İkizler Burç Yorumları 16 Ağustos 2021

İkizler burcunun 16 Ağustos 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 16 Ağustos 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunu 16 Ağustos 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 16 Ağustos 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 16 Ağustos 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 16 Ağustos 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 16 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Onlara asla söylemezseniz, bu kişi ne istediğinizi ve neyi sevdiğinizi nasıl bilecek? Açılın. Onlara müzikle, harika yemeklerle, gelecekle, kariyerinizle, ailenizle – herhangi bir şeyle ilgili duygularınızı söyleyin.

İhtiyacınız olan kariyer tavsiyesini doğru insanlardan alın – iş arkadaşlarınıza sorun.

İkizler Burcu 16 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Pazartesi günü gökyüzü, odağınızı tüm yıl boyunca odak noktanıza hakim olan ilişki hikayelerine yönlendiriyor, İkizler. Ay’ın büyük yürekli Yay’daki varlığı, bir adım geri atmanızı ve devam eden bu kalıpları incelemenizi ve neyin değişmesi gerektiğini kabul etmenizi ister. Daha sonra, Luna’nın hızlı düşünen Merkür ve dürtüsel Mars ile karesi, ev ve aile cephesinde artan stres yaratabilir.

İkizler Burcu 16 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Duygusal gerçeğini bastırıyor musun, İkizler? Bir şey sizi tetikliyorsa, sevgilinize ve/veya potansiyel bir olasılığa yanlış enerjiyi yansıtmadan önce bir çıkış yolu bulduğunuzdan emin olun. Bu arada, bugünün ayı, uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma, önemli diğerleri ve bugün bire bir ilişkiler evinize dokunacak ve taahhütlü ortaklıklarınızı çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirecek. Kişinizin bir şeye özlem duyduğunu hissedebilirsiniz, ancak aynı zamanda yerinizi koruyorsunuz. Neyse ki, Venüs’ün Terazi’ye geçişi ve romantik beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz, özel biriyle yarı yolda tanışmanın değerine ışık tutuyor.

İkizler Burcu 16 Ağustos 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

İkizler, hızlı ve zihinsel olarak ustasınız – özellikle de eğlenecek yeni materyalleriniz olduğunda. Ancak son zamanlarda, işte biraz sıkılmış ve huzursuz hissediyor olabilirsiniz. Ay, çalışma alanınıza dikkat çeker ve sizden zihinsel veya entelektüel olarak neyin dönüştürülebileceğini düşünmenizi ister. Ay, bugün Jüpiter ile aynı fikirde olmadığı için, kendinizi emin değil ama günlük rutininizle ilgili bir şeyleri değiştirmeye hazır hissedebilirsiniz. İş yerinde eğlenmek için başvurabileceğiniz yeni projeleri, görevleri, sertifikaları veya kariyerinizin yönlerini araştırmak için bugün kullanın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.