Oğlak Burç Yorumları 11 Ağustos 2021

Oğlak burcunun 11 Ağustos 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 11 Ağustos 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 11 Ağustos 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 11 Ağustos 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 11 Ağustos 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 11 Ağustos 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 11 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

İlişkinizi halka açıklamayı düşünüyor musunuz, Oğlak? Önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin yöneticisi olan ay, bugün dünyadaki otorite, prestij ve itibar ile ilgili otoriter onuncu evinize kayacak ve dikkatinizi *büyük para hamlelerinizi* ve dünyadaki mirasınızı çevreleyen temalara getirecektir. ama orada bitmiyor. Venüs’ün egzotik dokuzuncu macera, fırsat ve bilinmeyen bölge evinizdeki karşı konulmaz geçişinin ortasında, aşk tanrıçası burcunuzda hipnotik Plüton ile uyumlu bir üçgen oluşturacak. Bir şekilde hissediyorsunuz, ancak için için yanan tutkularınızın sizi ele geçirmesine izin vermemek önemlidir.

Oğlak Burcu 11 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Bu öğleden sonra her türlü fırsat ve teklif karşınıza çıkacak, ancak çoğuna şüpheyle yaklaşmak için nedenler var. Bugün paranızla cimri olun ve faturanın tamamını ödemek zorunda kalmadığınızdan emin olun.

Oğlak Burcu 11 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Zihinsel Merkür, solar dokuzuncu genişleme evinize sıçrarken, yelkenlerinizin altındaki rüzgarı hissedeceksiniz, Oğlak. Merkür, bu burçta ikamet ettiği ve size en büyük nimetlerini sunabileceği için Başak’ta yaşamayı sever. Şimdi veya önümüzdeki haftalarda, önümüzdeki yıl daha fazla profesyonel büyümeyi gerektirecek bazı iş seyahatlerine başlayabilirsiniz. Bunun yerine, bazı önemli yasal müzakereler üzerinde çalışmaya başlayabilirsiniz. Bunu yaparsanız, ilgili tüm taraflara yardım etmeye devam ederken muhtemelen lehinize bahşiş vereceklerdir. Son olarak, burada Mercury ile herhangi bir akademik, medya, yayıncılık veya uluslararası iş konularında başarı görebileceksiniz.

Bu yeni plan, ne kadar iyi sunulursa sunulsun, karşılığını almayacak. Sadece hayır de.

Oğlak Burcu 11 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Çarşamba günü gökyüzü biraz zihinsel rahatlama getiriyor, Oğlak. Etkileyici Merkür, bugün zihinsel enerjinizi ağır yakınlık sorunlarından uzaklaştırarak ve onu yeni seyahat ve eğitim planlarını keşfetmeye yönlendirerek net ve yetenekli Başak’a ilerliyor. Zihinsel olarak yeni şeyler öğrenmekle meşgul olmak için yılın en iyi zamanı. Başka bir yerde, manyetik Venüs, ilişkiler kurma konusundaki felsefenizde canlandırıcı değişiklikler içeren şifalı Plüton ile hizalanır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.