Aslan Haftalık Burç Yorumları (13 Eylül – 19 Eylül Haftası)

Aslan burcunun 13 Eylül – 19 Eylül haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunu 13 Eylül – 19 Eylül haftası neler bekliyor? Aslan burcunu 13 Eylül – 19 Eylül haftası aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 13 Eylül – 19 Eylül haftası iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 13 Eylül – 19 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 13 Eylül – 19 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık Aşk Burç Yorumu

Macera çağrısı bu hafta ruhunun içinde çalacak Leo! Kızıl gezegenimiz Mars, 14 Eylül’den itibaren üçüncü evinize uçma zamanının geldiğine dair yeni bir not alırken, siz ve eşiniz hızlı bir gezi rezervasyonu yaptırmanın veya yola çıkmanın zamanının geldiğine karar verebilirsiniz! Bu transit 30 Ekim’e kadar sürecek, bu nedenle yakındaki şehirleri, kasabaları veya turistik yerleri keşfetmek için bolca zamanınız var. Kendi şehrinizde, aşkınızın alevlerini kolayca körükleyecek bir turist olmayı bile düşünün.

Evde vakit geçirmeye yönelik artan eğilim, kanepede oturmaya ve eşleriyle en yeni dijital dizileri yemeye hazır olan bazı Aslanları da çağırabilir. Bunun nedeni, Venüs’ün dördüncü evinizdeki son aramasıdır. Seyahat edemeyenler için mum ışığında bir akşam yemeği planlayabilir ya da tatlı olarak birbirinize sipariş verebilirsiniz!

Bu haftanın gezegensel açıları, 14 Eylül ve on altıncı vurgulanmış olarak, işte ilerleyen yeni bir proje ve para konusundaki kafa karışıklığını vurgulayacak. Bununla birlikte, dördüncü evinizdeki Venüs, yedinci evinizdeki Satürn ile kare açı yapacağından, 17 Eylül’de alçakta yatmak ve tekneyi sallamamak akıllıca olacaktır. Siz ve eşiniz, ev veya aile meseleleri hakkında göz göze gelmeyeceksiniz.

Aslan Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, işi vaktinden önce yapmak akıllıca bir hareket olacak. 14 Eylül Salı günü, Başak burcundaki güneş, para evinizde, Balık burcundaki Neptün ile karşıt açı yapıyor. Bugün, küçük bir sihirle siz ve aileniz için refah enerjisini canlandırabilirsiniz. Şanslı para kedisi veya pencere pervazlarına bozuk para yığınları gibi Feng Shui ilaçları evin etrafına yerleştirebilirsiniz. Kariyer fırsatlarını karşılamak için tütsü yakmayı veya ön verandanıza bir tutam tarçın dökmeyi düşünün.

16 Eylül Perşembe günü Başak burcundaki güneş, ortaklıklar ve dostluklar evinizde Kova burcundaki Jüpiter ile kavuşum yapıyor. Bir arkadaşınızla iş yapacaksanız, tüm şartları yazılı olarak almak için iyi bir zaman. Bu kişiye çim biçme makinenizi ödünç veriyor olsanız bile bu doğrudur. Şimdi bazı iyi sınırlara sahip olmak, gelecekte bu bağlantıyı koruyacaktır.

Haftanın sonuna doğru, 17 Eylül Cuma günü dikkate alınması gereken iki husus var. Hâlâ Başak burcunda olan güneş, iş ve rutin evlerinizde Plüton’u zorlamak için üçgen açı yapıyor. Aslan, tüm sistemini yenilemeye hazırsın. Bu, işte kullandığınız bir metodoloji veya çamaşırları nasıl yıkadığınız olabilir. Çevrimiçi üretkenlik videoları izliyor veya yeni ekipman satın alıyor olabilirsiniz. Artık yarı zamanda daha fazlasını yapmaya hazırsınız.

Aslan Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık İş Burç Yorumu

Eylül ortasına kadar, profesyonel taahhütlerinizin eğlenmeye değer olup olmadığını merak ediyorsunuz, Aslan!

Güneş, 12-14 Eylül Salı günleri arasında geri giden Neptün ile karşı karşıya gelecek şekilde hafta finansal olarak odaklanıyor. Bu hafta biraz para kazanmaya yönlendirildiğiniz için işe dalabilirsiniz. İşbirlikçi finansal girişimler üzerinde çalışmak için harika bir zaman olabilir.

16 Eylül Perşembe günü, umarız bu çalışmaların bir kısmının karşılığını almaya başlayacaksınız. Güneş, Pluto’yu geri giderken üçgenlerken, Ay Neptün’ü geri giderken altmışlık yapar, tüm uyumlu astroloji, yapmaktan zevk aldığınız iş yoluyla refaha sahip olmak için. Bununla birlikte, bu gün Venüs Satürn ile kare açı yaptığından, ancak sözleşmeleriniz ve ilişkileriniz kadar başarılı olduğunuzu da fark edebilirsiniz.

Aslan Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık İlişki Burç Yorumu

Büyük olasılıkla, bu haftanın başında başka birinin dikkatleri üzerine çekmesine izin vereceksiniz, ancak bunun nedeni kısmen kendinizi alçakgönüllü hissettiğinizdir. Küçük bir hayır işi var ama çok fazla değil. Belki şimdiden anlayabilirsiniz, ancak haftanın ikinci yarısı aksiyon dolu ve tamamen size odaklı olacak – sanki sürekli ayaklarınızın altında kırmızı halı yuvarlanan büyük bir yıldız gibi olacaksınız. Bu hafta sonu banka hesabınızı (veya bulunduğunuz yer orasıysa kredi kartı faturalarınızı) kontrol etmek için biraz zaman ayırmak isteyeceksiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.