Balık Haftalık Burç Yorumları (20 Eylül – 26 Eylül Haftası)

Balık burcunun 20 Eylül – 26 Eylül haftası için burç yorumları neler? Balık burcunu 20 Eylül – 26 Eylül haftası neler bekliyor? Balık burcunu 20 Eylül – 26 Eylül haftası aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 20 Eylül – 26 Eylül haftası iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 20 Eylül – 26 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 20 Eylül – 26 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık Aşk Burç Yorumu

Balık burcu sizin için yılın en önemli haftalarından biri geldi. Kemerlerinizi bağlayın – burcunuzda dolunay var! Ay, 20 Eylül’de bir kreşendoya ulaştığında, gücünüze adım atacak ve dünyaya kim ve ne olduğunuzu göstereceksiniz. Dönüm noktasının geldiğini hissettiğinizde enerji kesinlikle günler öncesinden damlayacak ve önümüzdeki hafta boyunca yankılanacak. Adanmış Balıklar, ne istediklerine ve hak ettiklerine daha fazla odaklanacak ve muhtemelen bunu partnerlerine ifade edeceklerdir. Mutlu ilişkiler daha güçlü bir birlik duygusu hissedecek, oysa kayalık zemindeki bağlantılar, bir sonraki nereye gideceğinden emin olmayan bir karışıklık sis perdesinin altına dökülebilir. Bekar Balıklar, güçlü veya seksi taliplerin dikkatini çekebilecekleri için dolaşmalı ve kendilerini oraya koymalıdır.

Balık Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık İş Burç Yorumu

20 Eylül Pazartesi günü burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor! Dolunay, altı aylık bir kişisel gelişim döngüsünü tamamlıyor. Son altı ayda, kendinizin daha özgün bir versiyonuna adım atmış olabilirsiniz. İşle ilgili olarak, profesyonel kıyafetlerinizi, işinize bakış açınızı ve hatta işteki genel tavrınızı değiştirebilirdiniz. Dolunay altında kişisel değişikliklerinizi düşünürken, bir an önce kim olduğunuzu ve şimdi kim olduğunuzu takdir edin. Haftanın geri kalanı oldukça içe dönük. 20-22 Eylül Pazartesi-Çarşamba, Merkür geri giden Jüpiter ile üçgen açı yapacak. Bu, iş yerindeki mali durumunuz üzerinde içsel olsa da olumlu bir etki olabilir. Haftanın başında daha fazla finansal işbirliği ve fırsat aramak isteyebilirsiniz. Ancak, planlarınız hakkında biraz sessiz olmak isteyebilirsiniz! 22 Eylül Çarşamba günü güneş Terazi burcuna girdiğinde, asıl önceliğiniz yatırımlarınız ve iş yerinizdeki işbirlikleriniz olacak. Terazi sezonu muhtemelen daha özel bir dönüşüm zamanı olacak. İş yerindeki finansal taahhütlerinizi yükseltmeye odaklanmış olabilirsiniz, ancak tüm sezon boyunca düşüşler yaşayabilirsiniz.

Balık Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık İlişki Burç Yorumu

Para bu haftanın başlarında bir sorun olabilir, özellikle de oda arkadaşlarınız son zamanlarda faturalar konusunda kötüyse. Devam etmeden önce birkaç hesap kapatmanız gerekebilir. Çarşamba öğleden sonradan itibaren işler biraz bulanık olacak, ancak tüylerle çoğundan daha iyi başa çıkabileceksiniz. Yine de, hemen vazgeçemeyeceğiniz herhangi bir şeye dahil olmaktan kaçınmaya çalışın. Hafta sonu sizin için eğlenceli olmalı ve küçük tesadüfler lehinize birikecek.

Balık Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık Burç Yorumu

Balık, ruhsal yönünüze dokunmak bazı maddi olasılıkları açar.

20 Eylül Pazartesi günü, Terazi burcundaki Merkür, sihir evinizdeki Kova burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Refah musluğunu açmak için biraz Feng Shui yapmayı düşünün. Ön kapınızın etrafındaki dağınıklığı temizleyin. Karşılama minderinizin temiz ve ön sundurmanızın düzenli olduğundan emin olun. Önemli bir misafiri karşılıyormuş gibi hazırlanın (bu durumda para fırsatları).

Kredi ve borç evinizdeki Terazi burcundaki Mars, 21 Eylül Salı günü aile evinizde Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yapıyor. Bütçe planınıza tüm aileyi dahil etmek imkansız olabilir. Ancak bugün, olumlu aile kalıplarından faydalanabilirsiniz. Tutumlu bir büyükbabanız veya çok becerikli bir büyük teyzeniz varsa, şimdi onların yeteneklerinin sizin mirasınız olduğuna karar verin. Balık, bugün para bulmak atalarınızın yardım ettiğinin bir işaretidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.