Yay Burç Yorumları 6 Ağustos 2021

Yay burcunun 6 Ağustos 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 6 Ağustos 2021 Cuma günü neler bekliyor? Yay burcunu 6 Ağustos 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 6 Ağustos 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 6 Ağustos 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 6 Ağustos 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 6 Ağustos 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Gözünü ödülden ayırma ama maddi kazanç düşüncesine kapılma Yay. İş ve/veya finans aşk hayatınızın önüne mi geçiyor? Elbette, profesyonel yaşamınızda işler çok iyi gidiyor olabilir, özellikle de hem Mars hem de Venüs onuncu kariyer evinizde cızırdarken. Ancak, felsefeyle ilgili dokuzuncu evinizdeki güneş ile sorumlu altıncı eviniz aracılığıyla asi Uranüs arasındaki bugünün zorlu karesi, tezahür ettirmeye çalıştığınız yaşam üzerinde düşünmeniz için sizi zorluyor. Bu arada, Luna’nın Pluto’ya karşıtlığı, siz ve sevgilinizin değerleri arasında denge kurmanızı hatırlatır.

Yay Burcu 6 Ağustos 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Bu akşam beklenmedik olanı aramak için kendi yolunuzdan çıkmak zorunda kalmayacaksınız. Her zamanki gibi işinize devam edeceksiniz ve komisyon dışı olduğunu düşündüğünüz birinden bir metin veya e-posta alacaksınız.

Yay Burcu 6 Ağustos 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Tüm burçlar arasında, seçeneklerinizi açık tutmakta ve başınıza rahatsız edici bir şey geldiğinde esnek olmakta çok iyisiniz, Yay. Hayatınızda biraz tehlike ve sürprizden hoşlanıyorsunuz, çünkü sizi bir sonraki büyük maceraya dans etmeye hazır, ayak parmaklarınızda tutuyor. Bununla birlikte, bugünün astrolojisi daha çok bir savaş alanı gibi hissedecek, bu nedenle alçakta yatmak ve tekneyi sallamamak en iyisidir. Güneş enerjisi dokuzuncu evinizdeki ateşli güneş, güneş enerjisi altıncı evinizdeki iş projeleri ve istihdamda sarhoş bir Uranüs ile çatışacak. Bir iş arkadaşı sıra dışı davranarak öfkeli bir patlamayla patlayabilir. Hatta sizi patlatıyor ve fikirlerinizi yıkıyor olabilirler. Bunun tezahür etmesinin bir başka yolu da, hazırladığınız bir işin raydan çıkmasıdır. Her şeyden önce hasar kontrolü uygulayın.

Bugün hayatı anlamak çok önemlidir. Olayların neden olduğunu anlamaya çalışın.

Yay Burcu 6 Ağustos 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Mevcut kozmik manzara sizi iş/yaşam dengeniz Yay ile daha anlamlı bir bağlantı kurmaya itiyor. Bu devam eden hikaye, aydınlatıcı güneş yenilikçi Uranüs ile kareye girdiğinde bugün taze bir hayat veriyor. Bu eşleştirme, yeni araziye geçmeniz için mevcut iş ortamınızda neyin serbest bırakılması gerektiğine ışık tutar. Size daha fazla özgürlük sunan küçük değişiklikleri benimsemeye çalışın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.