Terazi Burç Yorumları 13 Ağustos 2021

Terazi burcunun 13 Ağustos 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 13 Ağustos 2021 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunu 13 Ağustos 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 13 Ağustos 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 13 Ağustos 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 13 Ağustos 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 13 Ağustos 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalbini koluna takmak seni başkalarına karşı savunmasız göstermez, Terazi. Tam tersine, kendi gerçeğinizde ve kalbinizin arzularında dimdik durabilmeniz, sevgiliniz ve yaşıtlarınız için bir güç göstergesidir. Ay burcunuzdan geçmeye devam edecek ve aynı zamanda eviniz, aileniz ve duygusal temellerinizden oluşan dördüncü eviniz aracılığıyla için için yanan Plüton ile karşı karşıya geleceği için bu süre boyunca bunu dikkate almak özellikle önemlidir. Başka bir deyişle, duygular yeniden ortaya çıkabilir. Yine de, onları süreçte gizli tutmak için mücadele ediyor olabilirsiniz. Kendini zahmetten kurtar.

Terazi Burcu 13 Ağustos 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Birini bulabilmek için ışık hızında hareket etmenize gerek yok. Bunu adım adım atın. Bu işler biraz zaman alır. Biraz müzik açın, arkanıza yaslanın ve her şeyin ortaya çıkmasını izleyin.

Bugün tamamen ilişkilerle ilgili olmayacak ama çok yakın olacak.

Terazi Burcu 13 Ağustos 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Cuma günü gökyüzü, içine dalmak için çeşitli hikayeler sunar, Terazi. Ayın burcunuzdaki varlığı, kendi ihtiyaçlarınıza aktif olarak öncelik vermenize yardımcı olur, ancak sabah saatlerinde kararsız Plüton ile karesi aile meselelerinde hayal kırıklıklarına yol açabilir. Daha sonra ay, yaratıcı cephede büyüme ve kendini ifade etme için alan sunan büyük kalpli Jüpiter ile tatlı bir hizaya girer. Mars’ın Satürn ile olan sert yönü, sanatsal çabalara kendi kendini sabote eden yaklaşımları vurgulayabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.