İkizler Burç Yorumları 6 Ağustos 2021

İkizler burcunun 6 Ağustos 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 6 Ağustos 2021 Cuma günü neler bekliyor? İkizler burcunu 6 Ağustos 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 6 Ağustos 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 6 Ağustos 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 6 Ağustos 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 6 Ağustos 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Kelimeler güçlüdür – özellikle seninki, İkizler. Bugünün meraklı üçüncü iletişim evinizdeki güneş ile bilinçsiz kalıplardan oluşan gizli on ikinci eviniz aracılığıyla asi Uranüs arasındaki zorlu kare, daha yaramaz İkizinizi uyandırabilir veya uyandırmayabilir. Değişebilir ikiliğiniz arasında geçiş yapmakta sorun yaşamasanız da, farkında olmadığınız bir şey yeniden yüzeye çıkmaya mahkumdur. Potansiyel bir talip veya taahhütte bulunduğunuz biri açısından olsun, bu süre zarfında sezginizi kullanmak önemlidir. Bu, özellikle, sekizinci birleşme eviniz aracılığıyla, ay ve Plüton arasındaki günümüzün karşıtlığı için geçerlidir. Dengede kalın.

İkizler Burcu 6 Ağustos 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün aşırı duygusallıklarla dolu bir roller coaster. Belli birini görmek sizi bir heyecan telaşına sokacak, ama dünyaya geri döndüğünüzde, ilgilenmediğiniz konular sizi aşağı çekiyor olacak.

İkizler Burcu 6 Ağustos 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Bugün mükemmel bir kaos fırtınası gibi gelebilir, İkizler. Solar üçüncü evinizdeki güneş, solar on ikinci evinizdeki Uranüs ile şiddetli bir karede çarpışırken, sözlerinizi, fikirlerinizi ve düşüncelerinizi kendinize saklamanız en iyisi olacaktır. Söylediğin bir şey, seni yerle bir etmek için ahşap işlerden çıkan insanlarla kavganın içine atabilir! Öfke patlamaları, öngörülemeyen davranışlar ve kazalar meydana gelebilir. Her şeyden önce, toplantıları yeniden planlayın ve hiçbir şey beklediğiniz gibi gitmeyeceği için proje başlatmayın. Beklesen iyi olur.

Gözleminizi arkadaşlarınızla paylaşın – vardığınız sonuca katılıp katılmadıklarını öğrenin.

İkizler Burcu 6 Ağustos 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Aslan mevsimi, iletişim tarzınızın ve zihinsel sağlığınızın doğasını yeni yollarla keşfetmenizi sağlar, İkizler. Cuma günü gökyüzü, dikkatinizi içsel düzeyde neyin değişmesi gerektiğine çekmek için çalışır. Aydınlatıcı güneş, özgürlük arayan Uranüs ile çatışır, kendini sabote eden zihinsel kalıpların serbest bırakılması ve üzerinde çalışılması gerektiğini vurgular. Olumsuz kendi kendine konuşma ve yorucu zihinsel döngülerden kurtulmak için bu eşleştirmeyi kullanın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.