İkizler Burç Yorumları 4 Ağustos 2021

İkizler burcunun 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? İkizler burcunu 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova listenizde sırada ne var, İkizler? Ay, şehvetli zevklerinizden duygusal güvenlik arzunuza kadar her şeyi vurgulayarak, istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evinizde gezinmeye devam ediyor. Luna ayrıca öfkeli Mars ile uyum içinde olacak ve duygusal dünyanız ve ateşli tutkularınız arasında tatlı bir sinerji yaratacak. Yakalanabilirler, ancak zamanınıza ve enerjinize layıklar mı? Ne istediğini biliyorsun ve hak ettiğinden daha azına razı olmayacaksın. Ayrıca, arzuladığınız ve arzuladığınız aşkı tezahür ettirmekle çok meşgulsünüz. İçgüdülerini dinle.

İkizler Burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün, keskin gözlem becerileriniz sayesinde biraz daha gizli bilginin kilidini açacaksınız. Peki bu yeni keşfedilen içgörü külçesiyle ne yapmalı? Bir plan yapın ve düşüncelerinizi eyleme geçirin.

İkizler Burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

İkizler, tüm hafta boyunca kendinizi çok gergin hissedeceksiniz. Dünden kalan bir miras olarak, gezegen hükümdarınız Merkür, Uranüs ile savaş halinde. Solar üçüncü iletişim evinizde bulunan kozmik habercimiz, solar on ikinci evinizde agresif bir şekilde duran büyük kurtarıcı ile bir meydanda çarpışacak. Gerginliğiniz tabloların dışında olacak ve muhtemelen kötü rüyaları veya profesyonel planlarla ilgili endişeleri tetikleyecektir. Ayrıca yazdığınız, yayınladığınız veya tartıştığınız herhangi bir şey hakkında son derece dikkatli olmalısınız, çünkü bunlar yanlış olarak algılanabilir ve ileride size karşı tutulabilir. Hafifçe yürü ve tehlikenin yolundan çıkabileceksin.

Gözlem için harcanan zaman, iyi harcanan zamandır. Şimdi etrafınızda neler olup bittiğini izleyin.

İkizler Burcu 4 Ağustos 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Kendi zihinsel meşgul durumunuzda kaybolmak sizin için çok kolay, İkizler. Çarşamba günü gökyüzü, sağlığınıza ve bedeninize daha derin bir öz-farkındalığı ve saygıyı teşvik etmek için sizi yere indirmeye çalışır. Luna’nın rüya gibi büyük Jüpiter ile olan tatlı bağı, duygusal Yengeç’e kaymadan önce size kıskanılacak bir karizmatik destek sağlar. Luna’nın nazik Yengeç’e girişi, odak noktanızı finans ve yetenek aktivasyonuna yönlendirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.