Günlük İş Burç Yorumları 6 Ağustos 2021

6 Ağustos Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 6 Ağustos Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
6 Ağustos 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Bedeninizin, zihninizin ve ruhunuzun her bir atomuna cesaret aşılamışsınız, Koç. Değişimde hayatta kalma ve gerektiğinde yeni bir profesyonel yol çizme yeteneğiniz efsanevi olarak bile bilinebilir! Ancak bugün güneş ve Uranüs bir karede çarpışırken sinirleriniz bile yıpranacak. Radikal değişim, patlamalar veya kazalar bugün her köşede olabilir, bu nedenle açık fikirli olmak ve hayal kırıklıklarından nefes almak en iyisidir. İş yerinde arızalar olsa veya insanlar biraz dengesiz davransa bile, hepsini bir gülümsemeyle halledebilirsiniz.


Boğa Burcu
6 Ağustos 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Bugün her köşede şok edici ve beklenmedik değişiklikler getirebilir, Boğa! Alçakgönüllü olmak ve sistemi sarsmamak en iyisi olabilir. Yine de elektrikli Uranüs burcunuzda güneşle çapraz ateş arasındayken, kendini ateşli, öfkeli ve kanunları koymaya hazır hisseden siz olabilirsiniz. İşlerin sizi içine çekme şeklini değiştirmeye çok hevesli olduğunuz için kararsız veya öngörülemez davranan siz olabilirsiniz. Öfkeye veya hayal kırıklığına yenilmeyin, çünkü bu ofisteki herhangi bir iş sorununu veya sorununu daha da kötüleştirecektir. Ünlü sabrınıza ve topraklanmış doğanıza dokunun.


İkizler Burcu
6 Ağustos 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

Bugün mükemmel bir kaos fırtınası gibi gelebilir, İkizler. Solar üçüncü evinizdeki güneş, solar on ikinci evinizdeki Uranüs ile şiddetli bir karede çarpışırken, sözlerinizi, fikirlerinizi ve düşüncelerinizi kendinize saklamanız en iyisi olacaktır. Söylediğin bir şey, seni yerle bir etmek için ahşap işlerden çıkan insanlarla kavganın içine atabilir! Öfke patlamaları, öngörülemeyen davranışlar ve kazalar meydana gelebilir. Her şeyden önce, toplantıları yeniden planlayın ve hiçbir şey beklediğiniz gibi gitmeyeceği için proje başlatmayın. Beklesen iyi olur.


Yengeç Burcu
6 Ağustos 2021 Cuma Yengeç Burcu Yorumları

Korunmak için koş, Kanser. Yine başka bir kaotik etki, gökleri vurmak için burada olacak. Güneş enerjisiyle ilgili ikinci evinizdeki güneş, arzularla ilgili güneş enerjisi onbirinci evinizdeki Uranüs ile çatışacak. Size bir kol ve bir bacağa mal olacak ve ticari banka hesabınızı ciddi şekilde kazacak bir şey aniden ortaya çıkabilir. Gerginlik, patlamalar, kazalar ve ani değişiklikler her köşede olabilir, bu nedenle en yüksek derecede dikkatli olmak en iyisidir. Kendinizi riske atmayın ve hepsinden önemlisi, her zaman umduğunuz bir şey olduğunu hissetseniz bile, aniden hiçbir şeye yatırım yapmayın. Gerçek olamayacak kadar iyi olabilir.


Aslan Burcu
6 Ağustos 2021 Cuma Aslan Burcu Yorumları

Bugün başka bir kozmik savaşın merkezinde yakalandın Leo. Burcunuzda genellikle çok mutlu ve parlak olan güneş, şimdi güneş onuncu başarı evinizde tünemiş şiddetli ve öfkeli Uranüs’ün kuşatması altında olacak. Dürtüsel olarak söylediğiniz veya yaptığınız bir şey, kamuoyundaki imajınız ve profesyonel ilerlemeniz üzerinde son derece zararlı etkilere sahip olabilir. Kendinizi dokunulmaz ve mükemmel durumda hissedebilseniz de, bu aslında zarafetten çok yıkıcı bir düşüşe başlayabilir. Bugün tekneyi sallamayın. Evren seni cezalandıracak.


Başak Burcu
6 Ağustos 2021 Cuma Başak Burcu Yorumları

Gökler bugün yine çığlık atıyor Başak. Hangi yöne dönerseniz dönün kazalar, patlamalar, arızalar, arızalar ve çatışmalar üzerinize atılabilir! Bu, sessiz kalmak, evden çalışmak ve denenmiş ve gerçek yöntemlerinizi uygulamak için özellikle iyi bir gün olabilir. Başınızı eğik ve ateş hattından uzak tutmaya çalışsanız bile, özellikle medya, akademik veya uluslararası iş konularında, kargaşaya kapılabilirsiniz. Bugün, ilerlemeye odaklanmaktan daha fazla hasar kontrolü uygulamanız gerekebilir. Programınızı hafif tutun ve dikkatli olun.


Terazi Burcu
6 Ağustos 2021 Cuma Terazi Burcu Yorumları

Bugün kozmik kasırgaya dikkat et Terazi. Gezegenler yine kendilerine savaş açıyor. Yumruklarla yuvarlanma ve esneklik uygulama yeteneğinle ünlüsün ve bu beceriler bugün senin için harikalar yaratacak! Bugün profesyonel bir dramanın içine çekilebilirsiniz, özellikle de gerçekten yapabileceğinizden daha fazlasını vaat ettiyseniz veya bunun yerine ağınızdaki biri bunu yaptıysa. Güneş enerjisi on birinci evinizdeki güneş, varlıklarla ilgili sekizinci evinizde şiddetli bir Uranüs ile bir karede çarpışacak. Hiçbir şeyi kabul etmemek, yatırım yapmamak veya borç vermemek en iyisidir. Bırak fırtına geçsin yoksa onun içinde hapsolabilirsin.


