Günlük İş Burç Yorumları 31 Ağustos 2021

31 Ağustos Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Salı günü için 31 Ağustos Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
31 Ağustos 2021 Salı Koç Burcu Yorumları

Çalışma haftanız devam ederken, çoklu görev yeteneğiniz yerinde! Ay İkizler’de, zihinsel odağınızı birkaç farklı seçeneğe veya yola çekiyor. Aynı anda birkaç proje üzerinde çalışıyor olabilirsiniz, bu da kendinizi meşgul etmek için mükemmeldir. Başak enerjisine yaslanırsanız, muhtemelen devam eden birkaç sorumluluğu da mükemmelleştirebilirsiniz. Hiçbir şey farkedilmeden gitmiyor gibi görünebilir. Bazen, tabağınızda ne kadar olduğuna şaşırabilirsiniz. Neyse ki, Terazi’deki Venüs ve Merkür sizi profesyonel desteğe ulaşmaya teşvik edebilir.


Boğa Burcu
31 Ağustos 2021 Salı Boğa Burcu Yorumları

Hava ve toprak enerjisinin karışımı, iş yerinde oldukça değişken bir sosyal fırtına gibi hissedebilir! Güneş ve Mars Başak’tayken, birden fazla görev yapmak veya birkaç sorumlulukta hızınızı artırmak için daha motive hissedebilirsiniz. Ayrıca ay, finansal olarak nasıl güvende olabileceğinize odaklanan meraklı İkizler’de. Bu değişken enerjiyle, işte daha kazançlı fırsatlara bakma eğiliminde olabilirsiniz. Şu anda tüm seçeneklerinizi değerlendirin, ancak yalnızca finansal başarıyı sağlayacak fırsatlara odaklanın!


İkizler Burcu
31 Ağustos 2021 Salı İkizler Burcu Yorumları

Değişken enerji şu anda inanılmaz! Güneş ve Mars Başak burcundayken, ay hala burcunuzda. Bu enerji, özellikle şu anda iş yerinde organize etmek ve bitirmek istediğiniz çok şey varsa, çoklu görev için idealdir. Verimliliğinizden en iyi şekilde yararlanmak için mükemmel bir zaman olabilir! Bununla birlikte, enerji huzursuz ve yönsüz de olabilir. Görevde kalmakta, başladığınız işi bitirmekte ve hatta bir projeye tamamen bağlı kalmakta zorlanabilirsiniz. Yapmaya karar verdiğiniz her şeyde ilerleme kaydetmek için elinizden gelenin en iyisini yapın!


Yengeç Burcu
31 Ağustos 2021 Salı Yengeç Burcu Yorumları

İletişim bugün bir sorun olabilir. Tipik olarak, profesyonel bir ortamda doğru şeyi nasıl söyleyeceğinizi sezgisel olarak bilirsiniz. Ancak, şu anda kendinize karşı aşırı eleştirel olabilirsiniz. Başak burcundaki güneş ve Mars dikkatinizi iletişim becerilerinize çekerken, burcunuz Terazi burcunda Merkür ile kare açı yapıyor. Geri bildiriminizin iyi karşılanmadığını hissedebilir veya sizin ve bir iş arkadaşınızın göz göze gelmediğini fark edebilirsiniz. Şu anda profesyonel konuşmalarınızı aşırı derecede eleştirmemeyi unutmayın. Konuları daha sonraki bir gün tekrar gözden geçirin.


Aslan Burcu
31 Ağustos 2021 Salı Aslan Burcu Yorumları

Para akılda! Başak burcundaki güneş ve Mars, dikkatinizi finansal konularınıza yoğun bir şekilde çekiyor. Özellikle işyerinde refahınızı artırmak için neler yapabileceğinizi merak ediyor olabilirsiniz. İdeal olarak, daha fazla para kazanmak, hatta finansal bir hedefe ulaşmak isteyebilirsiniz. Neyse ki, İkizler burcundaki ay sizden büyük hayaller kurmanızı ve profesyonel ağınıza ulaşmanızı istiyor! Şimdi, özellikle bağlantılarınızı kullanarak sizi finansal ve profesyonel başarıya bir adım daha yaklaştırırken, hayalinizdeki kariyeri düşünmek için harika bir zaman.


Başak Burcu
31 Ağustos 2021 Salı Başak Burcu Yorumları

Kariyerinizden ne istiyorsunuz? Bu zaman zarfında kariyer yolunuz hakkında biraz daha duygusal olduğunuzu fark etmiş olabilirsiniz – başladığınız yerden şimdi olduğunuz yere. Ay, kariyer yolculuğunuzu oluşturan tüm yönlere dikkatinizi çeken İkizler burcunda. Şimdi geçmişi olduğu gibi takdir etme zamanı. Kariyer gelişiminizi olumlu yönde etkileyen önemli geçmiş bağlantılara ulaşmayı düşünün. Hatta kariyerinizde daha iyi bir geleceğe sahip olmak için geçmiş deneyimlerinizi nasıl kullanabileceğinizi düşünün.


