Akrep Haftalık Burç Yorumları (20 Eylül – 26 Eylül Haftası)

Akrep burcunun 20 Eylül – 26 Eylül haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunu 20 Eylül – 26 Eylül haftası neler bekliyor? Akrep burcunu 20 Eylül – 26 Eylül haftası aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 20 Eylül – 26 Eylül haftası iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 20 Eylül – 26 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 20 Eylül – 26 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık Aşk Burç Yorumu

Aşk hayatınız için en önemli haftalardan biri geldi, Akrep. Kalbinizi açmaya hazırlanın! Bu haftanın dolunayı, romantik ruhunuzu canlandırarak beşinci evinizin içinden parlıyor. Bu ay tutulması, bekar Akreplerin bir ruh eşiyle tanışmasına veya aşık olmasına yardımcı olabilirken, kararlı çiftler kıvılcımlarını yeniden alevlendirebilir ve hatta hamilelik haberlerini duyabilir! Bununla birlikte, bu ay ile çalışmanın anahtarı, tutkulu yanınızı takip etmek, ancak fantezilere veya kuruntulara kapılmamaktır. Bunu yaparsanız, sonunda kalbiniz kırılabilir veya hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Bu dolunayın enerjisi tüm hafta boyunca ilahiler söyleyecek. Kudretli güneş, 22 Eylül’e kadar sosyal on birinci evinizde kalacak ve o, bilinçaltınızın onikinci alemlerine bir yolculuğa başlama zamanının geldiğine karar verecek. Önümüzdeki ay, muhtemelen hayata daha içe dönük bir yaklaşım sergileyeceksiniz.

Akrep Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık İş Burç Yorumu

Hafta 20 Eylül Pazartesi günü Balık burcunda dolunay ile başlıyor. Dolunay, işle ilgili bitebilecek keyif sektörünüzü aydınlatıyor. Bir tutku projesinin sonuna yaklaşıyor olabilirsiniz, hatta işiniz yoğunlaşmaya başladığında kendinize ayıracağınız zaman bile olabilir. Kendinize daha az zaman ayırmak üzereyseniz, daha yoğun bir sezona girerken boş zamanınızı kaybetmenin yasını şimdiden yaşıyor olabilirsiniz. Çoğu geçiş bilinçaltınızı vurguladığı için haftanın geri kalanı daha içe dönüktür. 20-22 Eylül Pazartesi-Çarşamba, Merkür geri giden Jüpiter ile üçgen açı yapacak. Üçgen, temeliniz, eviniz ve ailenizle ilgili bilinçaltınız arasında uyum sağlar. Zihniniz, daha fazla çalışarak evinizi iyileştirme olanaklarıyla da yarışıyor olabilir. Zihinsel aktiviteye rağmen, Merkür geri giden Plüton ile kare açı yapıyor. Kare, iş, ev ve inşa ettiğiniz temel hakkındaki içsel düşüncelerinizi ileterek gerilimi ifade eder. Özellikle ev yaşamınızı iyileştirmek için daha fazla iş üstlenmeyi düşünüyorsanız, kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Neyse ki güneş 22 Eylül Çarşamba günü Terazi’ye giriyor ve size tüm seçeneklerinizi tartmak için bolca zaman veriyor.

Akrep Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında kendinizi oldukça düşük anahtarlı hissedeceğiniz için iyi bir ihtimal, öyle ki önemli biri sizden biraz daha fazlasını alma fırsatı görebilir. Uzun vadede önemli olmayacak çünkü Çarşamba gününe kadar tam gücünüze kavuşacak ve borcunuz olan her şeyi faiz ve cezalarla birlikte tahsil edebileceksiniz. İnsanlar seve seve ödeyecek. Hafta sonu tamamen büyük fikirler ve planlarla ilgilidir, ancak mümkünse risklerinizi en aza indirmeye çalışmalısınız.

Akrep Burcu 20 Eylül – 26 Eylül Haftalık Burç Yorumu

Akrep, artık kaynaklar sana açık. Küçük bir hazırlıkla, açılan kapıları bulabilirsiniz.

20 Eylül Pazartesi günü, psişik yetenek evinizdeki Terazi’deki Merkür, atalarınızın evinizdeki Kova’daki Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Bugün, aile hattınızın gücünden yararlanabilirsiniz. Sizden önce gidenler, güçlerini ve enerjilerini size ödünç verebilirler. Bu, büyük, büyük, büyük büyükannenizden bir projede size yardım etmesini istemek için iyi bir gün. Ayrıca, geçmiş yaşam regresyonu veya hipnoz yoluyla kendi geçmişinize geri dönebilirsiniz.

Perde arkasında çalışma evinizde Terazi burcundaki Mars, 21 Eylül Salı günü finansal kazanç evinizdeki İkizler burcundaki Kuzey Düğüm ile üçgen açı yapıyor. Kendiniz için bir bütçe yazarken bir kredi için evrak işlerine gömülebilirsiniz. veya bir iş teklifini finanse etmeye bakıyor. Bu, kitle fonlaması projeleri, öğrenci kredisi borcunu ödemek için hükümet programları bulmak veya size borçlu olduğunuz parayı tahsil etmek için iyi bir zamandır. Ama bütün bunlar biraz hazırlık gerektiriyor. Akrep, bugün bu güzel enerjiye sahipken başarmak istediklerinizin bir listesini yazın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.