Günlük İş Burç Yorumları 8 Ağustos 2021

8 Ağustos Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 8 Ağustos Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
8 Ağustos 2021 Pazar Koç Burcu Yorumları

Güneş yaratıcılığınızın beşinci evinde yeni bir ay bugün geliyor, Koç. Yeni ay, düştüğü yere göre size bir kapı açar ve burada sanatsal fikirlerinizi ve ifade biçimlerinizi öne çıkarır. Şimdi ve önümüzdeki hafta, profesyonel çıktılarınıza ve iş planlarınıza yeni bir bakış açısı katabilmeniz için kendinizi ilham kaynağına bırakın. Halihazırda sanat, eğlence veya performans endüstrisi ile ilgileniyorsanız, özellikle şimdi iyi bir ücret alacaksınız. Spot ışığa adım atın ve dünyanın sizin tarafınızdan büyülenmesine izin verin! Parlamak için gerekenlere sahipsin.


Boğa Burcu
8 Ağustos 2021 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Evlilik ile ilgili güneş dördüncü evinizde bugün yeni bir aya hazırlanın, Boğa. Yeni aylar her zaman yeni başlangıçlar, dönüm noktaları, fırsatlar ve yeni başlangıçlar getirir. Evinizi ve ailenizi vurgulayan bu ay tutulmasıyla, sizden daha fazla ilgi talep edebilir ve profesyonel hedeflerinizden daha fazla onlara odaklanmanızı isteyebilirler. Bunun size yardımcı olabileceği başka bir yol, bir mağaza, ofis veya işletme açmaya hazır olmanızdır. Bu yeni ay, bir şey başlatmanıza veya harika bir yer bulmanıza yardımcı olabilir. Son olarak, ofisleri transfer etmenin ortasındaysanız, bu yeni ay yerleşmenize ve tam da olmanız gereken yerde olduğunuzu hissetmenize yardımcı olabilir.


İkizler Burcu
8 Ağustos 2021 Pazar İkizler Burcu Yorumları

Yeni ayın enerjisini bugün solar üçüncü iletişim evinizde hissedin, İkizler. Yeni aylar, sevgi dolu bir evrenden bize bahşedilen çok özel mücevherlerdir. Bu aylar yolumuza yeni başlangıçlar ve fırsatlar getiriyor ve daha önce kilitlenmiş olan bir kapıyı açıyor. Önümüzdeki günlerde, bir dönüm noktası yazma, konuşma, reklam verme veya sosyal medyaya katkıda bulunma üzerinde çalışmaya başlayabilirsiniz. Belki de yeni bir web sitesi, logo veya kartvizit biçiminde profesyonel bir marka değişikliğinin ortasındaysanız, şanslısınız çünkü evren size gülümsüyor. En önemli mesajlarınızı ve peşinde olduğunuz kişilere nasıl ulaşabileceğinizi düşünün.


Yengeç Burcu
8 Ağustos 2021 Pazar Yengeç Burcu Yorumları

Bugün yeni bir ay geliyor, Yengeç. Bu ay, güneş enerjisi ikinci gelir ve finans evinize düşüyor. Luna hayatınıza bereket getirmek için her zaman elinden gelenin en iyisini yaptığından, tüm yeni aylar sizi özellikle yoğun bir şekilde etkiler. Şimdi, bu ay tutulmasıyla birlikte, servetinizi artırmak için bir fırsat görebilirsiniz. Bir zam, yeni bir iş veya kazançlı bir müşteri kendini gösterebilir. Ancak, bir şeylerin ortaya çıkacağını umarak beklememek önemlidir. Para kazanma potansiyelinizi en üst düzeye çıkarmak sizin elinizde. Bu zamanda bir yan koşuşturma bile ortaya çıkabilir – bu yüzden ne olursa olsun, bolluğu arayın.


Aslan Burcu
8 Ağustos 2021 Pazar Aslan Burcu Yorumları

Yılın en önemli ay tutulması senin için geldi Leo. Bugün burcunuzda yeni bir ay beliriyor ve en önemli hedefleriniz, planlarınız ve girişimleriniz için bir kapı açıyor. Şimdi başlattığınız veya ortaya koyduğunuz şey, önümüzdeki tüm yıl boyunca kalıpları sizin için kilitleyecektir. Bu zamanda bir adım geri atıp geçen yıl neler başardığınızı ve kariyerinizin nasıl geliştiğini değerlendirmek son derece önemlidir. Bir eylem planı oluşturun ve önümüzdeki aylarda yeni bulunan son teslim tarihlerine nasıl ulaşabileceğinizi planlayın. Yeni yönlere doğru uçmak ve dünyaya eşiniz olmadığını göstermek için bu fırsatı kullanın.


Başak Burcu
8 Ağustos 2021 Pazar Başak Burcu Yorumları

Başak, bugün yeni bir aya hazırlanın. Bu özel ay tutulması solar on ikinci evinize düşecek ve sizi biraz daha yorgun ve içe dönük hissetmenize neden olabilir. Önümüzdeki hafta, kendi hakkınızda fikirlerinizi toplamak ve geçen yıl içinde inşa ettiğiniz her şeyi yansıtmak için biraz zamana ihtiyacınız olacak. İlk önce yapmanız gereken beyin fırtınası yapmaya başlamak ve bundan bir ay sonra Başak burcunda yeni ay geldiğinde saldırmak istediğiniz planların haritasını çıkarmak. Yakında kullanıma hazır olacakları için stratejilerinizi, vizyon panolarınızı ve ana planlarınızı oluşturun. Bugün ortaya çıkan bir kapanma ve “bırakma” hissi varsa, bunu kabul edin ve bırakın.


