Kova Burç Yorumları 25 Ağustos 2021

Kova burcunun 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Kova burcunu 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 25 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Venüs, macera, genişleme ve bilinmeyen bölgelerden oluşan egzotik dokuzuncu evinizde göz kamaştırmaya devam ediyor, aşk için atılım yapmanız için size ilham veriyor ve sizi cesaretlendiriyor, Kova. Bununla birlikte, bekar veya zaten alınmış olmanıza rağmen, meraklı üçüncü eviniz, düşünce süreciniz ve yakın çevreniz aracılığıyla, ay ve yaralı şifacı Chiron arasındaki bugünkü kavuşum, olayları perspektife koyma fırsatı sunuyor. . Belki de yakın çevreniz, romantik seçimlerinizle aynı fikirde olmayabilir veya belki de ilgilendiğiniz kişi şu anda sizden uzaktadır. Her iki durumda da, bir şeyler düşünmek için bir dakikanızı ayırın ve olumsuz düşünme kalıplarını bırakın.

Kova Burcu 25 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Başınız biraz belaya girebilir, ancak eğlence sonunda her şeye değer. İçgüdünüzü takip edin ve dürtülerinizin hüküm sürmesine izin verin – bugün sağduyunun kölesi olmayın.

Kova Burcu 25 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Kova, son zamanlarda mevcut konumunuz için yeterince tazmin edilmediğinizi hissetmiş olabilirsiniz. Merkür Neptün’e karşıyken, bazı profesyonel yatırımların ödülden daha büyük bir risk taşıdığını fark etmiş olabilirsiniz. İş sözleşmelerinizi nasıl düzenleyebileceğinizi, hatta ilgili diğer tarafa nasıl yaklaşacağınızı merak ediyor olabilirsiniz. Ay ateşli Koç burcunda olduğu için konuşmadan önce iki kez düşünmek akıllıca olur. Silahı atlamaya daha meyilli hissedebilirsiniz, ancak daha az agresif veya öfkeli hissedene kadar geri çekilmeyi düşünün.

Bazı büyük haberler sizi raylarınızda durdurana kadar hızlı bir tempoda çalışıyor olacaksınız.

Kova Burcu 25 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Bugün özlediğiniz hareketi aramanıza izin verin, Kova. Ay, tüm gün kendine güvenen Koç burcunda gezinerek, sesinizi paylaşmanız ve yerel çevrenizde yeni bakış açıları aramanız için sizi teşvik eder. Luna’nın kararlı Satürn ile olan tatlı bağlantısı, çaba sarf ettiğiniz her şeye odaklanmanızı kolaylaştırır, ancak sevgilisi Venüs ile olan muhalefeti seyahat ve eğitim planları konusunda stres yaratabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.