Balık Haftalık Burç Yorumları (13 Eylül – 19 Eylül Haftası)

Balık burcunun 13 Eylül – 19 Eylül haftası için burç yorumları neler? Balık burcunu 13 Eylül – 19 Eylül haftası neler bekliyor? Balık burcunu 13 Eylül – 19 Eylül haftası aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 13 Eylül – 19 Eylül haftası iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 13 Eylül – 19 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 13 Eylül – 19 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık Aşk Burç Yorumu

2021 aşk hikayenizde çok önemli bir hafta geliyor, Balık. Haftalar boyunca, gökyüzünün karşısında duran kızıl gezegenimiz Mars’ın ateşli gücünü deneyimlediniz. Bu, gelecek planlarınız ve vizyonunuz hakkında bir ortak bulma veya göz göze gelen biriyle çalışma arzunuzu artırdı. Bekar Balıklar, bu yeni talibin uzun vadeli bir potansiyele sahip olup olamayacağını dikkatli bir şekilde izleyerek daha da kolay bir şekilde buluşmaya çalıştılar.

Bir süredir rastgele çıkıyorsanız, büyük olasılıkla dalmaya ve bağlılığı tartışmanın zamanının geldiğine karar verdiniz. Bağlı çiftler için, Mars’ın enerjisi size, ilişkinizin gücünü değerlendirme ve ekip olarak nereye gittiğinize dikkat çekme cesareti verdi.

Mars, cinsel ve mahrem sekizinci evinize dalmadan önce, 14 Eylül’e kadar yedinci evinizden size bakmaya devam ediyor. Şu andan 30 Ekim’e kadar, birisiyle her zamankinden daha derinden birleşmeye olan açlığınızla, şehvetli arzularınızın ateşlendiğini hissedeceksiniz! Bu, özellikle bir ve tek kişilikleriyle deneysel ve tutkulu olmaya hazır, kararlı Balıkçılar için iyiye işarettir!

Balık Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta dalgalı sular olabilir. Balık, sadece nehir raftingi olarak düşün. 14 Eylül Salı günü, ilişkiler evinizde Başak burcundaki güneş, Balık burcundaki Neptün ile karşıt açı yapıyor. Bugün birinin sevgisinin nesnesi olabilirsiniz. Sizi şaşırtabilir ve size özel iltifatlarda bulunabilirler. Bunu duymak sadece hoş değil, aynı zamanda daha fazla şeye yol açabilir. Önünüzde yeni bir arkadaşınız veya sevgiliniz olabilir.

16 Eylül Perşembe günü, Başak burcundaki güneş, gölge benliğinizin evinizdeki Jüpiter ile kavuşum yapar. Savunmasız bir anda, pişman olacağın bir şey söyleyebilirsin. Bu, özellikle patronunuz gibi üzmek istemediğiniz insanlarla konuşurken dikkatli olmak için iyi bir gün. Bu, “ağızdan içeri” yol açabilecek geçici bir durumdur. Balık, bu e-postalar için de geçerli. Otomatik Düzeltme’nizin neyin peşinde olduğunu bildiğinizden emin olun.

Haftanın sonuna doğru, 17 Eylül Cuma günü dikkate alınması gereken iki husus var. Hala Başak burcunda olan güneş, geleceğin evinde dinamik Plüton ile üçgen açı yapıyor. Hayatınızı her an ve yaptığınız her eylemde yaratıyorsunuz. Ve bugün, yaptığınız seçimler ve takıldığın insanlar aracılığıyla her şeyi değiştirme gücüne sahip olduğunuzu kabul ederek bu aydınlanmaya sahip olabilirsiniz. Bugün, oyunun kurallarını değiştiren küçük artımlı ayarlamalar yapabilirsiniz.

Balık Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık İş Burç Yorumu

Eylül ortasına kadar, kariyer gelişiminizi ve özlemlerinizi geliştirmek için yaptığınız eğitim deneyimlerini yansıtmanın zamanı geldi.

Çalışma haftanız başlamadan önce, ay 12 Eylül Pazar günü geri giden Jüpiter ve altmışlık Plüton ile kare açı yapacak. Kare, şimdiye kadar yaşadığınız deneyimlerin sizi olmak istediğiniz yere götürmediğini düşünmüş olabileceğinizi ima ediyor. Mesleğinizde ilerlemek için daha sonra neleri öğrenmeniz gerektiğini merak ediyor olabilirsiniz. Neyse ki, altmışlık, bir sonraki seçiminiz ne olursa olsun, daha büyük bir profesyonel ağ ve özlemlerinizi sürdürebileceğini ima ediyor.

Mesleki fırsatları yerine getirme arayışının bir parçası, doğru bireylerle güçlerini birleştirmektir. Güneş, 13-14 Eylül Pazartesi ile Salı arasında Neptün geri hareketine karşı olduğundan, işinizle ilgili vizyonunuzu sürdürmeyen ilişkileri karıştırmaya meyilli olabilirsiniz. İlişkilerinizi ve anlaşmalarınızı buna göre düzenlemek akıllıca olacaktır, böylece yolculuğunuzda size yardımcı olabilecek ortaklara yer kalır. Bir bağlantının, güneş Plüton’u 16-17 Eylül Perşembe ile Cuma günleri arasında geri hareketle üçgen yaptığında, profesyonel özlemlerinizi karşılayabilecek daha büyük bir profesyoneller ağına yol açabileceğini görebilirsiniz.

Balık Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık İlişki Burç Yorumu

Belirlediğiniz herhangi bir tarihin mükemmel gideceğine söz verdiği Pazartesi ve Salı günleri için iyi eğlenceler. Hâlâ arıyorsanız, yeni biriyle karıştırın – bağlantı kuracaksınız, garantili. Haftanın ilerleyen saatlerinde, özellikle de patronunuzun küçük bir şey yüzünden çıldırabileceği işteyken, bir süre sessiz kalın. Bu hafta sonu romantizm, eğlence veya aradığınız başka bir şey için bir fırsat getiriyor. Çok fazla düşünmeyin – sadece fırsatı yakalayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.