Yengeç Burç Yorumları 2 Ağustos 2021

Yengeç burcunun 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 2 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, kapanışla, gizli gündemlerle, gizli ilişkilerle ve perde arkasındaki her şeyle ilgili on ikinci evinize girerken, aynı zamanda meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreciniz ve yakın çevreniz aracılığıyla cilveli Venüs ile karşı karşıya gelecek. Yengeç burcu, özellikle iletişim hatları söz konusu olduğunda, romantik bir bağlantının ilerleyişini düşünmek için bir dakikanızı ayırın. Geri adım atmaya ve zamanınızı ve enerjinizi başka bir yere yatırmaya karar verebilirsiniz. Leydi Venüs ayrıca dostluk, topluluk ve sosyal medyadan oluşan platonik onbirinci eviniz aracılığıyla asi Uranüs ile uyum içinde olacaktır. Bu nedenle, daha fazla “sanal” seçeneği keşfetmek için asla geç değildir.

Yengeç Burcu 2 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Oda arkadaşları ve komşularla ilişkiler için zor bir zaman. Yavaşça adım atın ve küçük tahrişleri fırçalayın. Müziğin gerekenden birkaç desibel daha yüksek sesle çalınmasına tahammül etmeye çalışın.

Yengeç Burcu 2 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Son derece rahatsız edici finansal haberler bugün yolunuza çıkacak, Yengeç. Aslında, bugünün astrolojisi onu tüm yılın en kötü günlerinden biri yapacak! Toplantılardan kaçınabilir veya planları yeniden planlayabilirseniz, bunu yapmanız teşvik edilir. Güneş, güneş enerjisi ikinci gelir evinize enerji vermek için elinden gelenin en iyisini yaparken, güneş enerjisi sekizinci varlık evinizde konumlanmış çok öfkeli bir Satürn ile çatışacaktır. Elbette, daha sonra pişman olacağınızdan, şu anda herhangi bir sözleşme imzalamayın veya herhangi bir anlaşma yapmayın. Mali durumunuzu izleyin. Herhangi bir nedenle işinizi kaybederseniz veya büyük bir masraf ortaya çıkarsa, yumruklarla yuvarlanmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Bir kararın ayrıntılarına odaklanırsanız, doğru seçimi yapmış olursunuz. Analiz et.

Yengeç Burcu 2 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Özel kabuğunuzda saklanmaktan çekinmeyin, Yengeç. Ay, düşünceli İkizler’de dolaşıyor ve sizi planları iptal etmeye ve kendinize saklamaya zorluyor. Kendinizi akılsızca kaydırmaya kaptırmak yerine, bagajı boşaltmaya ve biraz ruhani bakım yapmaya çalışın. Başka yerlerde, tatlı Venüs, sürpriz getiren Uranüs ile aynı hizadadır ve arkadaş grupları arasında çığır açan, bağları geliştiren sohbetler getirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.