Koç Burç Yorumları 6 Ağustos 2021

Koç burcunun 6 Ağustos 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 6 Ağustos 2021 Cuma günü neler bekliyor? Koç burcunu 6 Ağustos 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 6 Ağustos 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 6 Ağustos 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 6 Ağustos 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 6 Ağustos 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Eylemlerinin ardındaki ilhamı düşün, Koç. Eviniz, aileniz ve en içteki duygularla ilgili dördüncü evinizi tamamlamadan önce, Luna, otoriter onuncu evinizdeki retrograd yolculuğunun ortasında, güç merkezi Pluto’ya doğrudan bir muhalefet yapacak. Konu romantizm olduğunda yolunuza mı çıkıyorsunuz? İlişkinizde/ilişkilerinizde kendinizi gösterme şekliniz bugün gözden geçirilebilir. Güneşin romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinizden geçişinin ortasında, istikrar arayan ikinci değerler eviniz aracılığıyla asi Uranüs ile karşı karşıya gelecek. Seni aşka ve zevke öncelik vermekten alıkoyan ne?

Koç Burcu 6 Ağustos 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Bu öğleden sonra yabancı bir kelime veya yabancı bir ifade için kulaklarınızı açık tutun. Fikirlerinizi ifade etmenin yeni yollarını bulmaya hazırsınız. Aşkınız daha sonra belagatinizden etkilenecek.

Koç Burcu 6 Ağustos 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Bedeninizin, zihninizin ve ruhunuzun her bir atomuna cesaret aşılamışsınız, Koç. Değişimde hayatta kalma ve gerektiğinde yeni bir profesyonel yol çizme yeteneğiniz efsanevi olarak bile bilinebilir! Ancak bugün güneş ve Uranüs bir karede çarpışırken sinirleriniz bile yıpranacak. Radikal değişim, patlamalar veya kazalar bugün her köşede olabilir, bu nedenle açık fikirli olmak ve hayal kırıklıklarından nefes almak en iyisidir. İş yerinde arızalar olsa veya insanlar biraz dengesiz davransa bile, hepsini bir gülümsemeyle halledebilirsiniz.

Bugün işler yavaş ilerliyorsa, bunun bir nedeni vardır – acele etmemeye çalışın.

Koç Burcu 6 Ağustos 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

İş nasıl geçindiğinizi değiştirmeye geldiğinde evren acımasızdı, Koç. Cuma günkü gökyüzü, bu anlatıdaki bir sonraki bölümün altını çiziyor, çünkü aydınlatıcı güneş asi Uranüs ile meydan okuyor. Bu eşleştirme, yaratıcı kendini ifade etme ve ham yeteneğiniz arasındaki mevcut ayrımı vurgular. Öz güveninizin gelişmesi için yaratıcı tutkularınızla savunmasız kalacak kadar cesur olmalısınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.