Balık Burç Yorumları 21 Eylül 2021

Balık burcunun 21 Eylül 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 21 Eylül 2021 Salı günü neler bekliyor? Balık burcunu 21 Eylül 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 21 Eylül 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 21 Eylül 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 21 Eylül 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 21 Eylül 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşkının gücünü küçümseme, Balık. Evren, özellikle romantik partnerleriniz söz konusu olduğunda, bitmeyen bağlılığınızın çok iyi farkında ve siz tüm bunlara ve daha fazlasına layıksınız. Aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizin göksel hükümdarı olan ay, istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a katılacak ve bu da geçmişteki yaraları ve/veya güvensizlikleri tetikleyebilir. , ama yardım edebilirsen değil. Bu korkuların ve belirsizlik duygularının nereden kaynaklandığını düşünmek için bir dakikanızı ayırın. Sen geçmişin değilsin, o yüzden onu ait olduğu yerde bırak.

Balık Burcu 21 Eylül 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Rehberliğinizi biraz kurnazlıkla yumuşatmaya çalışın. Sizin gibi aşırı duyarlı bir kişi, doğal olarak belirli miktarda bilgece öğütler biriktirir ve ifade eder – ancak bu, insanların bunu duymak istediği anlamına gelmez.

Balık Burcu 21 Eylül 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

İş için aklında ne var, Balık? Ay ateşli Koç burcuna geçtiğinden, para kazanma tutkunuz tüm zamanların en yüksek seviyesinde! Neyse ki, Merkür bugün geri giden Jüpiter’i üçgen yapıyor ve meslektaşlarla profesyonel yatırımlar ve çabalar hakkında konuşmalar yapmayı mümkün kılıyor. Şimdi profesyonel ağınıza ulaşmaya başlama zamanı. Yeni ve eski meslektaşlarınızla bağlantı kurarak sadece kariyeriniz için değil cüzdanınız için de mükemmel bir fırsat bulabilirsiniz. Hatta birkaç fırsat bile olabilir, bu yüzden tutkuyu ateşleyenle devam edin!

Yumuşak satış doğru tekniktir — bırakın kendilerini sürücü koltuğunda hissetsinler.

Balık Burcu 21 Eylül 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Balık burcu olarak duygularınızı başkalarıyla paylaşmak sizin için zor olabilir. Zihinsel Merkür dönüşüm arayan Pluto’ya kafa tutarken Salı günü gökyüzü, gerçeğinizi söylemeniz için sizi nazikçe teşvik ediyor. Bu eşleştirme muhtemelen ilişki ihtiyaçlarınız ile bağımsız uzun vadeli hedefleriniz arasındaki gizli hayal kırıklıklarını aydınlatacaktır. Neyse ki, kendi kaderini tayin eden Koç ayı, yerinizi tutmak söz konusu olduğunda destek sağlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.