Akrep Burç Yorumları 18 Eylül 2021

Akrep burcunun 18 Eylül 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 18 Eylül 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunu 18 Eylül 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 18 Eylül 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 18 Eylül 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 18 Eylül 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 18 Eylül 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini hissediyorsun, Akrep. Her gün tatlı Venüs burcunuzdan geçmez, bu nedenle bu büyüleyici enerjiden en iyi şekilde yararlanmanızdan kesinlikle faydalanırsınız. Ayrıca, Plüton cazibeniz ve ikna gücünüz tüm zamanların en yüksek seviyesinde ve cinsel çekiciliğiniz de bir istisna değil. Üstelik ay, aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci evinizden mistik Balıklara kayacak ve romantik bağlantılarınızı çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirecek, bu nedenle aşk kesinlikle havada. Yakalayış? Hem Merkür hem de Mars, on ikinci rüya evinizden her şeyi gizli tutarken, bir şeyleri gerçekleştirmek yerine hayal kuruyor olabilirsiniz.

Akrep Burcu 18 Eylül 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Hayatta istediğiniz şeylere gitmek ve daha fazla zaman geçirmek istediğiniz insanları veya kişileri cezbetmek için harika bir zaman. İçgüdülerinize güvenin ve tüm sinyallerine dikkat edin; geri durma.

Akrep Burcu 18 Eylül 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Akrep, kendinize zaman ayırmayı unutmayın. Ay, Kova burcunun son derecelerine girdi, bu nedenle kişisel ihtiyaçlarınız profesyonel sorumluluklarınızdan daha belirgin olabilir. Mümkünse önce ihtiyaçlarınızı karşılamanız akıllıca olacaktır. İş bekleyemiyorsa, bunu nasıl hissettiğinize uygun bir şekilde kendi hızınızda yapmaya çalışın. Ay, bir su burcu olan Balık’a girdiğinde, günün ilerleyen saatlerinde ruh haliniz aydınlanabilir. İş stresleriniz gün geçtikçe azalabilir!

Nadir bir seyahat fırsatı karşınıza çıkıyor. Hedef tarafından ertelenmeyin. Gitmek.

Akrep Burcu 18 Eylül 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Evren sana ne sıklıkla hiçbir şey yapmaman için izin veriyor, Akrep? Ay, yansıtıcı Kova aracılığıyla herhangi bir bağlantı olmadan yüzerken Cumartesi gökyüzüne yavaş tempolu, kolay giden bir yaklaşımı benimsemenize izin verin. Evinizi toplamak ve ailenizle sessizce iletişim kurmak için ideal bir gün. Daha sonra, ayın duygusal Balık burcuna girmesi, cinsel hayatınızı renklendirir ve eğlence ihtiyacınızı artırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.