Günlük İş Burç Yorumları 4 Ağustos 2021

4 Ağustos Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 4 Ağustos Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
4 Ağustos 2021 Çarşamba Koç Burcu Yorumları

Dünden bir devir olarak, Merkür ve Uranüs bir karede, Koç’ta çarpışacak. Bu kaotik ve çalkantılı enerji bugün de hissedilmeye devam edecek ve muhtemelen giderler, gelir ve mali konularda sürtüşmeye neden olacak. Üzücü haberler alabilir veya yüzünüzde patlayan bazı talihsiz şeyler yaşayabilirsiniz. Yapılacak en iyi şey, bu stresli enerjiyi acele etmeden ve mümkün olduğunca topraklanmış kalarak yönetmektir. Gerekirse planları ve toplantıları erteleyin. Etrafınızda patlayan her şeyi halletmek için fazladan zamana ihtiyacınız olacak. Baş ağrısından nefes alın ve güvendiğiniz insanlara danışın.


Boğa Burcu
4 Ağustos 2021 Çarşamba Boğa Burcu Yorumları

Kozmik habercimiz Merkür, güneş enerjisinin ilk evinizdeki Boğa’da elektrikli Uranüs ile çarpıştı. Bu enerji dün zirveye ulaşmış olsa da, bugün hala devam edecek ve sizi son derece gergin hissettirecek. Beklenmedik gelişmeler ortaya çıktıkça, sinir gerginliği ve sinir bozucu üzüntüler getirirken başınız dönüyor olabilir. Huzursuz duygularınızı topraklamak için elinizden gelenin en iyisini yapın; Dürtüsel olarak ileriye doğru acele etmeyin. Önünüze çok şey atıldığından, müzakerelerde veya iş toplantılarında ayrıntıları gözden kaçırabilirsiniz; bu nedenle, ilerlemeyi ertelemek ve daha iyi günlerin gelmesini beklemek en iyisi olacaktır. Göndermeden veya konuşmadan önce iki kez düşünün.


İkizler Burcu
4 Ağustos 2021 Çarşamba İkizler Burcu Yorumları

İkizler, tüm hafta boyunca kendinizi çok gergin hissedeceksiniz. Dünden kalan bir miras olarak, gezegen hükümdarınız Merkür, Uranüs ile savaş halinde. Solar üçüncü iletişim evinizde bulunan kozmik habercimiz, solar on ikinci evinizde agresif bir şekilde duran büyük kurtarıcı ile bir meydanda çarpışacak. Gerginliğiniz tabloların dışında olacak ve muhtemelen kötü rüyaları veya profesyonel planlarla ilgili endişeleri tetikleyecektir. Ayrıca yazdığınız, yayınladığınız veya tartıştığınız herhangi bir şey hakkında son derece dikkatli olmalısınız, çünkü bunlar yanlış olarak algılanabilir ve ileride size karşı tutulabilir. Hafifçe yürü ve tehlikenin yolundan çıkabileceksin.


Yengeç Burcu
4 Ağustos 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Yorumları

Merkür ve Uranüs gökyüzünde yıldırımları paylaşıyor, Yengeç. Dünden kalan enerji olarak, zihniniz ve sinirleriniz muhtemelen hala özellikle yıpranacaktır. Parayla ilgili rahatsız edici veya kötü haberler, özellikle de kayıt veya profesyonel bir topluluğa dahil olma konusundaki bir aksilik hakkında, düşüncelerinizi domine ediyor olabilir. Acele etmeyin. Bunun yerine, sonuçlara atlamak veya suçlayıcı olmak yerine kendinizi topraklamak ve bu enerjiyi yönlendirmek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Merhamet ve saygı her zaman gitmeniz gereken yoldur ve neyse ki bu özellikleri kalbinize yakın taşıyorsunuz.


Aslan Burcu
4 Ağustos 2021 Çarşamba Aslan Burcu Yorumları

Kozmostaki gürleyen enerji bugün de devam ediyor, Leo. Dünden bir aktarım olarak, burcunuzdaki zihinsel Merkür, güneş başarılarınızın onuncu evinde elektrikli Uranüs ile sarsıcı bir kare paylaştı. Gerilim ve rahatsız edici profesyonel haberler zihninize hükmediyor olabilir ve bu nedenle bugün aşırı derecede dikkatiniz dağılmış hissedebilirsiniz. Yapılacak en iyi şey, tahılla savaşmak yerine yumruklarla yuvarlanmaktır. Bir otorite figürü, VIP veya patron, fikirlerinizi sorgulayarak yükselişinizi durdurduysa, daha sonraki bir güne kadar masa tartışmaları yapmak en iyisidir.


Başak Burcu
4 Ağustos 2021 Çarşamba Başak Burcu Yorumları

Başak, gökyüzündeki fırtınalar, döndüğün her yerde oyalanıyor. Güneş enerjisiyle ilgili on ikinci evinizdeki gezegen yöneticiniz Merkür, güneş dokuzuncu evinizdeki kaotik Uranüs ile bir savaşta tuzağa düşürüldü. Aldığınız kötü haber birdenbire ortaya çıkmış olabilir, muhtemelen yeni profesyonel yönlere doğru ilerlemenize yardımcı olmasını beklediğiniz çok kişisel bir plana bağlı olabilir. Büyük umutlarınız vardı ama şimdi onların yıkıldığını hissedebilirsiniz. Her şeyi tamamen yazmak yerine, kutunun dışında düşünün ve daha sonra enerji başarı için daha elverişli olduğunda planlarınızı yeniden düzenleyin.


