Aslan Haftalık Burç Yorumları (20 Eylül – 26 Eylül Haftası)

Aslan burcunun 20 Eylül – 26 Eylül haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunu 20 Eylül – 26 Eylül haftası neler bekliyor? Aslan burcunu 20 Eylül – 26 Eylül haftası aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 20 Eylül – 26 Eylül haftası iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 20 Eylül – 26 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 20 Eylül – 26 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta birleşme dürtüsünü kucakla, Leo. Samimi sekizinci evinizdeki dolunay, 20 Eylül’ü çevreleyen günlerde yankılanacak. Bu, partnerinizle nasıl birleştiğinize ve işlerin aynı sayfada olup olmadığına özellikle dikkat çekecek. Değilse, dengesizliği gidermek için konuşabilirsiniz. Cinsel açlığınız da muhtemelen tutuşacak! Ayrılma veya boşanma ile uğraşan Aslanlar için, şimdi anlaşmaya varılabilir veya şimdi gelebilir. 20 Eylül’de, üçüncü evinizdeki zihinsel Merkür, yedinci evinizdeki Jüpiter ile bağlantı kurarak, eşinizle taahhütler ve planlar için beş yıldızlı bir gün haline getiriyor. Bekarlar, şehirde kendinizi uçurtma gibi hissederek zıplarken birisiyle bir toplantı ayarlamalıdır. Bununla birlikte, güç mücadeleleri, drama ve hayal kırıklığı her açıdan gelebileceğinden, 22 ve 23 Eylül’de hafife alın.

Aslan Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık İş Burç Yorumu

20 Eylül Pazartesi günü Balık burcundaki dolunay, çalışma haftanıza yansıtıcı bir notla başlıyor. Dolunay, dönüşüm ve ortak yatırım sektörünüzde zirve yapıyor. Son altı ayda, çalışma alanınıza göre yaptığınız bankacılık, ekip çalışması ve özel dönüşümdeki tüm değişiklikleri değerlendirin. Değişimi memnuniyetle karşılıyorsanız, hayatın bu alanı daha iyiye doğru kökten dönüşmüş olabilir. Çalışma haftanızın geri kalanı iletişim odaklıdır. 20-22 Eylül Pazartesi-Çarşamba, Merkür geri giden Jüpiter ile üçgen açı yapacak ve profesyonel taahhütleriniz hakkında meslektaşlarınıza kendinizi ifade etmeyi son derece kolaylaştıracak. Bu günlerde her konuşmanın kendi başına bir yaşam sürdüğünü, genişlediğini ve büyüdüğünü görebilirsiniz. İşyerindeki ilişkilerinizi ve yükümlülüklerinizi potansiyel olarak olumlu yönde etkileyebilir. Bununla birlikte, Merkür 21-25 Eylül Salı ile Cumartesi günleri arasında geri giden Plüton ile kare açı yapacağından bazı pazarlıklar olabilir. Üçgen sizi başarıya hazırlayabilirken, kare iş yerinizde biraz gerginliğe neden olabileceği anlamına gelebilir. Örneğin, beklenmedik bir iş arkadaşınızla eşleşebilir veya başkalarının istediği kazançlı bir anlaşma yapabilirsiniz. Meydan, pazarlık yaparken de uzlaşma isteyebilir!

Aslan Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında, özellikle de yeni ortaya çıkan bir şirinin etrafında tamamen başıboş hissedeceksiniz. Havalı bir şey yapın ve bir ton puan kazanın. Çarşamba öğleden sonra biraz daha sakin hissedeceksiniz ve biraz alışveriş yapma havasında olabilirsiniz – özellikle de bir koleksiyon açısı varsa. Takıntılı bir eBay tazı olmanıza gerek yok, ancak gözünüz keskin olacak. Hafta sonu yola çıkmak ve seyahat tutkunuzu şımartmak için harika bir zaman.

Aslan Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık Burç Yorumu

Aslan, şansın cesurlardan yana olduğu söylenir. Ve herkes Aslan’ın cesur olduğunu bilir.

20 Eylül Pazartesi günü iletişim evinizdeki Terazi burcundaki Merkür, ilişkiler evinizdeki Kova burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Harika ilişkiler, kendinizi nasıl gördüğünüzle başlar. Ibis adında güzel ve eşsiz bir kuş var, ancak Avustralya’da buna “bin tavuğu” (çöp kutusunda olduğu gibi çöp kutusu) denir. Bugün, kendinizle nasıl konuştuğunuzu dinleyin ve olumlu bir değişim yapın. Aslan, bu aşk kapısını açacak.

Seyahat ve ulaşım evinizdeki Terazi burcundaki Mars, gelecekte evinizde İkizler burcunda Kuzey Ay Düğümü ile 21 Eylül Salı üçgen açı yapıyor. Bugün şehri nasıl gezeceğinizle ilgili. Belki trene binmeye ya da araba paylaşmaya başlayacaksınız. İşe bisikletle gitmeyi deneyebilirsiniz. Siz kendi çocuklarınızı alırken bir arkadaşınızın çocuklarını almanıza ihtiyacı olabilir. Aslan, bugün kendine yeni bir yol çiziyor olabilirsin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.