Terazi Burç Yorumları 3 Ağustos 2021

Terazi burcunun 3 Ağustos 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 3 Ağustos 2021 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunu 3 Ağustos 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 3 Ağustos 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 3 Ağustos 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 3 Ağustos 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 3 Ağustos 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu durum bir arkadaşlığı mahvetmeye değer mi, Terazi? Bu yapışkan bir durum olabilir veya olmayabilir, bu yüzden gözlerinizi dört açın. Örneğin, ay şu anda geniş dokuzuncu macera, bilgelik ve bilinmeyen bölge evinizin üzerinde geziniyor ve bu da ufkunuzu keşfetme ve bilinmeyene girme ihtiyacına ilham veriyor. Bununla birlikte, İkizler ayının hükümdarı Merkür, sekizinci yakınlık eviniz ve ruh sözleşmeleri aracılığıyla asi Uranüs ile onbirinci dostluk grupları evinizden geçişi sırasında karşı karşıya gelecek. Siz ve bu kişi taahhütte bulunmaya istekli misiniz? Yoksa eklenmiş ipler yok mu?

Terazi Burcu 3 Ağustos 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Neden tüm para endişeleri? Mali durumunuz hakkında bu kadar bilinçli olmak sizin gibi değil, ama şimdi gerçekçi bütçeler ve hedefler bulmak için iyi bir zaman.

Terazi Burcu 3 Ağustos 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Terazi, bugün daha fazla para kazanma fırsatı olabilir. Tüm bu haftanın astrolojik enerjisi sinir bozucu ve gezinmesi zor olsa da, kozmik titreşim biraz daha tatlı ilerlemenize yardımcı olacaktır. Gezegensel yöneticiniz Venüs, şimdi güneş on ikinci evinizde dönüyor, ortak varlıklardan oluşan sekizinci güneş evinizdeki elektrikli Uranüs ile üçgen açı oluşturacak. Sürpriz bir ikramiye, telif hakkı çeki, komisyon veya ticari anlaşma birdenbire ortaya çıkabilir – bu, üzerinde çalışılan ama sonunda banka hesabınıza ulaşan bir şey. Ekstra kaynaklar size iyi gelebileceğinden, bu kesinlikle sizi sevindirecektir.

Yeniden bağlanmak büyülü olabilir. Ama geçmiş kinleri bırakamıyorsan, devam et.

Terazi Burcu 3 Ağustos 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Evren, yakın ilişkilerinde seni yeni arazileri keşfetmeye zorluyor, Terazi. Zihinsel Merkür, değişim talep eden Uranüs ile karşı karşıya geldikçe, bu anlatı bugün daha da ileriye götürülüyor. Bu rahatsız edici eşleşmenin ortak hedeflerle ilgili önemli konuşmaları beraberinde getirmesi muhtemeldir. Başka bir yerde, gerçekleri toplayan İkizler ayının sevgilisi Venüs ile karesi, ortaklık hakkında uzun süredir devam eden inançların yeniden değerlendirilmeye değer olduğunu vurgulayacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.