Balık Haftalık Burç Yorumları (27 Eylül – 3 Ekim Haftası)

Balık burcunun 27 Eylül – 3 Ekim haftası için burç yorumları neler? Balık burcunu 27 Eylül – 3 Ekim haftası neler bekliyor? Balık burcunu 27 Eylül – 3 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 27 Eylül – 3 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 27 Eylül – 3 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 27 Eylül – 3 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık Burç Yorumu

Balık, Evren sizinle birlikte çalışıyor ve size rehberlik edecek semboller gönderiyor.

Hafta 26 Eylül Pazar günü, güneş Terazi’de, kaynaklar evinizde, temeller evinizde İkizler’de Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Biraz araştırma yaparak, bugün birkaç iyi yatırım keşfedebilirsiniz. Düşük faizli kredi almak için online başvuru formunu doldurmayı düşünebilirsiniz. Balık, bu dönemde özellikle maddi konularda şans yanınızda. Bu para istemek için iyi bir zaman.

29 Eylül Çarşamba günü, inanç ve maneviyat evinizde, Akrep’teki Venüs ile başlayan, kendi Balık burcunuzda Neptün ile üçgen açı yapan iki yön vardır. Şu anda Evrene daha bağlı hissedebilirsiniz. İşaretler ve semboller her yerdedir. Gökyüzünde bir şahin veya yolunuzu geçen bir tavşan gibi çok sayıda sayı veya hayvan işareti görebilirsiniz. Evrenin bugün size gönderdiği farklı sembolleri not edin. Balık, aradığınız cevaba işaretler ekliyor.

Balık Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık Aşk Burç Yorumu

Kozmos, en önemli ilişkiniz olan Balık içindeki dengeyi gerçekten değerlendirmenin zamanının geldiğinin sinyalini verdi. 27 Eylül’de Merkür gerilemesi başlarken, sekizinci evinizden geri adım atarken, aranızdaki alışverişi gözden geçiriyor olacaksınız. Bu süre zarfında, gerçekten ihtiyacınız olanı – duygusal, ruhsal, fiziksel ve finansal olarak alıp almadığınızı incelemek için bir mikroskop alacaksınız.

Hafta, birçok astrolojik yönle dolu olacak, yakalamanız için bol bol olacak!

29 Eylül’de Venüs, burcunuzda Neptün ile üçgen açı yapacak. Bu sizi romantizmin ve güzelliğin büyülü dünyasına götürecek. Eğlencenin, filmlerin veya müziğin keyfini çıkarırken eşinizle kalbinizi açarak zaman geçirin. Bekar Balıklar, açık fikirli görünen biriyle yaratıcı bir tarih planlamalıdır. Bazı Balıklar bir ruh eşiyle tanışacak.

Balık Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık İş Burç Yorumu

İşinizde nasıl dönüşmek istersiniz, Balık? Eylül ayının sonu, Ekim ayından en iyi şekilde nasıl yararlanabileceğinizi anlamanıza yardımcı olabilecek bir miktar iç gözleme yol açar.

27 Eylül Pazartesi günü Terazi’deki Merkür geri gidiyor. Merkür gerilemesi gizli ve ortak finansal yatırımlar sektörünüzde. Gerileme dönemi, dönüşümsel bir profesyonel katalizör olabilir. Bu süre zarfında, finansal yatırımlarınız, emeklilik planlarınız ve iş yerindeki ortak projelerinizle ilgili iç gözlem yapabilirsiniz. Ayrıca mesleğinizde seviye atlamak için herhangi bir gizli planı gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Haftanızın geri kalanı, ağ kurma yeteneğinizi önemli ölçüde etkiler. 29 Eylül – 2 Ekim Çarşamba – Cumartesi arası Merkür gerilemesi, Plüton gerilemesi ile kare açı yapacak. Merkür retrosu, dönüştürücü sürecinizi ve yatırımlarınızı yeniden düşünmenizi isterken, Pluto retrosu sizden beklentilerinizi ve ağınızı dönüştürmenizi istiyor. Kare, kasıtlı büyüme için amaçlı olabilir, ancak ödün vermeden olamaz. Mesleki hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için ağınız içinde çalışmanız gerekebilir, ancak düşündüğünüzden daha ciddi bir yatırım gerektirebilir. Şimdi tüm seçenekleri değerlendirmenin, ancak Merkür istasyonları tekrar yönlendirme yapana kadar taahhütte bulunmaya direnmenin zamanıdır.

Balık Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bir kez olsun, sorun şu ki, sorumlu kimse yok. Bunu düzeltmenin bir yolunu bulmalısınız, ancak bu kesinlikle kendinizi geliştirmeniz gerektiği anlamına gelmez. Bu hafta, önemli olan her şeye odaklanabilmeniz için büyük olasılıkla çok fazla şey olacak, bu nedenle Çarşamba günü değerli görünen bir şey seçin ve elinizden geldiğince buna bağlı kalın. Hafta sonu sizin için harika olacak ve kendinize izin verdiğinizden ve doğru olanı yaptığınızdan emin olmalısınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.