Koç Burç Yorumları 5 Ağustos 2021

Koç burcunun 5 Ağustos 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 5 Ağustos 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Koç burcunu 5 Ağustos 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 5 Ağustos 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 5 Ağustos 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 5 Ağustos 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 5 Ağustos 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Dramaya hak ettiğiniz bir ara verin ve kendi başınıza veya belki de sevdikleriniz Koç ile biraz zaman geçirin. Örneğin, ay, sezgisel dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygunuzda gezinmeye devam ediyor. Luna, burcunuzdaki retrograd yolculuğunun ortasında yaralı şifacı Chiron ile yüzleşecek ve bu da benlik duygunuzdan iddia seviyelerinize kadar her şeyi yansıtmanız için size meydan okuyacak. Bu arada, Luna’nın Venüs’e olan altmışlığı, kendin üzerinde çalışmaya ve belki de bir sevgilinle olan bir bağlantına teşvik ediyor. Önceliklerinizi sıralayın.

Koç Burcu 5 Ağustos 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Eski ile dışarı, yeni ile içeri. Temiz bir süpürme için harika bir zaman. Yol boyunca bazı incinmiş duygular veya kafa karışıklığı olabilir, ancak küçük bir çekicilik ile üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir şey yoktur.

Koç Burcu 5 Ağustos 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Ay bugün solar üçüncü evinizden geçiyor, Koç. Bu sizin için iyiye işarettir, çünkü güneşinizi altmışlık yapar. Ay buradayken iletişim kurmak, yazmak, düşünmek ve öğrenmek için harika bir gün geçireceksiniz. E-postaları takip etmeye ve sözleşmelerin ve müzakerelerin ince yazılarını okumaya zaman ayırın. Kendinizi biraz huzursuz hissedebilseniz de, aynı anda birden fazla aktiviteye odaklanmak için ayın rehberliğini kullanabilirsiniz. Zihniniz oradan oraya zıplarken, aslında çok şey yapabilirsiniz. Son birkaç gün içinde oldukça yoğun enerjiden kurtulmaya çalışıyorsanız, bu size yardımcı olacaktır.

Arada bir duyguların seni ele geçirmesine izin vermende sorun yok. Sen sadece insansın.

Koç Burcu 5 Ağustos 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Bir Koç olarak yuvadan ayrılmak ve ileriye doğru kendi bireysel yolunuzu çizmek için doğdunuz. Perşembe günü gökyüzü, bazen açık yoldan ayrılmanız, eve geri dönmeniz ve kendi duygularınızla ilgilenmeniz gerektiğini nazikçe hatırlatır. Ay’ın Yengeç’i beslemedeki varlığı, odağınızı ev yaşamınızın durumuna ve aile bağlantılarınıza yönlendirir. Luna’nın yenilikçi Uranüs ile pürüzsüz bağlantısı, kapalı kapılar ardındaki yeteneklere odaklanmayı kolaylaştırıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.