Yengeç Burç Yorumları 4 Ağustos 2021

Yengeç burcunun 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Gücünü geri alma zamanı, Yengeç. Değerini biliyorsun ve tam da bu yüzden durumun sorumluluğunu alıyorsun. Bugünün, değer sistemlerinin istikrar arayan ikinci evindeki güneş ile onuncu prestij eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron arasındaki büyüleyici üçgen, sizi otorite duygunuza erişmeye teşvik ediyor. Bu, özellikle manipülatif olan veya sizi aşağılık hissettirmeye çalışan birine aşık olanlarınız için önemlidir. Unutmayın, burcunuzun üzerinde gezinen ayın yanı sıra, aynı anda geniş, bilinmeyen bölgeli dokuzuncu evinizden Jüpiter’i üçgen yapacak. Sezginizin rehberiniz olmasına izin verin.

Yengeç Burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Duygularınız bugün her yerde. Bu, virajın hemen ardından gelen bir dönüm noktası olabilir mi? Bu büyük kararı vermeden önce kendinize biraz daha zaman ayırın.

Yengeç Burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Merkür ve Uranüs gökyüzünde yıldırımları paylaşıyor, Yengeç. Dünden kalan enerji olarak, zihniniz ve sinirleriniz muhtemelen hala özellikle yıpranacaktır. Parayla ilgili rahatsız edici veya kötü haberler, özellikle de kayıt veya profesyonel bir topluluğa dahil olma konusundaki bir aksilik hakkında, düşüncelerinizi domine ediyor olabilir. Acele etmeyin. Bunun yerine, sonuçlara atlamak veya suçlayıcı olmak yerine kendinizi topraklamak ve bu enerjiyi yönlendirmek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Merhamet ve saygı her zaman gitmeniz gereken yoldur ve neyse ki bu özellikleri kalbinize yakın taşıyorsunuz.

Bir şeyi kabul etmeden önce, tüm açılardan tamamen rahat olduğunuzdan emin olun.

Yengeç Burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Bugün ayarlamak için ayar yapın, Yengeç. Ay’ın baş döndürücü İkizler’deki varlığı, odaklanmanızı fantezi ve duygu dolu puslu vizyonlara yönlendirir; bu, tam olarak dinlenmeyi ve iyileşmeyi geliştirirken olmanız gereken yerdir. Ayın Jüpiter’le tatlı üçgen açısı, bitmemiş ilişki endişelerine şifa enerjisi getiriyor. Daha sonra Luna, kendinizi ifade etmeye ve bağımsız eylemi onurlandırma ihtiyacına işaret ederek burcunuza dalar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.