Akrep Haftalık Burç Yorumları (27 Eylül – 3 Ekim Haftası)

Akrep burcunun 27 Eylül – 3 Ekim haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunu 27 Eylül – 3 Ekim haftası neler bekliyor? Akrep burcunu 27 Eylül – 3 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 27 Eylül – 3 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 27 Eylül – 3 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 27 Eylül – 3 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık Burç Yorumu

Akrep, istediğini hayatına çekebilirsin. Sadece ne olduğu konusunda net olmanız gerekiyor.

Hafta 26 Eylül Pazar günü, güneş Terazi’de, dinlenme ve iyileşme evinizde, güç evinizde İkizler’de Kuzey Düğüm ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Pillerinizi şarj etme zamanı. Bugün yoga, meditasyon ya da tüm gün pijamalarınızla oturmak için güzel bir gün. Elektroniği kapatın ve Evrenin müziğini dinleyin. Mesaj alacağınız için günlüğünüzü yanınızda bulundurun. Ayrıca bir hayvan arkadaşınız gelip size bir işaret getirebilir.

29 Eylül Çarşamba günü, kendi burcunuzdaki Akrep burcunuzda ve kişisel çekim evinizdeki Venüs ile başlayan, romantizm evinizde Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapan iki görünüm var. Manyetizma bugün listelerin dışında. Akrep, buraya gelme bakışınız yakın ve uzak olasılıklar getirebilir. Bugün, güçlü bir cinsel kimyaya sahip olduğunuz biriyle tanışabilirsiniz. Ve bu fırsattan yararlanmasan bile, en azından hala elinde olduğunu biliyorsun.

Akrep Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta yavaşla ve evrenin fısıltılarını dinle Akrep. Mental Merkür, önümüzdeki haftalar için 27 Eylül’de on ikinci evinizde geri hareket yapacak. Bu, evrenin eşzamanlılıklar ve geçmişinizle ilgili rüyalar yoluyla önemli mesajlar iletmesini sağlar.

Önümüzdeki haftalarda, yakın zamanda geçmişinizden insanlarla yolunuz kesişebilir ve size olayların neden bu şekilde gerçekleştiğine dair daha fazla bilgi edinme şansı verebilirsiniz. Ayrıca kapanış kazanabilirsiniz. Şimdi sürece güvenin; iyileşme zaman alır.

29 Eylül’de burcunuzdaki Venüs, beşinci evinizde Neptün ile üçgen açı yapacak ve kalbinizi peri tozuyla dolduracak! Kozmos, romantizmin gerçek anlamını keşfetmenize yardımcı olacaktır. Ayrıca, on ikinci evinizdeki güneş Satürn’ü üçgenlediği için, muhtemelen kaya gibi sağlam içgüdüsel önsezilere sahip olacaksınız.

Akrep Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta yanlış iletişim bekliyoruz, Akrep! Bu haftaki yanlış iletişim, size Ekim ayının başlangıcının nasıl geçeceğine dair bir fikir verecektir.

27 Eylül Pazartesi günü Merkür Terazi burcunda geri gidiyor. Merkür gerilemesi bilinçaltınızı geriliyor, hem gizli yetenekleriniz, zayıflıklarınız hem de sözde düşmanlarınız üzerinde kafa yoruyor. İş arkadaşlarınızın gizli amaçları olduğundan şüphelenebilir veya yanlarında huzursuz hissedebilirsiniz. Özellikle zamanlamanız veya laf kalabalığınız varsa, iletişim ters gidebilir. Yeteneklerinizden yararlanmak için mücadele edebilirsiniz, bu da bunun yerine bazı zayıf yönleri ortaya çıkarabilir. Genel olarak, Merkür gerilemesi profesyonel benlik saygınızı etkileyebilir.

29 Eylül – 2 Ekim Çarşamba – Cumartesi arası Merkür gerilemesi, Plüton gerilemesi ile kare açı yapacak. Kare, bilinçaltınız ve iletişiminiz arasındaki sürtüşmeyi gösterir. Bu hafta iş yerinde istemeden yanlış bir şey söyleyebilir veya yapabilirsiniz. Kare aynı zamanda iş yerinde gerçeğinizi söylemekten kendinizi sınırlamanızı da gösterebilir, kendinizi boğduğunuzda doyumsuz hissedebileceğiniz için strese neden olabilir.

Akrep Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi ve Salı, hayatınız için ne anlama geliyorsa, tamamen işle ilgilidir. Yeni bir işe başlamanız veya herhangi bir cephede ciddi bir şeye kendinizi dahil etmeniz için iyi bir zaman. Hafta ortasında evden gelen garip bir aramaya dikkat edin – bu sadece dırdır eden bir ebeveyn olabilir, ancak ruh halinizi olması gerekenden daha fazla etkileyecektir. Bu hafta sonu, rekor sürede hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacak bir pozitif enerji dalgasına bineceksiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.