Akrep Burcu
6 Ağustos 2021 Cuma Akrep Burcu Yorumları

Kemerlerinizi bağlayın, derin bir nefes alın ve kişisel bomba sığınağınız Scorpio’da saklanın. Gezegenler yukarıdaki gökyüzünde saldırılar başlatırken, bugün şiddetli bir kozmik savaş getirecek. Güneşin onuncu başarı evinizdeki ateşli güneş, güneş yedinci iş ortaklıkları evinizde şiddetli Uranüs ile korkunç bir karede yakalanacak. Bir iş ortağının, müşterinin, satıcının veya acentenin karakterine aykırı davrandığını ve tahmin edilemez bir öfkeyle patladığını hissedebilirsiniz. Bu patlama muhtemelen korkutucu hissedecek ve genel imajınıza ve profesyonel duruşunuza saldırabilecekleri için yorgun olmalısınız. Şu anda hasar kontrolü yapmak en iyisidir.


Yay Burcu
6 Ağustos 2021 Cuma Yay Burcu Yorumları

Tüm burçlar arasında, seçeneklerinizi açık tutmakta ve başınıza rahatsız edici bir şey geldiğinde esnek olmakta çok iyisiniz, Yay. Hayatınızda biraz tehlike ve sürprizden hoşlanıyorsunuz, çünkü sizi bir sonraki büyük maceraya dans etmeye hazır, ayak parmaklarınızda tutuyor. Bununla birlikte, bugünün astrolojisi daha çok bir savaş alanı gibi hissedecek, bu nedenle alçakta yatmak ve tekneyi sallamamak en iyisidir. Güneş enerjisi dokuzuncu evinizdeki ateşli güneş, güneş enerjisi altıncı evinizdeki iş projeleri ve istihdamda sarhoş bir Uranüs ile çatışacak. Bir iş arkadaşı sıra dışı davranarak öfkeli bir patlamayla patlayabilir. Hatta sizi patlatıyor ve fikirlerinizi yıkıyor olabilirler. Bunun tezahür etmesinin bir başka yolu da, hazırladığınız bir işin raydan çıkmasıdır. Her şeyden önce hasar kontrolü uygulayın.


Oğlak Burcu
6 Ağustos 2021 Cuma Oğlak Burcu Yorumları

Tüm burçlar arasında değişime en dirençli olanlardan birisin Oğlak. Bir dünya burcu olarak, hayata yavaş ve istikrarlı bir şekilde yaklaşmayı ve her şeyden önce pratik ve mantıklı olmayı seviyorsunuz. Ancak bugünün astrolojisi bazı zor seçimler getirebilir ve esnek olma becerilerinizi test edebilir! Güneş, sekizinci iş varlıkları evinizde ve yatırımlarınızda güneş cızırdadıkça ve yaratıcılıkla ilgili beşinci güneş evinizdeki Uranüs ile bir karede çatışırken, zamanınızı ve dikkatinizi yatırdığınız büyük bir projenin desteğini kaybedeceğini fark edebilirsiniz. ve lütuftan düşmek. Bu size zarar verici bir darbe gibi gelecek, bu yüzden planlarınızı sunmayı veya ilk sunumlarınızı yapmayı erteleyebilirseniz, yaptığınız için memnun olacaksınız.


Kova Burcu
6 Ağustos 2021 Cuma Kova Burcu Yorumları

Tüm burçlar arasında, Uranüs’ün göklerden aşağı fırlattığı eğri küreleri en iyi idare eden sensin, Kova. Bu güçlü gezegen sizi yönetirken, iş planlarınızda her zaman ilericisiniz ve geleceğe doğru gelişmeye isteklisiniz. Ancak, bugünün astrolojisi kararlılığınızı bile test edebilir! Güneşin yedinci iş ortaklıkları evinizde Uranüs ile keskin bir karede çarpışırken, sizin ve iş arkadaşınız arasında muhtemelen daha da fazla bir anlaşmazlık göreceksiniz. Öfke patlamaları, şok edici sürprizler ve öngörülemeyen davranışlar döngüye atılabilir, bu nedenle kontrole zarar vermek ve hızlı bir çıkış için önceden plan yapmak en iyisidir. Tekneyi sallamayın ve toplantıları biraz daha geciktirebilirseniz, yaptığınıza memnun olacaksınız.


Balık Burcu
6 Ağustos 2021 Cuma Balık Burcu Yorumları

Evren, bugün iş programınızı son derece hafif tutmanızı söylüyor, Balık. Öngörülemeyen daha fazla değişiklik ve komplikasyon muhtemelen bugün size zorlanacak. Çoğu zaman dramanın etrafından dolaşabildiğiniz için, işteki kazalar, arızalar ve patlamalar için anteninizi hala açık tutmanız gerekebilir. Güneş enerjisi altıncı çalışma evinizdeki cızırtılı güneş ve güneş enerjisi üçüncü iletişim evinizdeki kızgın Uranüs ile bir karede istihdam çatışırken, tüm bahisler kapalı. Üzerinde çok çalıştığınız bir proje hakkında olumsuz bir eleştiri alabilirsiniz. Ya da daha kötüsü: bir proje raydan çıkabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.