Başak Haftalık Burç Yorumları (13 Eylül – 19 Eylül Haftası)

Başak burcunun 13 Eylül – 19 Eylül haftası için burç yorumları neler? Başak burcunu 13 Eylül – 19 Eylül haftası neler bekliyor? Başak burcunu 13 Eylül – 19 Eylül haftası aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 13 Eylül – 19 Eylül haftası iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 13 Eylül – 19 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 13 Eylül – 19 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu haftanın tadını olabildiğince çıkar Başak! Gezegenler burcunuzdan Terazi’ye göç etmeye başlarken, artık ekstra enerjiyi kullanmalısınız. Haftalardır, burcunuzda dönen kızıl gezegenimiz Mars’ın yüksek güçlü gücünün tadını çıkardınız. Bu size ilişkilerinizin sorumluluğunu üstlenmeniz için eşsiz bir karizma, seksilik ve enerji verdi. Ne yazık ki, Mars’ın başka görevleri var ve yakında 14 Eylül’de sizi bırakacak – bu yüzden gücünü haftanın ilk iki gününde aşk hayatınızı istediğiniz yöne yönlendirmek için kullanın.

Neyse ki, güneş tüm hafta boyunca bahçelerinizde yolculuğuna devam ediyor ve size eşsiz bir parlaklık getirmeye devam ediyor. Doğum gününüz, gelecek yılki yolunuzu ve ilişkilerinizin nasıl ilerlemesini istediğinizi yansıtmak için her zaman önemli bir zamandır. Bekarsanız, kalbinizi ortaya koymak ve olası talipleri sıraya koymak için bu ekstra ışıltıyı kaçırmayın!

Ancak bu hafta izlenecek iki gün 14 ve 16 Eylül olacak. İlkinde, birinci evinizdeki güneş, yedinci evinizdeki bulanık Neptün’e karşı çıkıyor ve ilişkilerinizi karıştırıyor. Bununla birlikte, on altıncı, burcunuzdaki güneşi beşinci burcunuzdaki güç merkezi Pluto ile ilişkilendirir – arzularınız ve tutkularınız hakkında dönüştürücü bir vahiy alabileceğinizi garanti eder.

Başak Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık Burç Yorumu

Başak, dikkatli planlarınla ​​tanınıyorsun ama bu hafta onları kurşun kalemle yapmak isteyebilirsin. 14 Eylül Salı günü Başak burcundaki güneş (doğum günün kutlu olsun!), güven evinizde Balık burcundaki Neptün ile karşıt açı yapıyor. Bu zamanda daha kolay görülürsün. İnsanlar muhtemelen bir bağlantı için size ulaşıyor. Uzun zaman önce birileri sizinle sosyal medya üzerinden iletişime geçebilir. Eski bir sevgilinin geri dönmesi bile mümkün.

16 Eylül Perşembe günü, kendi burcunuzdaki güneş, iş evinizde ve iş arkadaşlarınızda Kova’daki Jüpiter ile kavuşum yapıyor. Bir iş arkadaşınızın yaptığı bir hata veya ekibinizin yetersiz olması nedeniyle ofiste çabalıyor olabilirsiniz. Bir ürünü piyasaya sürmeniz veya materyal sunmanız planlanmış olabilir, ancak muhtemelen hazır değildir. Veya siz ve ekibiniz tamamen hazırsınız ve yeniden planlama yapan patron. Başak, sinirlenmeden önce 10’a kadar saymayı dene.

Haftanın sonuna doğru, 17 Eylül Cuma günü dikkate alınması gereken iki husus var. Güneş, hala Başak’ta, seksi eğlence evinizde takıntılı Plüton ile üçgen açı yapıyor. Özellikle bugün aklınız birilerinde olabilir ve bu kişiyi aklınızdan çıkaramazsınız. Onları sürekli düşünüyor olabilirsiniz, ancak bu kişiye bir randevu sormak için uzanmak söz konusu değil. Başak, bunun nedeni zaten bir ilişki içinde olmaları veya yüksek ücretli bir ünlü olmaları olabilir ve korumalarını asla geçemezsiniz.

Başak Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık İş Burç Yorumu

Eylül ortasına kadar, iş yerinde geri bildiriminizi gerçekçi bir şekilde ifade etmekte zorlanabilirsiniz, Başak .

12 Eylül Pazar günü, ay Jüpiter geri giderken, meslektaşlarınızla yaklaşmakta olan konuşmaları düşünüyor olabilirsiniz. İşe girerken sağduyulu kalmanın zor olabileceğinden endişe duyabilirsiniz. Ardından, 13-14 Eylül Pazartesi ile Salı arasında, güneş, girdilerinize ve işteki ortaklıklarınızda kim olduğunuza ışık tutan Neptün geri hareketine karşı çıkacak. Bu transit, sizi iletişim tarzınızı anlayan insanlarla çalışmaya teşvik eder. Sizinle aynı fikirde olan meslektaşlarınızla çalışırken daha üretken olacaksınız.

Ne olursa olsun, 16 Eylül Perşembe gününe kadar kendinizi birkaç iletişim bilmecesinin içinde bulabilirsiniz. Bu gün, güneş, profesyonel başarıyı sağlamak için iletişim tarzınızı kökten değiştirmeye teşvik eden Plüton retrosu yapacak. Normal tarzınızın çalışma ortamınıza uymadığını görebilirsiniz. En iyi çabalarınıza rağmen, Venüs hala işyerinde potansiyel iletişim gerilimini sürdüren geri giden Satürn ile kare açı yapıyor.

Başak Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında herkesi bir araya getiren sensin. Topluluğun önemini gören tek kişi sen değilsin ama görev için en iyi enerjiye sahipsin. Haftanın ilerleyen saatlerinde ortaya çıkan büyük bir şeyi elde etmek için uzun bir şans olabilirsiniz, ancak bunlar hakkında sessiz kalarak şansınızı büyük ölçüde artırabilirsiniz. Bırakın başkaları büyük konuşsun. Bu hafta sonu bir şeyleri aşağı çekmek için manevra yapabilirseniz, temizlemelisiniz – bu zamanda enerjiniz yükselir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.