Kova Burç Yorumları 1 Eylül 2021

Kova burcunun 1 Eylül 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 1 Eylül 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Kova burcunu 1 Eylül 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 1 Eylül 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 1 Eylül 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 1 Eylül 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 1 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Kabul et, Kova. Akıl oyunları sizi tahrik eder, ama onu çarpıtmayın. Utangaç olmakla düpedüz manipülatif olmak arasında bir fark var. Şu andan itibaren Mars, seks, yakın ilişkiler ve ruh eşi bağlantılarından oluşan erotik sekizinci evinizde cızırdamaya devam ediyor, hem birliktelikleriniz hem de daha şehvetli arzularınız açısından sıcaklığı artırıyor. Bekar veya zaten bağlı olmanıza bakılmaksızın, egzotik dokuzuncu macera evinizin üzerinde gezinen Merkür ile birleşen bu enerji, vahşi tarafta bir yürüyüşe çıkmanız için size çok iyi ilham verebilir. Asıl soru şu: Tam olarak ne strateji geliştiriyorsunuz?

Kova Burcu 1 Eylül 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün kariyerinizden biraz daha fazla tatmin almak için iyi, sadece hayatınızı durmaksızın çalışmaya dönüştürmemeye çalışın. Hazır olduğunuzu düşünüyorsanız, ciddi bir sıçramanın zamanı bile olabilir.

Kova Burcu 1 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Yeni finansal fırsatlara hazır olun! Bugün Mars, Neptün ile karşıtlığına başlıyor ve sizi yeni finansal olasılıklar hayal etmeye teşvik ediyor. Mars enerjisine yaslandığınızda, potansiyel olarak kazançlı olabilecek herhangi bir sözleşme veya anlaşmayı yenilemek için harekete geçme olasılığınız daha yüksektir. Bununla birlikte, yakalama, hayal kuran Neptün enerjisine yaslanmak değildir. Bir hevesle yatırım yapmaya ya da finansal olarak kolayca dolandırılmaya meyilli hissedebilirsiniz. Herhangi bir önemli finansal yatırım veya değişiklik yapmadan önce önceden var olan tüm taahhütlerinizi gözden geçirmek için biraz zaman ayırın.

Bugün enerjinizi, kaynaklarınızı ve paranızı koruyun. Azaltmak için büyük bir masraf bulun.

Kova Burcu 1 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Bir Kova olarak, sıkıcı yükümlülüklere ve tekrar eden iş akışlarına kilitlendiğinizde boğulma eğilimindesiniz. Ay, Yengeç’i besleyerek dolaşırken, bugün iş-yaşam dengenize yeni bir yaklaşım geliştirmenize izin verin. Luna’nın Merkür ile sert karesi, zihinsel fırtına bulutlarını harekete geçirebilir veya seyahat planlarını bozabilir, ancak neyse ki, güneşle olan tatlı bağı, daha sonra duygusal dengeyi yeniden kazanmanıza yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.