Başak Burç Yorumları 26 Eylül 2021

Başak burcunun 26 Eylül 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 26 Eylül 2021 Pazar günü neler bekliyor? Başak burcunu 26 Eylül 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 26 Eylül 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 26 Eylül 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 26 Eylül 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 26 Eylül 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Kontrol arzusuyla birlikte genel imajınızla meşgulsünüz, Başak. Kendine bu kadar yüklenme. Ay, prestijli onuncu evinizin üzerinde gezinirken, profesyonel konular aklınızın ön saflarında yer almak zorunda. Bununla birlikte, Luna’nın seks, işbirlikleri ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili sekizinci eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a karşı altmışlığı, sizi sevgilinize karşı daha açık ve şeffaf olmaya teşvik ediyor. Aynı şey bekar ve romantizm arayanlarınız için de geçerli. Kendinize karşı nazik olun ve daha fazla öz sevgiye öncelik verin. Sert yargılarınız yerine getirmenizi engelliyor.

Başak Burcu 26 Eylül 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Hayat her geçen dakika daha tatlı hale geliyor, bu yüzden küçük sorunların sizi hayal kırıklığına uğratmasına izin vermeyin. Kaçınılmaz olduklarını ve onlara biraz daha fazla enerji harcamaktan çekinmezseniz onlarla başa çıkabileceğinizi biliyorsunuz.

Başak Burcu 26 Eylül 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Aklında para var Başak. Mars bugün bir üçgende geri giden Satürn ile buluştuğunda, bu, finans sektörünüzü günlük işinizle ilişkilendiriyor. Çalışma haftası henüz başlamamış olsa da, işte daha fazla para kazanmak için potansiyel yan koşuşturmalara ve diğer fırsatlara dalmak için harika bir gün olabilir. Biraz ekstra para kazanmak için amirlerinizden daha fazla saat veya proje istemeyi düşünmelisiniz. Değilse, mevcut yaşam tarzınızla ne tür bir yan koşuşturmanın işe yarayacağını düşünün. Hatta bütçeleme alışkanlıklarınızı da gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Büyük bir satın alma konusundaki kararsızlık bir uyarı işaretidir – doğru zaman değildir.

Başak Burcu 26 Eylül 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Bir Başak olarak, kanat ayaklı gezegen Merkür’ün hareketlerini sadakatle takip ediyorsunuz. Pazar günü gökyüzü, Merkür’ün gökyüzünde durduğunu görür ve bu da, durduğunuz yerde sıkışmış hissetmenize neden olabilir. Merkür, mali durumunuzu ve unutulmuş yeteneklerinizi tekrar gözden geçirmenize yardımcı olduğu denge arayan Terazi’de retro evresine giriyor. 18 Ekim’e kadar bu zamanı harcama alışkanlıklarınızı gözden geçirmek ve eski becerilerinizi etkinleştirmek için kullanın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.