Günlük İş Burç Yorumları 5 Ağustos 2021

5 Ağustos Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 5 Ağustos Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
5 Ağustos 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Ay bugün solar üçüncü evinizden geçiyor, Koç. Bu sizin için iyiye işarettir, çünkü güneşinizi altmışlık yapar. Ay buradayken iletişim kurmak, yazmak, düşünmek ve öğrenmek için harika bir gün geçireceksiniz. E-postaları takip etmeye ve sözleşmelerin ve müzakerelerin ince yazılarını okumaya zaman ayırın. Kendinizi biraz huzursuz hissedebilseniz de, aynı anda birden fazla aktiviteye odaklanmak için ayın rehberliğini kullanabilirsiniz. Zihniniz oradan oraya zıplarken, aslında çok şey yapabilirsiniz. Son birkaç gün içinde oldukça yoğun enerjiden kurtulmaya çalışıyorsanız, bu size yardımcı olacaktır.


Boğa Burcu
5 Ağustos 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Ay bugün ikinci güneş evinizde gezinirken, mali durumunuzu değerlendirmek için mükemmel bir fırsatınız var, Boğa. Tüm ticari para meselelerinize nasıl yaklaştığınızı ve servetinizi nasıl genişletebileceğinizi derinlemesine düşünün. Biraz huzursuz hissedebilir, daha fazla projeye geçmek veya oranlarınızı yükseltmek için istekli olsanız da, böyle fırtınalı astrolojik havalarda henüz en iyi zaman olmayabilir. Bütçeleme veya para kazanmanın daha fazla yolunu bulma konusunda sahip olabilecekleri fikirler hakkında akranlarla veya bir danışmanla bağlantı kurun. Şu anda ne kadar analitik ve mantıklı olursanız, önümüzdeki ay içinde o kadar fazla ilerleme kaydedilebilir.


İkizler Burcu
5 Ağustos 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

Tatlı ay, bugün Güneş’teki ilk evinizin yörüngesinde dönüyor, İkizler. Bu ay getirisi, önceki ay iş kalıplarınıza nasıl yaklaştığınızı ve gelecek haftalarda nasıl ilerlemek istediğinizi ele almanıza yardımcı olabilir. Bu süre zarfında biraz daha duygusal ve anlayışlı hissedebilirsiniz, ancak işinizin ruhunuzu nasıl beslediğini düşünmek akıllıca olacaktır. Becerilerinize, fikirlerinize ve girdilerinize değer veren bir yerde çalışmak sizin için özellikle önemlidir. Bir şey size hitap etmiyorsa, bunu mükemmel bir dinleyici olan biriyle konuşun.


Yengeç Burcu
5 Ağustos 2021 Perşembe Yengeç Burcu Yorumları

Hükümdarınız, görkemli ay, bugün solar on ikinci evinizde yüzerken, kendinizi “bu dünyanın dışında” hissedeceksiniz, Yengeç. Meşgul olmak ve odaklanmak biraz zor olsa da, biraz izin kullanabilirsiniz. Daha hafif bir sorumluluk günü üstlenebiliyorsanız, önümüzdeki ay işinizde uygulamak istediğiniz fikirler üzerinde beyin fırtınası yapmak için zihinsel enerjinizi kullanmak için fazladan zamanın tadını çıkaracaksınız. Hayal kurun, görselleştirin ve fişi çıkarmak için bir an bulun ve üstesinden gelmekten heyecan duyacağınız planları not edin. Henüz bir şey başlatmayın, ancak değerli geri bildirimde bulunabilecek herkesle bir diyalog açmaktan çekinmeyin.


Aslan Burcu
5 Ağustos 2021 Perşembe Aslan Burcu Yorumları

Ayın enerjisi, bugün profesyonel topluluklar ve derneklerden oluşan solar on birinci evinizde dönecek, Leo. Muhtemelen uzun vadeli iş hedeflerinize ve özlemlerinize çok odaklanacaksınız. Bugün, ağınızdaki, önümüzdeki ay size rehberlik edebilecek güçlü veya bilge insanlarla bağlantı kurmak için mükemmel bir gün. Giriş isteyin, fikirlerinizi iletin ve hatta daha önce düşünmemiş olabileceğiniz yeni bir şey öğretmelerine izin verin. İkizler burcundaki ay size çevik ve sosyal bir zihin getirecek, bu yüzden bunu kendi yararınıza kullanmak size kalmış.


Başak Burcu
5 Ağustos 2021 Perşembe Başak Burcu Yorumları

Ay, bugün güneşteki onuncu başarı evinizi vurgulamak için gücünü getiriyor, Başak. Bu, profesyonel hedeflerinize ve geçtiğimiz ay onlara doğru nasıl ilerlediğinize ışık tutmak için mükemmel bir fırsat. Ay, ışığını her bir sektöre döngü başına yalnızca iki buçuk gün boyunca getiriyor – bu nedenle, şimdi başarınızın ödüllendirildiğini görebileceğiniz önemli bir an. Takdir edildiğinizi veya güçlü olduğunuzu hissetmiyorsanız, önümüzdeki ay için yeni hedefler belirlemeniz ve çalışmaya başlamanız çok önemlidir. Mükemmel döngülere dokunarak, kariyerinizi istediğiniz zaman dönüştürecek güce ve vizyona sahipsiniz.


