Akrep Burç Yorumları 14 Eylül 2021

Akrep burcunun 14 Eylül 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 14 Eylül 2021 Salı günü neler bekliyor? Akrep burcunu 14 Eylül 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 14 Eylül 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 14 Eylül 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 14 Eylül 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 14 Eylül 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, bir sonraki hareketinizi yeniden şarj etmek, yansıtmak ve yeniden değerlendirmek için bir dakikanızı ayırın. Geleneksel gezegen yöneticiniz Mars, bugün uyum arayan Terazi’de ilk çıkışını yapıyor ve bilinçsiz on ikinci kapanış, rüyalar, gizli gündemler ve sahne arkasındaki her şeyi ateşliyor. Bekar veya zaten bağlıysanız, bu süre zarfında, özellikle de flört ve romantizm söz konusu olduğunda, muhtemelen derinden içe dönük hissediyorsunuz. İhtiyacınız kadar zaman ayırın. Bu arada, Luna’nın meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevreniz aracılığıyla pragmatik Oğlak’tan geçişi, sizi ayırt etme yeteneğinizi kullanmaya ve topraklanmış kalmaya teşvik eder. Bir şeyler demleniyor ve bunu hissedebiliyorsunuz. İpucu: Mars, 30 Ekim’de Akrep’e giriyor.

Akrep Burcu 14 Eylül 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda tutku ve ilerlemenin resmisiniz ve gün geçtikçe arkanızda ilham dolu bir yol bırakacaksınız. Güne büyük, cesur bir hırs aşısı ile başlayacaksınız. Bu gece, başka birinin liderliği almasına izin verin.

Akrep Burcu 14 Eylül 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Mars bugün Terazi’ye geçtiğinde, üretkenliğiniz bir darbe alabilir, Akrep. Terazi’deki Mars kararsız, hareketsiz ve yönsüz olabilir. Mars, gizli zayıf yönlerinizi ortaya çıkardığından, momentumunuzun düştüğünü görebilirsiniz. İşyerinde bir göreve başlamak veya devam eden bir sorumluluğu yerine getirmek zor olabilir. Dikkatiniz muhtemelen profesyonel sorumluluklarınız yerine daha hafif yürekli, kaygısız eğlencelere kayıyor. Bunun üstesinden gelmek zor olsa da, küçük bir yapılacaklar listesi oluşturmak, üretkenlik eksikliğinizi daha yönetilebilir hale getirebilir.

Hiçbir şeye gerçekten sahip olamayacağınızı unutmayın, bu yüzden fazla bağlanma.

Akrep Burcu 14 Eylül 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Bir Akrep olarak, kozmik navigasyon için cesur savaşçı gezegen Mars’a bakıyorsunuz. Salı günü gökyüzü, Mars’ın Başak’ın işkolik alemlerinden ayrıldığını ve 30 Ekim’e kadar kalacağı barış arayan Terazi sarayına doğru ilerlediğini görüyor. Mars’ın buradaki varlığı, uzlaşma, dinlenme için güçlü bir çağrıya işaret ettiği için hızınızı yavaşlatmaya çalışıyor. ve maneviyat duygunuzla yeniden bağlantı kurma.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.