Kova Burç Yorumları 4 Ağustos 2021

Kova burcunun 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Kova burcunu 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

İşler oldukça ciddileşiyor, Kova. Güneş, uyum arayan yedinci anlaşmalar, kararlı ortaklıklar ve diğer önemli evlerinizin üzerinde dolaşmaya devam ediyor, bire bir bağlantılarınıza enerji veriyor ve canlandırıyor. Mars ve Venüs’ün, yakınlık, paylaşılan kaynaklar ve enerji alışverişi ile ilgili boğucu sekizinci eviniz aracılığıyla hala ısıyı artırdığını unutmayın, bu nedenle bu süre zarfında işleri bir sonraki seviyeye taşımaya karar verebilirsiniz. Ayrıca, iletişim sektörünüz aracılığıyla güneş ve yaralı şifacı arasındaki günümüzün şifa üçgeni, özellikle mevcut bağlantılarınızın önüne geçiyorlarsa, geçmişinizden gelen ilişki yaralarını yeniden gözden geçirmeniz için sizi zorlayacaktır.

Kova Burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Dinleyin ama aşırı tepki vermeyin. Çoğu insan kadar hırs takıntılı değilsin – ve bu iyi bir şey! Ancak bazen (örneğin bugün olduğu gibi), kafanızdaki küçük bir ses, ilerlemek için daha fazlasını yapmamanız gerekip gerekmediğini merak eder.

Kova Burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Hava gerginlikle dolu olacak ve bu enerji tüm hafta boyunca çatırdayacak, Kova. Kendinize saklamanız ve iş cephesinde daha fazla hayal kırıklığına neden olmaya çalışmamanız tavsiye edilebilir. Dünden kalma bir devir olarak, güneş enerjisi yedinci iş ortaklığı evinizdeki zihinsel Merkür Uranüs ile çatıştığında, şimdi güneş dördüncü evinizin yörüngesinde dönüyor. Birlikte çalıştığınız bir iş arkadaşınız veya yöneticiniz evde çalışma isteğinizi reddediyor veya devam ettiriyor olabilir. Sürtünme konusunda takıntılı olabilirsiniz. Baş ağrılarının geçmesine izin verin ve rotayı değiştirmek için önünüzde daha iyi günleriniz olabilir.

Karamsar bir arkadaşınızla sessiz bir sohbet için bir araya gelin. Derin duyguları paylaşmalarına yardımcı olun.

Kova Burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Bugün parlama şansınızı kaçırmayın, Kova. Yetenek hokkabazlığı yapan İkizler ayı, bugün burcunuzda bulunan vizyon sahibi Jüpiter ile destekleyici bir bağlantı kuruyor, kendinizi ifade etme gücünüzü artırıyor ve yeteneklerinizi kendi sahnesine çıkarıyor. Bu ruh halini artıran yön, işleri hafif tutmaya yardımcı olur ve bir güven duygusunu geri kazandırır. Daha sonra Luna duygulu Yengeç’e dalar ve sizi zihin, beden ve ruhta denge aramaya iter.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.