İkizler Burç Yorumları 2 Ağustos 2021

İkizler burcunun 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunu 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 2 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Ne olduğu bu, İkizler. Doğru olduğunu zaten bildiğiniz şeylere karşı koymayın. Luna, bugün burcunuzda aylık ilk çıkışını yapıyor, en içteki hislerinizden duygularınızı dile getirme arzusuna kadar her şeyi vurguluyor, ama dahası da var. Meraklı gezegen yöneticiniz Merkür, yaralı şifacı Chiron ile uyum içinde olacak ve gerçeğinizi konuşmanın gerekliliğini vurgulayacaktır – bu yüzden geri adım atmayın. Bu sadece sizi özgürleştirmekle kalmayacak, aynı zamanda aradığınız netliği de getirecektir. Başka bir notta, Venüs, gizli işlerle dolu onikinci evinizdeki yolculuğunun ortasında, devrimci Uranüs ile uyum içinde olacak. Engelleme yok.

İkizler Burcu 2 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Dışarı çıkın ve harika ruh halinizi paylaşacak birini bulun. Bu sabah, yatağın herhangi bir tarafı doğru olanıdır – başlığın üzerinden geriye doğru dönseniz bile. Enerjiyle parlıyorsun ve gülüşün her zamankinden daha bulaşıcı.

İkizler Burcu 2 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Tepelere koşun ve kapaklardan aşağı inin İkizler. Bu hafta üzerimizde korkunç bir kozmik savaş var! Bugün, güneş enerjisi üçüncü iletişim evinizdeki güneş, güneş enerjisi dokuzuncu genişleme evinizdeki gökyüzünde kızgın bir Satürn ile çatışırken, şimdi bir fikir savaşı yakın olabilir. Şu anda sözleşme imzalamayın veya herhangi bir önemli yazı, konuşma, reklam, tanıtım veya marka oluşturma girişiminde bulunmayın. Bunu yaparsanız, şirketinizin başına gelen büyük bir zorlukla karşılaşacaksınız. Bu, güveninizi azaltacak ve bir kayıp duygusu getirecektir.

Sahip olduğunuz düşünceler, düşündüklerinizi ifade etmiyor – henüz onlara göre hareket etmeyin.

İkizler Burcu 2 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Pazartesi günü gökyüzünün altında kendi sağlığınızla ilgilenin İkizler. Besleyici ay burcunuza girer ve destekleyici odağını sağlığınıza ve fiziksel bedeninize gönderir. Bireysel ihtiyaçlarınıza hazır olun ve aşırı aktif zihninizi uzak tutmaya çalışın. Başka bir yerde, bağ oluşturan Venüs, talepkar Uranüs ile aynı hizadadır ve sıkı sıkıya bağlı aile bağlarına taze bir hayat verir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.