Koç Burç Yorumları 3 Ağustos 2021

Koç burcunun 3 Ağustos 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 3 Ağustos 2021 Salı günü neler bekliyor? Koç burcunu 3 Ağustos 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 3 Ağustos 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 3 Ağustos 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 3 Ağustos 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 3 Ağustos 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Her şey aynı kalmamalı, Koç. Ve bekar ya da zaten alınmış olmanıza rağmen, zevk arayan beşinci aşk eviniz aracılığıyla meraklı Merkür ve istikrar arayan ikinci değerler sistemi sisteminiz aracılığıyla değişim yaratan Uranüs arasındaki bugünün zorlu karesi, muhtemelen işleri biraz karıştıracak. . Örneğin, en kötüsünden korktuğunuz için romantik bir bağlantıdan kaçınıyor musunuz? Ya da belki işler “plana” göre gitmedi, bu yüzden tamamen vazgeçmeyi düşündünüz. kafana takma; Luna’nın kareden puslu Neptün’e geçişi, kafa karışıklığı veya huzursuzluk duygularını tetikleyebilir – bu yüzden akışa devam edin.

Koç Burcu 3 Ağustos 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Kendinizi av köpeği olan bir kirpi gibi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz, ancak tüylerinize karşı nazik olun: Şimdi bir tehdit gibi görünen şey, uzun zamandır sahip olduğunuz en iyi fırsat olabilir.

Koç Burcu 3 Ağustos 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Bu hafta boyunca sürecek genel olarak zor bir enerjiye rağmen, bugün aslında fırtınaların ortasında bazı faydalı haberler getirebilir, Koç. Güneş enerjisi altıncı istihdam evinizdeki Venüs, güneş ikinci gelir evinizdeki Uranüs ile üçgen açıda bağlantı kurarken, iyi yapılmış bir işin size bir zam fırsatı verdiğini öğrenebilirsiniz! Oldukça sıkı çalıştığınız için bu bir anda ortaya çıkacak – ve gösteriyor! Ödüllendirilmeye hazırsınız. Bunun tezahür edebileceği bir başka olasılık, daha fazla saat, daha fazla proje veya başka bir müşteri almanıza izin verilmesidir. Bu, şu an için gelirinizi artıracaktır.

Yeni egzersiz rutininize devam edin. Gerçek sonuçlar gösteriyor, neden yavaşlasın?

Koç Burcu 3 Ağustos 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Evren, yönünüz konusunda acı verici bir şekilde netleşmeniz için sizi zorluyor, Koç. Haberci Merkür, çığır açan Uranüs ile rahatsız edici bir karşılaşmaya kilitlenirken Salı günü gökyüzü bu anlatıyı ikiye katlıyor. Bu eşleştirme, yeteneklerinizi kendi sahnenizde harekete geçirme yeteneğinize dair güçlü bilgiler getiriyor. Başka bir yerde, baş döndürücü İkizler uydusunun Venüs ile karesi, iş cephesinde yoğun, iletişim açısından yoğun bir gün yaratıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.