Başak Burç Yorumları 28 Eylül 2021

Başak burcunun 28 Eylül 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 28 Eylül 2021 Salı günü neler bekliyor? Başak burcunu 28 Eylül 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 28 Eylül 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 28 Eylül 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 28 Eylül 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgilinizle bekleyen bir konuşma düşündüğünüzden daha yakın ve şimdiden gerginliğin arttığını hissedebilirsiniz, Başak. Örneğin, Venüs geveze üçüncü evinizi, düşünce süreçlerinizi ve genel alışverişlerinizi göz kamaştırmaya devam ediyor, ancak aynı zamanda taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve önemli diğer eviniz aracılığıyla Neptün ile rüya gibi bir üçgen açıya yaklaşıyor. Doğru kelimelere sahip olup olmadığınızı mı merak ediyorsunuz? Bekar ya da aldatılmış, belirli biriyle psişik bir bağınız varmış gibi hissedebilirsiniz ve tutkunuzu inkar edemezsiniz. Bu arada ay, toplulukla ilgili onbirinci evinize kayacak, bu yüzden buna sosyal medya aracılığıyla karar verebilirsiniz.

Başak Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

İşler büyük bir mevcudiyet ve sessiz bir ağız tarafından çözülmelidir. Yolunuzu almak için insanları devirmek isteyebilirsiniz, ancak sessizce oturmak (mümkünse) ve onların parçalarını konuşmalarına izin vermek çok daha iyi bir fikirdir.

Başak Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Duygusal bir gün hakkında konuşun Başak! Ayın geri giden Jüpiter ile üçgen açıda olması sayesinde iş hayattan daha büyük hissedilebilir. Özellikle söylediğiniz veya yaptığınız bir şey için tanınıyorsanız, bugün iş yerinde daha fazla dikkat çekebilirsiniz. Kariyer yolunuzda zirveye ulaşmanız mümkündür. Bugünle ilgili bir şey, kariyerinizin hem geçmişine hem de geleceğine dikkat çekebilir. Bugüne kadar mesleğinizde ne kadar çok şey başardığınızın ve başardığınızın daha keskin bir şekilde farkında olabilirsiniz.

Kabul, ustalaşması zor bir beceridir, ancak sabrı öğretir. Yakında bir dönüş alırsın.

Başak Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Kendinizi mali durumunuzu düzenlemeye ve yeni bir iş akışına adamaya adadınız, Başak. Yılın bu zamanı, işinize yaklaşımınızı yeniden değerlendirmenizi ve becerilerinize olan özgüveninizi artırmanızı sağlar. Salı günü gökyüzü, ham becerileriniz ve en büyük arzularınız arasındaki mevcut ayrımı vurgulayan içe dönük Yengeç burcunda üçüncü çeyreğin gelişini müjdeliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.