Terazi Burcu
31 Ağustos 2021 Salı Terazi Burcu Yorumları

Profesyonel olarak karşı konulmaz olmaktan bahsedin! Merkür ve Venüs burcunuzdayken, herhangi bir profesyonel sohbete, toplantıya veya toplantıya hükmetme potansiyeline sahipsiniz. Kalıcı olmasa da fantastik bir izlenim bırakmak için mükemmel bir zaman. Sonunda patronunuzla bu konuşmayı yapmak veya hatta önemli meslektaşlarınızla ilişkilerinizi sağlamlaştırmak için bu zamanı kullanın. Komisyon bazlı işlerde çalışanlar için, büyük bir satış yapmak için etkili bir zaman! Ne tür bir iş yaparsanız yapın, bu, konuşmalarınızdan kaynaklanabilecek finansal açıdan etkili bir zaman olabilir!


Akrep Burcu
31 Ağustos 2021 Salı Akrep Burcu Yorumları

Profesyonel olarak konuşursak, bugün solo görevler üzerinde çalışmaya daha yatkın olabilirsiniz. İş, özellikle İkizler’deki konuşkan ay ve Terazi’deki Merkür ile biraz fazla hissedilebilir. Sohbet yoluyla bağlantı kurmaya can atıyor olsanız da, enerjinizi görevleriniz için korumak için bir adım geri atmaya değer olabilir. Sıradan işlerin monotonluğunu kırmak için önümüzdeki birkaç gün içinde küçük sosyal kuruluşlarla bağımsız olarak çalışmayı hedefleyin. Profesyonel bağlantıları sürdürürken kendi başınıza çok şey başarabileceğinizi göreceksiniz!


Yay Burcu
31 Ağustos 2021 Salı Yay Burcu Yorumları

Değişken delilik hakkında konuşun! Yay burcu, tipik olarak olağanüstü bir iradeye ve iş gününüzü halletmek için dürtüye sahipsiniz. Her görevde hız ve heyecanla ilerleyebilirsiniz. Ay karşı burcunuzda olduğu için, İkizler, her zamankinden daha fazla uğraşmanız gerektiğini görebilirsiniz. Özellikle bugün işin sosyal yönüne katılmaya daha meyilli hissediyorsanız, dikkatiniz birçok farklı yöne çekilebilir. Neyse ki, güneş ve Mars Başak’ta ve bu da sizi profesyonel yapılacaklar listenizle bir şekilde yolda tutuyor.


Oğlak Burcu
31 Ağustos 2021 Salı Oğlak Burcu Yorumları

Kariyer gelişiminiz için şubeleşmeyi düşünmenin zamanı geldi! Merkür ve Venüs güzel Terazi’deyken, dikkatiniz yoğun bir şekilde kariyer yolunuza, profesyonel mirasınıza ve alanınızda tanınmak istediğiniz şeylere odaklanır. Şimdiye kadarki kariyerinizin tüm yönlerini düşünün. Geleceğe gitmeden önce geçmişi gözden geçirmekten öğrenilecek bir şey olması muhtemeldir. Bu, profesyonel bir destek için eski meslektaşlarınıza ve danışmanlara ulaşmak için harika bir zaman olabilir. Bu insanlar, profesyonel gelişiminizi ilerletmek için çok ihtiyaç duyulan içgörüye veya bağlantılara sahip olabilir.


Kova Burcu
31 Ağustos 2021 Salı Kova Burcu Yorumları

Yaptığınız işten keyif almanın yeni yollarını bulmanın zamanı geldi. Ay, zevk aldığınız şeyleri ortaya çıkaran zihinsel İkizler burcundadır. Özellikle söz konusu çıkışlar sürekli değişiyor veya gelişiyorsa, zihinsel olarak uyarıcı çıkışlardan zevk alabilirsiniz. Mevcut profesyonel pozisyonunuzda buna sahip olmak önemlidir. İşinizde kendinize meydan okumanın bir yolunu bulun. İşe nasıl dahil olabileceğinizi görmek için yeni bir şeyler öğrenmeyi, rutininizi değiştirmeyi ve hatta farklı bir grup insanla çalışmayı düşünün.


Balık Burcu
31 Ağustos 2021 Salı Balık Burcu Yorumları

Mesleki taahhütlerinizi ve sözleşmelerinizi gözden geçirmenin zamanı geldi mi? Güneş ve Mars, titiz Başak burcundayken, profesyonel ilişkilerinizi düzenleme konusunda daha hırslı olabilirsiniz. Enerjinizin çoğu, mevcut mesleki taahhütlerinizi gözden geçirme eğiliminde olabilir. Belki bir sözleşmeyi daha verimli veya mali açıdan kazançlı olacak şekilde revize edebilirsiniz. İş yerinde yeni bir projeye girişmek veya hatta farklı biriyle çalışmayı kabul etmek gibi profesyonel ilişkilerinizi geliştirmenin zamanı da gelebilir. Profesyonel seçeneklerinizi keşfetme zamanı!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.