Terazi Burcu
8 Ağustos 2021 Pazar Terazi Burcu Yorumları

Bugün, güneş on birinci eviniz Terazi’yi aydınlatan yeni bir ay geliyor. Gökyüzünün bu sektörü, profesyonel topluluklarınıza ve derneklerinize bir ilgi dalgası getiriyor. Önümüzdeki hafta, en büyük özlemlerinize ve gelecek yılda onlara nasıl ulaşabileceğinize odaklanacaksınız. Bu yeni ayın enerjisini kullanmanın bir başka hayırlı yolu da profesyonel ağınızı genişletmeye odaklanmaktır. Harika yeni müşteriler veya kişilerle tanışabileceğiniz veya sizi haberdar edecek gruplara katılabileceğiniz etkinliklere katılın. Son olarak, işinizi desteklemek için profesyonel sosyal medyanızı geliştirmek istiyorsanız, bugünün sizi geçmesine izin vermeyin!


Akrep Burcu
8 Ağustos 2021 Pazar Akrep Burcu Yorumları

Profesyonel yaşamınız için tüm yılın en önemli ay tutulması bugün geldi, Akrep. Güneşin onuncu başarı evinizde yeni bir ay geliyor, sizi ve hırslarınızı ön plana çıkarıyor! Şimdi en büyük hedeflerinize doğru yola çıkma ve kendinizi dünyanın önüne koyma zamanı. Sektörünüzde adınızı yükseltmek için bir terfi, yeni bir iş veya fırsat hemen köşede olabilir. Yani, her köşeye ve huysuzluğa bakın. Rakip firmalara başvurun, hatta bir ödül veya tanınma için adınızı yüzüğe koyun. Çok fazla kozmik destekle, daha büyük başarı ve zafer görebilirdiniz.


Yay Burcu
8 Ağustos 2021 Pazar Yay Burcu Yorumları

Bugün yeni ayın elektriğini hissedin, Yay. Bu özel yeni ay, dikkatini güneşteki dokuzuncu genişleme evinize çevirir ve size yeni ufuklara uçma zevkini verir. Şimdi iş seyahati sürecinde veya önümüzdeki yıl için bazı planlamalar yapıyor olabilirsiniz. Bunu yaparsanız, muhtemelen mutlu fırsatlar göreceksiniz. Bunun size yardımcı olabileceği başka bir yol da akademik, medya veya yayıncılık hedefleridir. Bunlar cebinizdeyse, harekete geçin. Son olarak, uluslararası topluluklar veya şirketlerle iş yapıyorsanız, ileriye dönük planlarınızı iyileştirmenize yardımcı olabilecek haberler açılır.


Oğlak Burcu
8 Ağustos 2021 Pazar Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak, bugün heyecan verici bir yeni aya hazırlanın. Bu ay, güneş enerjisi sekizinci yatırım, varlık ve zenginlik evinize yeni bir soluk getirecek. Profesyonel hedeflerinize yardımcı olacak bir krediye, kredi kartına, risk sermayesine veya melek yatırımına ihtiyacınız varsa, bu, aktif olmak için yılın en önemli yeni ayıdır. Daha önce kilitlenmiş olan şey artık onaylanabiliyordu. Ayrıca, istikrarlı bir şekilde çalışıyorsanız, patronunuz artık sosyal yardım paketinizi, ikramiyelerinizi, komisyonlarınızı veya telif ücretlerinizi tartışmanın zamanının geldiğini söyleyebilir. Daha fazlasını zorlamanız gerekebilir, ancak yeni ay yeni olasılıkları beraberinde getirirken, bolluk yakında elinizde olabilir.


Kova Burcu
8 Ağustos 2021 Pazar Kova Burcu Yorumları

Kova, bugün senin için büyük bir yeni ay gelecek. Bu ay tutulması, güneş iş ortaklıkları, işbirlikçileri ve ortaklardan oluşan yedinci evinizi vurgulayacaktır. Bu heyecan verici yeni ay size birlikte uzun vadeli planlar yapma veya yeni keşfedilen bir müzakere yapma şansı verecek. Bu uğurlu ay döngüleri sırasında anlaşmalar genellikle tercih edilir. Bu hafta kaotik kozmostan havada biraz sürtünme olsa da, bu yeni ay size hedeflerinize doğru bir ekip olarak ilerleme avantajı sağlayabilir. Birlikte neler başarabileceğinizi bilin ve bunları grup başarısı vizyonuyla satın.


Balık Burcu
8 Ağustos 2021 Pazar Balık Burcu Yorumları

Bugün yepyeni bir başlangıca hazır olun, Balık. Çalışma projeleri ve istihdamla ilgili güneş altıncı evinizde yeni bir ay geliyor. Yeni aylar genellikle temiz bir nefes ve daha önce sizden saklanmış olabilecek kilidi açılmış bir fırsat getirir. Şimdi, kendini gösterdiği gibi, hazır olabilirsiniz! Birçok Balık, işverenlerinin birçok yeni proje ve sorumluluk yüklediğini görecektir. Ama inanılmaz sonuçlar üretmek için içinizde olduğunu bilmelisiniz. Daha fazla vardiya veya müşteri bekliyorsanız, bu yeni ay size üretkenlik artışı da getirebilir. Son olarak, işsizseniz ve doğru işi arıyorsanız, kendinizi ortaya koymak ve mümkün olan her yere başvurmak için bu ay ışığını kullanın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.