Oğlak Burç Yorumları 6 Ağustos 2021

Oğlak burcunun 6 Ağustos 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 6 Ağustos 2021 Cuma günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 6 Ağustos 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 6 Ağustos 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 6 Ağustos 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 6 Ağustos 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 6 Ağustos 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgilinizin ihtiyaçlarını düşündünüz mü Oğlak? İki yönlü bir sokak, biliyorsun. Ay, uyum peşinde koşan anlaşmalar, sözleşmeler, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizden geçen yolculuğunu tamamlamadan önce, burcunuzda için için yanan Pluto’ya doğrudan bir muhalefet yapacak. Ve her zaman yolunuza ayarlanmış olsanız da, burcunuzda Plüton ile yaydığınız aşırı güçlü enerjinin farkında olmayabilirsiniz. Yanlış nedenlerle kullanmadığınız sürece, gücünüzü tanımakta yanlış bir şey yoktur. Bekar? Aşk ve romantizmle ilgili beşinci evinizde güneşin Uranüs ile kare açı yapması işleri renklendirir, ancak yalnızca aşırı gururu bırakırsanız.

Oğlak Burcu 6 Ağustos 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Kendinizi çok rahat hissettiğinizden emin olun, ancak geleceğe yönelik planlarınızı sıkılaştırın ve sağlamlaştırın. Kalemi kağıda koyun ve üç ay içinde nerede olmak istediğinizi çizin. Kim biliyor musun? İstediğinizi elde etmek için proaktif olmanız gerektiğini biliyorsunuz.

Oğlak Burcu 6 Ağustos 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Tüm burçlar arasında değişime en dirençli olanlardan birisin Oğlak. Bir dünya burcu olarak, hayata yavaş ve istikrarlı bir şekilde yaklaşmayı ve her şeyden önce pratik ve mantıklı olmayı seviyorsunuz. Ancak bugünün astrolojisi bazı zor seçimler getirebilir ve esnek olma becerilerinizi test edebilir! Güneş, sekizinci iş varlıkları evinizde ve yatırımlarınızda güneş cızırdadıkça ve yaratıcılıkla ilgili beşinci güneş evinizdeki Uranüs ile bir karede çatışırken, zamanınızı ve dikkatinizi yatırdığınız büyük bir projenin desteğini kaybedeceğini fark edebilirsiniz. ve lütuftan düşmek. Bu size zarar verici bir darbe gibi gelecek, bu yüzden planlarınızı sunmayı veya ilk sunumlarınızı yapmayı erteleyebilirseniz, yaptığınız için memnun olacaksınız.

Sevdiğiniz insanlara karşı objektif olmak zordur, bu yüzden bugün denemeye zahmet etmeyin.

Oğlak Burcu 6 Ağustos 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Oğlak, bugün havadaki elektrik enerjisine yaslanın. Değişim, oyunun adıdır, çünkü hayat veren güneş, özgünlük isteyen Uranüs ile çatışır. Bu rahatsız edici eşleşme, bağ kurma yaklaşımınızda nelerin değişmesi gerektiğini görmenizi istiyor. Gerçek yakınlıktan nasıl kaçındın? Bırakın bu özgürlük arayışı, değişim açlığı, değişmesi gereken ilişki dinamiklerinize ışık tutsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.