Terazi Burcu
5 Ağustos 2021 Perşembe Terazi Burcu Yorumları

Ay gökyüzünde dans eder, ışığını istediği yere yayar, Terazi. Herhangi bir ay döngüsü sırasında, dikkatini yaklaşık iki buçuk gün boyunca bir burç işaretine veya güneş evine çeker. Bu süre zarfında, önümüzdeki aydaki kalıplar için bu sektöre yeniden enerji verebilirsiniz. Bir hava burcu olan İkizler’de olacağı gibi, bugün özellikle ışıltısını beğeneceksiniz. Bu sizin dokuzuncu güneş eviniz ve iş yerinde oldukça iletişimsel hissetmenize ve insanlarla daha içsel bir şekilde bağlantı kurmanıza yardımcı olacak. Karmaşık kavramları bir esinti kolaylığı ile işleyebilir ve sunabilirsiniz.


Akrep Burcu
5 Ağustos 2021 Perşembe Akrep Burcu Yorumları

Ay, bugün ticari varlıklar ve zenginliklerden oluşan sekizinci güneş evinizde yörüngede dönecek, Akrep. Bu süre zarfında, işinizle ilgili tüm kredilere, yatırımlara, borçlara, kredi kartı limitlerine veya ortak girişimlere daha fazla odaklanabileceksiniz. Uzun vadeli büyüme yeteneğinizi ve yeni eşiklere ne kadar çabuk ulaşabileceğinizi belirledikleri için bunlara yakından bakmak daha iyidir. Gelecek ay, hayatınıza daha fazla refah getirmek için daha fazla fırsatınız olacak, ancak şimdi zamanı nasıl kullandığınız, sizi başarıya hazırlamak için özellikle önemli olacak.


Yay Burcu
5 Ağustos 2021 Perşembe Yay Burcu Yorumları

Kutsanmış ayımız bugün güneş yedinci evinizde dans etmeye devam edecek, Yay. Bu, nasıl bağlantı kurduğunuza, iletişim kurduğunuza ve iş ortaklıklarınızı, derneklerinizi ve işbirliklerinizi nasıl kurduğunuza büyük ölçüde odaklanacaktır. Ay, her ay döngüsünde iki buçuk gün boyunca her sektöre ışığını sunduğundan, ikiniz arasında güçlü bir bağ kurmak için zaman çok önemlidir. Bu ilişki, iş başarınız için bir araçtır, bu nedenle son günlerde ortaya çıkmış olabilecek herhangi bir hayal kırıklığını gidermek artık daha kolay bir şekilde ele alınabilir.


Oğlak Burcu
5 Ağustos 2021 Perşembe Oğlak Burcu Yorumları

Tatlı ve görkemli ayımız gece gökyüzünde muhteşem bir şekilde dönüyor, Oğlak. Bugün, çalışma projeleri, sorumlulukları ve istihdamdan oluşan altıncı güneş evinizi ziyaret ederken, iş-yaşam dengenizi değerlendirmek için mükemmel bir şansınız olacak. İhtiyaçlarınız ve planlarınız hakkında başkalarıyla iletişim kurun, ardından gerektiğinde yetki verin. Luna ile bu özel uyum, net bir şekilde düşünmenize ve önceliklerinizi düzene koymanıza olanak tanır. Buradan, başarı için kurulmuş, iyi yağlanmış bir makine olduğunuzdan emin olabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla bağlantılar bugün oldukça sorunsuz gitmeli, bu nedenle ofise nüfuz eden daha birleşik uyumun tadını çıkarın.


Kova Burcu
5 Ağustos 2021 Perşembe Kova Burcu Yorumları

Ay, ışığını bugün yaratıcılıkla ilgili güneş beşinci evinize hediye ediyor, Kova. Burada, en parlak ve etkileyici fikirlerinizden herhangi biriyle ilgili olarak mükemmel bir iletişimci olmanıza yardımcı olur. Zihniniz özellikle çevik olacak ve iletişim becerileriniz, düşünceleri göründükleri gibi ifade etmeye hazır olacak. Yaratıcı meyve sularınızı en büyük profesyonel çıktılarına yönlendirirken şu anda meraklı olmanıza izin verin. Bir yazı, konuşma, eğlence veya medya endüstrisinde aktif olarak çalışıyorsanız, bugün özellikle iyi iş çıkaracaksınız. Sesinizi yükseltin ve kendinizi canlı bir şekilde ifade edin.


Balık Burcu
5 Ağustos 2021 Perşembe Balık Burcu Yorumları

Bugün, çoklu görevlere ve profesyonel hedeflere ulaşmaya çalışırken zihninizi meşgul ederek ev veya ev işlerine odaklanmanızı gerektirebilir, Balık. En güçlü yanlarınızdan biri esnekliğinizde yatıyor – bu nedenle, diğer burçlar aynı anda çok fazla şeyle uğraşmayı zor bulabilirken, siz bir yönetim ustasısınız! Bu zamanda içinizde sızan pek çok fikir olacak olsa da, onları hızlıca not almanız veya uçup gitmesinler diye birine iletmeniz gerekebilir! Mümkünse, mektupları, e-postaları, aramaları ve projeleri evden takip etmek için bugün kullanın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.