Başak Burç Yorumları 14 Eylül 2021

Başak burcunun 14 Eylül 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 14 Eylül 2021 Salı günü neler bekliyor? Başak burcunu 14 Eylül 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 14 Eylül 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 14 Eylül 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 14 Eylül 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 14 Eylül 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Arzularınıza öncelik verin, ancak bu süreçte enerjinizi koruyun, Başak. İddialı Mars – erotik sekizinci seks evinizin, samimi birlikteliklerin ve ruh-ruh bağlantılarınızın göksel hükümdarı – bugün uyum arayan Terazi’de yıllık ilk çıkışını yapıyor ve konfor arayan ikinci mali, değer sistemleri ve anlam evinizi ateşliyor. istikrarın. Ne istediğini biliyorsun ve *sonunda* hamleni yapmaya hazırsın. Bu, özellikle aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizin üzerinde gezinen ay için geçerlidir, ancak dahası da vardır. Luna, yaralı şifacı Chiron ile çatışacak ve sevgilinizle yarı yolda buluşurken kendinizi beslemenizi hatırlatacak.

Başak Burcu 14 Eylül 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Jetlerinizi soğutun! Geçen sefer haklarını savunuyordun ama şimdi sadece kavga arıyorsun. Bırak gitsin. Bu gece, kendinize egzotik bir şey tattırın.

Başak Burcu 14 Eylül 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Biraz para kazanmaya hazır mısın Başak? Mars bugün Terazi burcuna geçerken, bütçeniz daha da öncelikli hale geliyor! Madeni paralarınız için daha fazla değil, daha akıllıca çalışmaya meyilli olabilirsiniz. Terazi’deki Mars, ileriye dönük finansal fırsatlarınızı tartışacak ve değerlendirecek. Önümüzdeki günlerde, özellikle işiniz ve herhangi bir yan koşuşturma nedeniyle daha fazla fırsatla karşılaşabilirsiniz. Mars, özellikle odaklanmak istediğiniz bir şey varsa, mevcut finansal çıkışlarınıza da öncelik vermenize yardımcı olabilir.

Sevdiğiniz insanlarla gerçekten uyumluysanız, ilişkileriniz kalıcı olacaktır.

Başak Burcu 14 Eylül 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Salı göğü altında bir ağırlık kaldırılıyor Başak. Savaşçı Mars burcunuzdan ayrılıyor ve vücudunuzda tuttuğunuz gerilimin ve hareketsiz saldırganlığın bir kısmını getiriyor. Mars, bugün 30 Ekim’e kadar motive edici enerjisini maliyenize gönderdiği mantığa öncelik veren Terazi’ye ilerliyor. Bu geçiş, koşuşturma ve kazanma için yılın en iyi zamanını vurguluyor, ancak kendinizi imkanlarınızın ötesinde harcama yaparken bulabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.