Yengeç Burç Yorumları 6 Ağustos 2021

Yengeç burcunun 6 Ağustos 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 6 Ağustos 2021 Cuma günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 6 Ağustos 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 6 Ağustos 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 6 Ağustos 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 6 Ağustos 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 6 Ağustos 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Karanlıktan korkar mısın Yengeç? Göksel hükümdarınız olan ay, kardinal sularınızda yolculuğunu tamamlamadan önce, tutkulu beşinci evinizin hükümdarı olan Pluto’ya, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınız, sözleşmeleriniz, uzlaşmanız ve önemli diğerleriyle zorlu bir muhalefet yapacak. Tek ya da zaten bağlı olan bu kozmik konfigürasyon, bir sevgilinin gölge tarafı ve/veya önemli bir ilişkinin gölgesiyle yüz yüze gelmeniz için sizi zorluyor. Bu, elbette, her zaman kolay değildir – özellikle ay tarafından yönetilen bir empati olduğunuzda. Bu nedenle, enerjinizi koruduğunuzdan emin olun. Luna’nın Neptün ile yaptığı üçgen açı son derece şefkatlidir, ancak sınırlarınızı gözden kaçırmayın.

Yengeç Burcu 6 Ağustos 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Bencil görünme konusunda endişelenme. Vadesi geçmiş maddi bir iyilik toplamanın zamanı geldi. Diğer kişi kendini dışlanmış hissetmeyecektir. Bu kadar cömertliğinizden sonra bir arkadaşın yapabileceği en az şey bu.

Yengeç Burcu 6 Ağustos 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Korunmak için koş, Kanser. Yine başka bir kaotik etki, gökleri vurmak için burada olacak. Güneş enerjisiyle ilgili ikinci evinizdeki güneş, arzularla ilgili güneş enerjisi onbirinci evinizdeki Uranüs ile çatışacak. Size bir kol ve bir bacağa mal olacak ve ticari banka hesabınızı ciddi şekilde kazacak bir şey aniden ortaya çıkabilir. Gerginlik, patlamalar, kazalar ve ani değişiklikler her köşede olabilir, bu nedenle en yüksek derecede dikkatli olmak en iyisidir. Kendinizi riske atmayın ve hepsinden önemlisi, her zaman umduğunuz bir şey olduğunu hissetseniz bile, aniden hiçbir şeye yatırım yapmayın. Gerçek olamayacak kadar iyi olabilir.

Bugün belgeleri imzalarken dikkatli olun – kredi kartı makbuzları ve çekleri bile şüpheli.

Yengeç Burcu 6 Ağustos 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Evren, hedeflerin hakkında net olman için seni zorluyor, Yengeç. O aramayı cevaplıyor musun yoksa hala netlik olmadan geçip gidiyor musun? Aydınlatıcı güneş, bugün yenilikçi Uranüs ile patlayıcı bir kareye kilitleniyor ve sizi hedeflerinizi nasıl takip ettiğinize ışık tutmanız ve değişiklikler yapmanız için teşvik ediyor. Kendinizi eski bağlardan ve kendi kendini sınırlayan davranışlardan kurtarmak için ideal bir gün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.