Balık Burç Yorumları 16 Eylül 2021

Balık burcunun 16 Eylül 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 16 Eylül 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Balık burcunu 16 Eylül 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 16 Eylül 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 16 Eylül 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 16 Eylül 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 16 Eylül 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Güneş, bire bir bağlantılarınızı çevreleyen temalara vurgu ve netlik getirerek, uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli evlerinize enerji vermeye devam ediyor. Dernekler, topluluk ve toplumdan oluşan on birinci deneysel eviniz aracılığıyla güç merkezi Plüton ile uyum içinde otururken, bugünün astro-havası size bir ruh eşiyle veya bir tür karmik bağlantıyla yeniden bağlantı kurma fırsatı sunabilir. Tek yapman gereken teslim olmak, Balık. Kalbini aç. Mars ayrıca, seks hayatınız ve ruh-ruh bağlantılarınız söz konusu olduğunda sıcaklığı artıran, boğucu sekizinci yakınlık evinizi ateşliyor. Manyetik çekimden şüphe etmeyin.

Balık Burcu 16 Eylül 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Çelişkiler senin için şeker gibidir ve istersen hayatı herkes için biraz daha tatlı hale getirebilirsin. İnsanların, durmuş gibi görünseler bile, işlerin nasıl değişmeye devam ettiğini görmelerine yardımcı olabilirsiniz.

Balık Burcu 16 Eylül 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Gerçekleştirmelere hazır olun, Balık! Ay, Neptün’ü geri giderken altmışlık açıyla döndürürken, profesyonel ağınızın ve hayallerinizin gerçek sizinle eşleşmeyebileceği ortaya çıkabilir. Ay, bağlantılarınızdan özlemlerinize kadar profesyonel çabalarınızı sessizce yansıtıyor. Mesleğinizin bu yönleri üzerinde düşündükçe, bir kişi olarak kim olduğunuzun bahsedilen yönlerle uyumlu olmayabileceğini fark edebilirsiniz. Profesyonel özlemleriniz değiştiyse veya ağınızı yeniden tanımlamak istiyorsanız, bu gayet iyi. Tüm yeni ve eski olasılıkları değerlendirmek için bugün kullanın!

İhtiyacınız olan şeyler kamufle edilmiş ve tam önünüzde. El yordami ile aramak, bakinmak.

Balık Burcu 16 Eylül 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Perşembe günü gökyüzü, doruklarına ulaşan çeşitli hikayeler görüyor, Balık. Manyetik Venüs, duvar inşa eden Satürn ile rahatsız edici bir kareye kilitlenir ve tutunduğunuz tüm modası geçmiş ilişki inançlarını vurgular. Bu enerji, temizlemek için yakın ortaklıklarda kendi kendini sabote eden kalıplar etrafında güçlü bir gerçeklik kontrolünü devreye sokar. Neyse ki, güneşin dönüştürücü Plüton ile olan tatlı bağı, ham konuşmalar yoluyla derin iyileşmeyi kolaylaştırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.