Akrep Haftalık Burç Yorumları (13 Eylül – 19 Eylül Haftası)

Akrep burcunun 13 Eylül – 19 Eylül haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunu 13 Eylül – 19 Eylül haftası neler bekliyor? Akrep burcunu 13 Eylül – 19 Eylül haftası aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 13 Eylül – 19 Eylül haftası iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 13 Eylül – 19 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 13 Eylül – 19 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık Aşk Burç Yorumu

Gezegendeki yardımcı yöneticiniz Mars, gökyüzünde izler bıraktığından, son haftalarda birçok arkadaşınız Akrep arasında dolaşırken büyük bir odak gördünüz. Güneş on birinci evinizde de bir iz bırakırken, bu hafta kesinlikle bir eğlence, kutlama veya ağ oluşturma patlaması getirebilir.

Adanmış Akrepler, önemli diğerleriyle birlikte şehre adım atmak ve dünyaya neden güçlü bir çift olduklarını göstermek için mükemmel bir şansa sahip olacaklar, bekarlar ise bu ateşli enerjiyi kendilerini dışarı atmak için kullanabilirler. Benzer fikirlere sahip insanlarla topluluklara katılın, hatta çevrimiçi buluşmada şansınızı deneyin! En iyi sonuçlar için haftanın ilk iki gününü kullanın!

Bu hafta gezegensel açılara gelince, zevkinizi gıdıklamak için karışık bir ürün yelpazesine sahip olacaksınız. 14 Eylül’de on birinci evinizdeki güneş beşinci evinizde Neptün ile karşı karşıya gelecek ve romantik partnerinizin ve arkadaşlarınızın göz göze gelmemesini sağlayacak. Bunun tezahür etmesinin bir başka yolu da, nihai hedeflerinizin sevgiyi nasıl takip ettiğinizle uyumlu olup olmadığını ve destekleyip desteklemediğini merak etmeye başlamanızdır.

Akrep Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık Burç Yorumu

Akrep, bu hafta bal ile sirkeden daha başarılı olacaksın. 14 Eylül Salı günü dostluk evinizde Başak burcundaki güneş, Balık burcundaki Neptün ile karşıt açı yapıyor. Bir arkadaşınız ya da bir tanıdık üzerinizde romantik tasarımlara sahip olabilir. Ve bugün size çıkma teklif etmeseler de, dikkatinizi çekmeye çalışan ipuçları bırakıyor ve imalar öneriyor olabilirler. Bu, diğer insanların sizi nasıl gördüğünün farkında olmak için iyi bir gün.

16 Eylül Perşembe günü Başak burcundaki güneş, ailenizin evinde Kova burcundaki Jüpiter ile kavuşum yapıyor. Akrabalar bir araya geliyor olabilir veya büyük bir aile etkinliği planlıyor olabilirsiniz ve bu, herkesin biraz vermek zorunda kalacağı anlamına gelir. Akrep, ulaşımı ayarlıyor veya uyku düzenlemelerini yapıyor olabilirsiniz. Bugün her şey ayarlamalarla ilgili. Kral olarak taç giyip karar versen daha kolay olsa da, bu mümkün değil. Bu yüzden bazı müzakerelere hazır olun.

Haftanın sonuna doğru, 17 Eylül Cuma günü dikkate alınması gereken iki husus var. Hala Başak’ta olan güneş, iletişim evinizdeki Plüton’u kesin olarak üçgen yapar. Bugün beklediğinizden daha fazla müzakere gerektiren bir sözleşme veya anlaşma alabilirsiniz. Ancak, bugün göreve hazırsınız. Akrep, ister online ister yüz yüze uzman yardımı bulabilir ve bu anlaşmayı hayata geçirebilirsiniz.

Akrep Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık İş Burç Yorumu

Eylül ortasına kadar, profesyonel hedeflerinize ve vakfınızın onları destekleyip desteklemediğine odaklanmalısınız.

Çalışma haftası başlamadan önce, ay 12 Eylül Pazar günü geri giden Jüpiter ve altmışlık Plüton ile kare açı yapacak. Kare açı size profesyonel temelinizin kim olduğunuza uyup uymadığı konusunda ikinci bir düşünce verecektir. Neyse ki altmışlık, güvenilir bir sırdaşla hakkında konuşmayı kolaylaştırabilir.

Kısa bir süre sonra güneş 13-14 Eylül Salı günleri arasında geri giden Neptün ile karşı karşıya gelecek. Muhalefet dikkatleri hem keyif aldığınız şeylere hem de hayallerinize çekiyor. Mesleki hayalleriniz için mi çalışıyorsunuz? Peki ya kariyerin neşe saçıyor? Haftanın geri kalanında bu soruları düşünmelisiniz. Haftanın sonuna doğru güneş, Plüton geri hareketinde üçgen açı yapacak ve bu, arzularınız konusunda size yardımcı olabilecek birinin olup olmadığını görmek için profesyonel ağınıza ulaşmak için mükemmel bir fırsat. Venüs-Satürn retrograd karesi sizi inşa ettiğiniz temeli düzeltmeye teşvik ettiği için hırsınız güçlenecek.

Akrep Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü kendinizi güçlü hissediyorsunuz, ancak insanları kontrol etmenize izin vermemeye çalışın (ne kadar kolay olursa olsun). Biraz özgür iradeleri varsa, uzun vadede daha iyi durumda olursunuz. Haftanın sonlarında, zihinsel kaynaklarınızın büyük bir harcamasını gerektirecek büyük bir şey ortaya çıkacak. Başarırsanız, işte veya okulda her şey sizin için harika olacak. Bu hafta sonu hepiniz gülümseyeceksiniz, özellikle de ortaya çıkmakla tehdit eden o büyük sırrı elinizde tutuyorsanız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.