Akrep Burç Yorumları 24 Eylül 2021

Akrep burcunun 24 Eylül 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 24 Eylül 2021 Cuma günü neler bekliyor? Akrep burcunu 24 Eylül 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 24 Eylül 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 24 Eylül 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 24 Eylül 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 24 Eylül 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgilinizin duygusal ihtiyaçları için yer açın, Akrep. Ne verirseniz onu alırsınız ve sabrınız bu süre zarfında muhtemelen test ediliyor. İlişki sektörünüzdeki ay ile burcunuzdaki Venüs arasındaki günümüzün tek veya tek karşıtlığı, için için yanan arzularınız ile sevgilinizin duygusal istikrar fikri arasında bir miktar gerilim yaratır. Luna sonunda özgürlüğü seven Uranüs ile güçlerini birleştirecek ve bu da bazı beklenmedik olayları ve/veya duyguları tetikleyebilir. Başka bir notta, Luna’nın aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla Neptün’e altmışlığı, aşk bölümündeki şefkatinizi ve özverinizi vurgular. Sezginizi takip edin.

Akrep Burcu 24 Eylül 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Mevcut durumdan sıyrılmak için yapabileceğiniz çok şey var ve hemen hemen her şey, sizinkini almadan önce başka birinin kendi yolunu bulmasına izin vermeyi içerecektir. Şu anda her şey için çok fazla endişelenme.

Akrep Burcu 24 Eylül 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Mars bugün geri giden Satürn ile üçgen açı yaptığında, işinize devam etmeden önce bir kez daha denemek isteyebilirsiniz. Bir proje ya da sorumluluk olsun, üstesinden gelmeye çalıştığınız bir şey olabilir. İşin bu yönüyle ilgili bir şey sizin lehinize çalışmadı. Belki devam etme hırsı ya da tekrar deneme isteğiniz eksiktir, bu yüzden işinizin bu bölümünü yapmak için bugünü bir kez daha denemek için bir zaman olarak kullanın. Herhangi bir ilerleme kaydedemezseniz, devam edin ve gelecek hafta tekrar deneyin.

Sırlar her yere saçılıyor… ama seninkini paylaşmak güvenli değil.

Akrep Burcu 24 Eylül 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bugün tüm gözler yakın ilişkilerinde, Akrep. Ay, denge arayan Boğa burcunun zıt burcunda gezinerek, bire bir romantik hayatınızda yer alan mevcut anlatıya uyum sağlamanıza yardımcı olur. Luna’nın Venüs ve Uranüs’ün karşıtlığıyla karışması, dün meydana gelen herhangi bir ilişki kesintisi veya drama etrafında kapanış aramanıza yardımcı olabilir. Sorunları çözmeyi hedefleyin, ancak geriye doğru eğilmeyin veya hikayenizi kaybetmeyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.