Başak Burç Yorumları 16 Eylül 2021

Başak burcunun 16 Eylül 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 16 Eylül 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Başak burcunu 16 Eylül 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 16 Eylül 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 16 Eylül 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 16 Eylül 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 16 Eylül 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Plüton cazibeni ve ikna gücünü akıllıca kullan Başak. Bugünün burcunuzdaki güneş ile aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla dönüştürücü Plüton arasındaki boğucu üçgen, kişiliğinize için için için yanan bir yoğunluk katmanı ekliyor. Bekar? Hipnotik auranızla sağa sola talipleri cezbediyorsunuz ve bunu biliyorsunuz. Karanlık tarafta, Ay, günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemleriyle ilgili altıncı eviniz aracılığıyla ciddi Satürn’e yakın olacak, odağınızı değiştirecek ve günlük rutininize dikkat çekecek. Yapacak işlerin var, bu yüzden aşk oyununa fazla kapılma.

Başak Burcu 16 Eylül 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

İnsanların yaptıklarınızı takdir etmesi biraz zaman alabilir. Ancak detaylara olan bakışınız, kendinizi ihtiyaç duyduğunuzu bildiğiniz duruma ittiğiniz sürece günü kurtaracaktır.

Başak Burcu 16 Eylül 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Bir uyum sürecinden mi geçiyorsun Başak? Venüs bugün geri giden Satürn ile kare açı yaptığında, günlük çalışma alışkanlıklarınızı değiştirmeye devam ederken toplulukta ve işe gidip gelmede değişiklikler yaşıyor olabilirsiniz. Programınız ve alışkanlıklarınız gibi günlük iş hayatınızı değiştiriyor olabilirsiniz. Bu, çalışma ortamınıza ve iş arkadaşlarınıza doğrudan yansıyabilir. Yeni bir rutine geçmek garip olsa da, güzergahınızı değiştirmeyi takip etmek akıllıca olacaktır. İşiniz/hayatınız bir kez daha dengelenecek!

Bugün kendinizi kavgacı hissediyorsanız, pişman olacağınız bir şey söyleyebilirsiniz. Dikkat olmak.

Başak Burcu 16 Eylül 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Bir Başak olarak, her zaman işleri hareket halindeyken üretken ve verimli tutmanın yollarını arıyorsunuz. Perşembe günü gökyüzü sizden bu ihtiyacı teslim etmenizi ve hızınızı biraz yavaşlatmanızı istiyor, çünkü bağ kuran Venüs, limitleri gören Satürn ile kare açı yapıyor. Bu eşleştirme, mevcut iş/yaşam dengeniz ve zihinsel sağlığınızın durumu hakkında bir gerçeklik kontrolü uygular. Başka bir yerde, güneşin şifacı Plüton ile olan tatlı bağlantısı, kendini ifade etme gücüne güç katar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.