Akrep Burç Yorumları 22 Eylül 2021

Akrep burcunun 22 Eylül 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 22 Eylül 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Akrep burcunu 22 Eylül 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 22 Eylül 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 22 Eylül 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 22 Eylül 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 22 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Bunun hakkında hayal kurmayı bırakamıyorsan, muhtemelen eziyorsun, Akrep. Kabul, bunu kendinize itiraf etmek, söylemek yapmaktan çok daha kolay, ancak duygularınızı daha uzun süre bastıramazsınız. *gerçekten* nasıl hissediyorsun? Güneş, kapalı onikinci eviniz, karma, rüyalar ve sahnelerin arkasındaki her şey aracılığıyla Venüs tarafından yönetilen Terazi’ye geçtiğinde, içe doğru gitmeye ve yalnızlığınızı şımartmaya daha yatkınsınız. Aynı şekilde, burcunuzdaki boğucu Venüs’ün çekici etkilerini de inkar edemezsiniz. Bu transit sizi yalnızca daha çekici kılmakla kalmaz; romantizmle karşılaşma olasılığını da artırır.

Akrep Burcu 22 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

O süper sevimli biriyle sohbet et ya da patronuna yalan söyle – ne yapman gerekiyorsa. Başkalarının sadece hayal edebileceği şeyleri başarabilirsin ve şu anda imkansızı yapabileceğine inanman gerekiyor.

Akrep Burcu 22 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Terazi mevsimine hoş geldiniz, Akrep. Güneş, bilinçaltınızı aydınlatan Terazi’ye giriyor. Profesyonel ağınızda aktif olmak veya spot ışığında durmak yerine, bir adım geri atabilirsiniz. Bu, günlük iş yaşamınızda hırstan yoksun olabileceğiniz zamandır. Zihniniz taahhütleriniz, ilişkileriniz ve sözleşmeleriniz üzerinde düşünmekle meşgul olabilir. Verimli bir zaman olabilir ama farklı bir şekilde. Çok görevli bir sihirbaz olmak yerine, üretkenliğiniz kariyer gelişiminizi geliştirmeyen profesyonel anlaşmalarla evi temizlemenize yardımcı olabilir.

Gücün bu küçücük tadı kesinlikle tatlıdır. Belki bir dahaki sefere daha yükseğe nişan almalısın?

Akrep Burcu 22 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Son haftalarda topluluk ve sosyal bağlantılarla çok derinden ilgilendin, Akrep. Topluluğunuza ve arkadaş gruplarına dahil olmak ödüllendirici oldu ve uzun vadeli hedefleriniz hakkında daha iyi bir fikir edinmenize yardımcı oldu. Güneş barış arayan Terazi’ye doğru ilerlerken, bugünün gökyüzü enerjik bir değişimin habercisidir, dinlenme, yenilenme ve zihinsel manzaranızda neyin budaması gerektiğini keşfetme ihtiyacı yaratır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.