Aslan Burç Yorumları 14 Eylül 2021

Aslan burcunun 14 Eylül 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 14 Eylül 2021 Salı günü neler bekliyor? Aslan burcunu 14 Eylül 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 14 Eylül 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 14 Eylül 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 14 Eylül 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 14 Eylül 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Macera, bilgelik ve bilinmeyen bölgelerden oluşan geniş dokuzuncu evinizin göksel hükümdarı olan iddialı Mars, bugün cilveli Terazi burcunda yıllık ilk çıkışını yaparak, iletişim, düşünce süreci ve yakın çevreden oluşan üçüncü evinizi ateşliyor. Sözlerini akıllıca kullan, Leo. Yakalayış? Ego gezilerine ve gereksiz kavgalara başlamaya daha yatkınsınız, ancak yardım edemezseniz değil. İster bekar olun, ister zaten bağlı olun, muhtemelen romantik bir durumu fazla düşünüyorsunuz ve durumun her iki tarafını da görmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Luna ayrıca, gerilemesi sırasında yaralı şifacı Chiron’a meydan okuyacak ve genel yön duygunuza meydan okuyacaktır. Şu anda anda kalın.

Aslan Burcu 14 Eylül 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Gün başlarken, durum ne olursa olsun veya kiminle olursanız olun, hemen hemen her şeyi yaparken eğlenirsiniz. Ancak, bu gece işlerin daha az yolunda gitmesini bekleyin (özellikle de otorite figürlerinin söz konusu olduğu durumlarda).

Aslan Burcu 14 Eylül 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Bugün ses tonunu izlemek isteyebilirsin Leo. Mars, iletişim araçlarınıza enerji veren Terazi’ye geçiyor. Bu geçiş, yeni müşterilere dalmak veya iş arkadaşlarınızla etkileşim kurmak gibi işte sosyalleşmek için mükemmel olabilir. Bununla birlikte, devam eden herhangi bir küçük iş dramasını ve hatta stres faktörlerini de vurgulayabilir. Ay da geri giden Jüpiter’e altmışlık açı yaptığından, bugün duygularınızı kontrol altında tutmak isteyebilirsiniz. Sinsi bir yorum yapmak veya pasif-agresif davranmak kolay olabilir. Ancak bu geçişleri, herhangi bir sorunu yapıcı bir şekilde ele almanın bir yolu olarak da değerlendirebilirsiniz.

Sistemin içinden çalışmak çok akıllıcadır, ancak sisteme takılıp kalmamaya dikkat edin.

Aslan Burcu 14 Eylül 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

İşler yoğunlaşmak üzere, Leo! Kendi kendini motive eden Mars, yansıtıcı Başak’ta kaldığı yerden ayrılıyor ve bugün sosyal kelebek Terazi’ye ilerliyor, burada odak noktanızı zihinsel sağlığınızın durumuna ve sesinizi ifade etme konusundaki mevcut güveninize yönlendiriyor. Mars’ın burada kalması, hikaye anlatma yeteneklerinizi canlandırmaya ve 30 Ekim’e kadar duygularınızı açığa çıkarma konusundaki hareketsiz gerilimleri keşfetmenize yardımcı olmaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.