Site icon Rüya Yorumcum

Balık Burç Yorumları 29 Eylül 2021

Balık burcunun 29 Eylül 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 29 Eylül 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Balık burcunu 29 Eylül 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 29 Eylül 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 29 Eylül 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Canlı rüyalarınızın büyüsünü hayal ediyor ve kendinizi şımartıyorsunuz, Balık. Bekar veya zaten bağlı, kalbinizi takip ediyorsunuz, bu da genel yaklaşımınızla daha spontane olma ihtiyacına ilham veriyor. Bir komşuya, iş arkadaşına veya akrana aşık olmak? Hatta bazılarınız internet üzerinden veya belki metin yoluyla birisiyle bağlantı kuruyor olabilir. Daha da önemlisi, macerayla ilgili geniş dokuzuncu evinizdeki Venüs ile rüya gibi gezegen yöneticiniz Neptün arasındaki mistik üçgen açı, hem tutku hem de sezginin büyülü bir sinerjisini ortaya çıkarır. Arzu ettiğiniz tutkulu aşk, sevgilinize karşı daha savunmasız olmanızı gerektirebilir ve bunun tersi de olabilir.

Balık Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Doğru olanı yaptığınızı biliyorsunuz, ancak başkalarını buna ikna etmek zor olacak. Neden rahatsız? Gerçeği göremiyorlarsa, belki de en azından şimdilik uğraşmaya değmezler.

Balık Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Balık, mesleğine yaptığın yatırımları düşünmenin şimdi tam zamanı. Hem güneş hem de Merkür gerilemesi bankacılık sektörünüze, paylaşılan varlıklara ve yatırımlara odaklanır. Emeklilik planları veya sizi finansal olarak destekleyebilecek bir iş bulmak gibi uzun vadeli düşünüyor olabilirsiniz. Ancak Merkür gerilemesi, Plüton gerilemesi ile kare şeklinde olur ve paranızı doğru bir şekilde yatırmak ile hayalleriniz arasında biraz uyumsuzluğa neden olur. Unutulmamalıdır ki, geleceğinize yatırım yapmak, hayallerinizin hepsini olmasa da çoğunu ayakta tutabilir. Her iki dünyanın da en iyisine sahip olabilirsiniz!

Çevrenizi değerlendirmek ve iyi bir temele sahip olmak bugün zor olabilir.

Balık Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Çarşamba günü gökyüzünün sizi büyülemesine ve topraklamasına izin verin, Balık. İlişki odaklı Venüs, günü vizyon sahibi Neptün ile manyetik bir bağlantı içinde geçirir ve sizi romantizm etrafında fantastik bir hayal dünyasına kaymaya çağırır. Bu enerji, yaratıcı projelerle de faydalanabileceğiniz güçlü, ilham verici bir enerji sunar. Başka bir yerde, güneşin Satürn ile sıkı hizalanması, atmosferin sakinleşmesine yardımcı olarak, son zamanlardaki herhangi bir endişeyle ilgili olarak bir istikrar ve güvenlik hissi sağlar.

Exit mobile version