Terazi Burcu
4 Ağustos 2021 Çarşamba Terazi Burcu Yorumları

Tüm hafta boyunca hayal kırıklıkları, sabrınızı ve esnekliğinizi test edecek, Terazi. Dünün son astrolojik yönü, profesyonel toplulukların güneş onbirinci evinizdeki zihinsel Merkür ve paylaşılan varlıklardan oluşan güneş sekizinci evinizde elektrikli Uranüs ile bir karede çarpışan zihinsel Merkür ile, bugünün tahmininden hala sızacak. Ağınızda size kaynak veya tanıtım sağlama sözü veren birinin sadece bir oyun oynadığını fark etmiş olabilirsiniz. Haberler hala zihninize hükmediyor olabilir, sizi hafife almış ve şok olmuş hissetmenize neden olabilir.


Akrep Burcu
4 Ağustos 2021 Çarşamba Akrep Burcu Yorumları

Derin bir nefes alın ve bugün kendinizi topraklamak için elinizden gelenin en iyisini yapın, Akrep. Yükselen Merkür enerjisini güneş onuncu başarı evinize getiriyor, ancak dün güneş enerjisi yedinci iş ortaklıkları evinizde elektrikli Uranüs ile bir meydanda çarpıştı. Bir iş ortağının, işbirlikçinin veya müşterinin büyük bir projede sizinle aynı fikirde olmadığı bir anda ortaya çıkmış olabilir, ancak bu karşı çıkış kontrol altına alınmayacaktır. Hücum şimdi buna takıntılı olduğu için zihniniz dağılmış hissedecek. Onların bakış açısını dinlemek için elinizden gelenin en iyisini yapın – ancak orta yol yoksa, kendi yönünüze gitmeyi düşünün.


Yay Burcu
4 Ağustos 2021 Çarşamba Yay Burcu Yorumları

Hayal kırıklığı tüm haftanın konusu olabilir, Yay! Başınızı aşağıda tutmak, çatışmalardan kaçınmak ve tüyleri karıştırmamaya çalışmak en iyisi olabilir. Dünden kalan bir devir, işinizle ilgili bazı talihsiz haberler hakkında kafanız hala dönüyor olabilir. Mental Merkür, güneş enerjisi altıncı istihdam evinizde duran elektrikli Uranüs ile bir karede çarpıştı. Sizden çok farklı görüşlere, inançlara veya fikirlere sahip bir iş arkadaşınızla ilgili gerginlik havada olabilir. Ayrıca yönetimden, öncülük ettiğiniz bir projeyle ilgili olarak farklı bir yöne gitmek istediklerini duymuş olabilirsiniz.


Oğlak Burcu
4 Ağustos 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak, demir bir sabır iradesine sahipsin. Ancak, bu haftanın kozmik gök gürültülü fırtınaları da sizi sınırınıza kadar zorlayabilir! Dünden devralınan varlıklarla ilgili güneş enerjisi sekizinci evinizdeki zihinsel Merkür, yaratıcılıkla ilgili güneş enerjisi beşinci evinizde dönen devrim niteliğindeki Uranüs ile çarpıştı. Ortasında olabileceğiniz bir proje, aniden finansman, destek veya devam etme hakkını kaybetmiş olabilir. Bu konuda kafanız hala karışık olabilir, bu yüzden bugün sessiz kalın ve bir şans daha istemek için daha iyi günleri bekleyin. Devam etmek için başka zamanlar olacak ama şimdi görünmüyor.


Kova Burcu
4 Ağustos 2021 Çarşamba Kova Burcu Yorumları

Hava gerginlikle dolu olacak ve bu enerji tüm hafta boyunca çatırdayacak, Kova. Kendinize saklamanız ve iş cephesinde daha fazla hayal kırıklığına neden olmaya çalışmamanız tavsiye edilebilir. Dünden kalma bir devir olarak, güneş enerjisi yedinci iş ortaklığı evinizdeki zihinsel Merkür Uranüs ile çatıştığında, şimdi güneş dördüncü evinizin yörüngesinde dönüyor. Birlikte çalıştığınız bir iş arkadaşınız veya yöneticiniz evde çalışma isteğinizi reddediyor veya devam ettiriyor olabilir. Sürtünme konusunda takıntılı olabilirsiniz. Baş ağrılarının geçmesine izin verin ve rotayı değiştirmek için önünüzde daha iyi günleriniz olabilir.


Balık Burcu
4 Ağustos 2021 Çarşamba Balık Burcu Yorumları

Sakin ol ve bugün taş atma, Balık. Kozmik fırtınalar her fırsatta hüsrana neden olduğu için herkes gerilimi hissedecek. Dün, güneş enerjisi altıncı ev çalışma projelerinizdeki ve istihdamdaki zihinsel Merkür, güneş enerjisi üçüncü iletişim evinizdeki Uranüs ile bir karede çarpıştı. İşiniz için ortasında olduğunuz bir yazı, konuşma, reklam veya sosyal medya projesi birdenbire reddedilebilir ve kullanıma hazır olmadan önce değişiklik gerektirebilir. Tahriş sırasında nefes alın ve işinize geri dönün. Daha iyi günler önümüzde uzanacak.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.