Balık Burç Yorumları 7 Eylül 2021

Balık burcunun 7 Eylül 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 7 Eylül 2021 Salı günü neler bekliyor? Balık burcunu 7 Eylül 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 7 Eylül 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 7 Eylül 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 7 Eylül 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 7 Eylül 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Tutkularınız kendileri için konuşuyor, ancak henüz kendinizi çok fazla kaptıramazsınız, Balık. Örneğin, bekar da olsanız da, kozmos, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz aracılığıyla bir yangın başlatıyor, ancak işler çok ısındığında fışkırmaya meyilli. Yine de Luna, haritanızın bu alanında iddialı Mars ile çarpışacak ve sevgilinizin iç dünyasından ikinizin paylaştığı duygusal bağlantıya kadar her şeyi vurgulayacak. Ve söylemesi yapmaktan daha kolay olsa da, bazı şeyleri fazla düşünmeye gerek yok. Bunun yerine destek için ruh kabilenize yaslanın.

Balık Burcu 7 Eylül 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Yakında gerçeğe döneceksin. Zihniniz şu anda dönüyor, geçmiş zaferleri ve gelecekteki olasılıkları düşünüyor ve tam önünüzde olana odaklanmakta zorlanıyorsunuz.

Balık Burcu 7 Eylül 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Dün, yeni ay, profesyonel ilişkilerinizde ve taahhütlerinizde yeni bir döngü başlattı. Böyle bir fırsat bugün ortaya çıkabilir. Bugün, ay Uranüs ile üçgen açı yapıyor, yakın çevrenizde ve profesyonel taahhütlerinizi etkileyebilecek veya etkilemeyebilecek konuşmalarda devrim yaratacak. Bir meslektaşınızla yapacağınız bir konuşma, birlikte daha yakın çalışmak ve hatta mevcut bir iş anlaşmasını genişletmek için beklenmedik bir fırsata yol açabilir. Muhtemel olmayan biriyle bağlantı kurmanın bir sonucu olarak iş için yeni kapılar açılabilir. Önümüzdeki günlerde her türlü olasılığa açık olun!

Son zamanlarda belirlediğiniz hedefleri düşünün. Bunlardan biri şu anda gerçekçi olmayabilir.

Balık Burcu 7 Eylül 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

En yakın duygusal bağlarınızda neler oluyor Balık? Ay’ın karşıt burcunuzdaki Dünya Başak’taki varlığı, dikkatinizi dünyanızda kaynayan mevcut ilişki hikayelerine odaklar. Luna’nın harekete geçen Mars ve gerçeği söyleyen Pluto ile birleşmesi, güne havayı temizlemeye ve planları ileriye taşımaya yardımcı olabilecek, ancak aynı zamanda öfke ve sesleri yükseltebilecek bir doğrudanlık ve yoğunluk katıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.