Yengeç Burç Yorumları 13 Ağustos 2021

Yengeç burcunun 13 Ağustos 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 13 Ağustos 2021 Cuma günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 13 Ağustos 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 13 Ağustos 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 13 Ağustos 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 13 Ağustos 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 13 Ağustos 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Mars ve Venüs, üçüncü iletişim evinizde, düşünce sürecinizde ve yakın çevrenizde cızırdamaya devam ediyor, değiş tokuşlarınızdan iç çevrelerinize kadar her şeye enerji veriyor ve karamelize ediyor. Bildiğiniz gibi, grafiğinizin bu alanı sosyal medyadaki konuşmalarınızla da ilgili olabilir, özellikle de geç saatlerde birinin DM’lerine girdiyseniz, Yengeç. Başka bir notta, Luna, ev, aile ve duygusal temellerden oluşan dördüncü evinizdeki yolculuğunun ortasında, sekizinci yakınlık eviniz aracılığıyla Jüpiter’i üçgen yapacak. Oyun oynamıyorsun ve sevgilinden de aynısını bekliyorsun. Ya sizinle aynı sayfadadırlar ya da değildirler.

Yengeç Burcu 13 Ağustos 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün felsefi olana bağlı kalın. Büyük sorular. Detay odaklı şeyler yok. Geri dönüp tüm ayrıntıların daha sonraki bir tarihte halledildiğinden emin olabilirsiniz.

Hızlı bir zihin probleminizi çözmek için çalışıyor. Bir yardım eli için hazır olun.

Yengeç Burcu 13 Ağustos 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

İçinizde oluşan iyimserlik duygusuna yaslanın, Yengeç. Yönetici gezegeniniz, şekil değiştiren ay, bugün kendisini denge getiren Terazi’de sürüklenirken buluyor. Luna’nın buradaki varlığı, ev ve aile meseleleri etrafında bir duygusal denge duygusu oluşturur. Luna’nın koca yürekli Jüpiter ile olan tatlı bağı, ilişkileri güvenip eğlenmek için güvenli bir alan haline getiriyor. Başka bir yerde, Mars’ın Satürn ile sert teması, iletişim tarzınızın değişmesi gereken unsurlarını vurgular.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.