İkizler Burç Yorumları 7 Ağustos 2021

İkizler burcunun 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunu 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 7 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Mütevazı meskeninize çekidüzen vermenin ve çevrenizi beslemenin zamanı geldi, sevgili İkizler. Bu, özellikle ev, aile ve duygusal temellerle ilgili dördüncü evinizden geçen Mars ve Venüs’ün göz önünde bulundurması açısından önemlidir. Ve bekar ya da zaten bağlı olsanız da, bu tatlı sinerji, en derindeki hislerinize ve daha da önemlisi güvenlik duygunuza öncelik vermenizi hatırlatıyor. Sevgilin kendini evinde gibi mi hissediyor? Ay, sinematik Aslan’da aylık ilk çıkışını gerçekleştirerek, iletişim, düşünce süreci ve yakın çevreden oluşan meraklı üçüncü evinizi harekete geçirir; bu nedenle, arzularınızı dile getirmekten korkmayın.

İkizler Burcu 7 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Bu derin samimiyet ilk başta korkutucu olabilir, ama sonunda hayata sizin gibi bakan birini bulmuş olabilirsiniz. Bu yüzden rahatlayın ve daha yakın bağlantının tadını çıkarın – her şeyden önce eğlenin.

İkizler Burcu 7 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Büyük Görev Yöneticisi gezegeni Satürn, güneş dokuzuncu eviniz İkizler içinde yörüngede dönüyor. Satürn bize en önemli yaşam derslerimizi öğretir ve hedeflerimize ulaşmak için planlarımızı düzene koymamızı ister. Güneş enerjisi dokuzuncu eviniz aktive edildiğinde, artık kendinizi profesyonel olarak daha rekabetçi hale getirmek için okula dönmenin veya bilginizi genişletmenin ortasında olabilirsiniz. Becerilerinize ince ayar yapmak ve yeni teknikler, fikirler ve vizyonlar eklemek, gelişmenize ve daha da parlak olmanıza yardımcı olacaktır. Buradaki Satürn sizi sıkı çalışmaya teşvik edecek, ancak sizi beklediğinizden daha fazla bilgi ile ödüllendirecek. Bu nedenle, başkalarına da öğretmeniz veya akıl hocalığı yapmanız bile istenebilir.

Herkes işleri daha derin bir düzeye taşıyamaz – denemeyi ne zaman bırakacağını bil.

İkizler Burcu 7 Ağustos 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Bugün sessiz İkizinizin hüküm sürmesine izin vermeye çalışın, İkizler. Yorgun ay azalma evresinden geçerken Cumartesi günkü gökyüzü sizi işleri toparlamaya ve geçen ayki projelerde bir kapanış bulmaya teşvik ediyor. Luna’nın kendini ifade eden Aslan’daki varlığı, zihinsel uyarım ve iletişimi içeren etkinlikleri teşvik eder. Ancak ağır Satürn ile karşıtlığı, sabır gerektiren melankolik zihinsel durumları çağrıştırabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.