Oğlak Burç Yorumları 4 Ağustos 2021

Oğlak burcunun 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Geçmişin şu anki ilişkinin önüne mi geçiyor, Oğlak? Güneşin, yakınlık, paylaşılan kaynaklar, enerji alışverişi ve ruh eşi bağlantılarından oluşan perili sekizinci evinize enerji vermesi ve yeniden canlandırılmasının yanı sıra, bugün, rahat dördüncü evinizdeki retrograd yolculuğunun ortasında yaralı şifacı Chiron ile bağlantı kuracaktır. aile ve duygusal temeller. Unutmayın, ay uyum arayan yedinci anlaşmalar, kararlı ortaklıklar ve diğer önemli evlerinizin üzerinde duracak ve bire bir ilişkilerinize duygusal vurgu getirecek, böylece kaçınılmaz olandan kaçamazsınız. Uzun zamandır gecikmiş bir konuşma yapmanın zamanı geldi.

Oğlak Burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün biraz mesafeli ve mesafeli hissediyorsunuz. Bu, sizi öznel ve bazen de kemiren arzularınızdan özgürleştiren sağlıklı bir nesnelliktir. Zihinsel netliğin tadını çıkarın ve bu fırsatı işleri halletmek için kullanın.

Oğlak Burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak, demir bir sabır iradesine sahipsin. Ancak, bu haftanın kozmik gök gürültülü fırtınaları da sizi sınırınıza kadar zorlayabilir! Dünden devralınan varlıklarla ilgili güneş enerjisi sekizinci evinizdeki zihinsel Merkür, yaratıcılıkla ilgili güneş enerjisi beşinci evinizde dönen devrim niteliğindeki Uranüs ile çarpıştı. Ortasında olabileceğiniz bir proje, aniden finansman, destek veya devam etme hakkını kaybetmiş olabilir. Bu konuda kafanız hala karışık olabilir, bu yüzden bugün sessiz kalın ve bir şans daha istemek için daha iyi günleri bekleyin. Devam etmek için başka zamanlar olacak ama şimdi görünmüyor.

Biri gruptan uzaklaşıyor. Ulaşın ve neden ayrı olduklarını öğrenin.

Oğlak Burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Bugün koşarak yere bas, Oğlak. Bu hafta zaten size, çalkantılardan ve değişikliklerden adil payınızı teklif etti. Neyse ki Çarşamba günkü gökyüzü, çok yönlü İkizler ayı rüya gibi büyük Jüpiter ile aynı hizada olduğu için tekrar yola çıkmayı kolaylaştırıyor. Bu yön, çalışma cephesinde yeni zirvelere ulaşmak için idealdir. Daha sonra, ay yufka yürekli Yengeç burcuna girdiğinde, odak noktanız romantik ilişkilerinizin mevcut durumuna döner.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.