Günlük İş Burç Yorumları 3 Ağustos 2021

3 Ağustos Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Salı günü için 3 Ağustos Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
3 Ağustos 2021 Salı Koç Burcu Yorumları

Bu hafta boyunca sürecek genel olarak zor bir enerjiye rağmen, bugün aslında fırtınaların ortasında bazı faydalı haberler getirebilir, Koç. Güneş enerjisi altıncı istihdam evinizdeki Venüs, güneş ikinci gelir evinizdeki Uranüs ile üçgen açıda bağlantı kurarken, iyi yapılmış bir işin size bir zam fırsatı verdiğini öğrenebilirsiniz! Oldukça sıkı çalıştığınız için bu bir anda ortaya çıkacak – ve gösteriyor! Ödüllendirilmeye hazırsınız. Bunun tezahür edebileceği bir başka olasılık, daha fazla saat, daha fazla proje veya başka bir müşteri almanıza izin verilmesidir. Bu, şu an için gelirinizi artıracaktır.


Boğa Burcu
3 Ağustos 2021 Salı Boğa Burcu Yorumları

Bu hafta böyle sarp bir enerjiyle, bugünün astrolojisi size kelimenin tam anlamıyla bir mola vermenizi ve profesyonelin ötesindeki diğer konulara odaklanmanızı söyleyebilir, Boğa! Güneşin beşinci rekreasyon evindeki Venüs, burcunuzda elektrikli Uranüs ile üçgen açıda bağlantı kurarken, “yeter artık” demek için havlu atıyor olabilirsiniz; Bugün profesyonel meseleleri vergilendirmeye odaklanamazsınız. Ancak bu enerjiyi kullanmanın en iyi yolu, yaratıcı olmak ve kendinizi ilhama kaptırmanın yollarını bulmaktır. Harika bir fikir, özellikle dinlenirken birdenbire ortaya çıkabilir. İleriye dönük planlarınızda uygulayabileceğiniz bir şey.


İkizler Burcu
3 Ağustos 2021 Salı İkizler Burcu Yorumları

Yukarıdaki gökler bu hafta birbiriyle aynı fikirde değil, İkizler. Bu kesinlikle size daha düşük enerji seviyeleri ve bir hayal kırıklığı hissi getirecektir. Günümüzün astrolojisinin eğlenceyi ve kendiliğindenliği tercih etmesiyle, muhtemelen aşırı çalışmış hissedeceksiniz ve odaklanma ve koşuşturma havasında olmayacaksınız. Bunun yerine, işten erken çıkmaya veya kendinizi yaratıcılığa kaptırmak için zaman ayırmaya daha meyilli olacaksınız. Sürprizler, mesleki gelişiminize uygulayabileceğiniz benzersiz fikirler getirerek yolunuza çıkabilir. Bugün izin alabiliyorsanız, kafanız oyundayken deneyebileceğiniz yeni teknikleri araştırırken evde biraz zaman geçirin.


Yengeç Burcu
3 Ağustos 2021 Salı Yengeç Burcu Yorumları

Bugün size şaşırtıcı haberler gelebilir, Yengeç. Bu haftanın astrolojik enerjisinin çoğu kaotik ve kısıtlayıcı olsa da, bugünün hizalanmaları kesinlikle daha hoş. Güneş enerjisiyle ilgili üçüncü evinizde yörüngede dönen Tatlı Venüs, profesyonel bağlantılar ve topluluklardan oluşan güneş enerjisi on birinci evinizdeki elektrikli Uranüs ile hoş bir üçgen açı oluşturacak. Ağınızdaki birinden size heyecan verici bir iş fırsatı sunmak isteyen bir e-posta, arama veya metin alabilirsiniz. Ayrıca, bir iş toplantısı ayarlarsanız, bir araya getirdiğiniz planların nihayetinde sizi en büyük profesyonel hedeflerinize götürdüğünü görebilirsiniz.


Aslan Burcu
3 Ağustos 2021 Salı Aslan Burcu Yorumları

Bu haftanın büyük bir kısmı özellikle gergin ve zorlu olsa da, bugünün gezegensel enerjisi, fırtınalı havalarda gezinmenize yardımcı olacak, Aslan. Güneş enerjili ikinci gelir evinizde zarif bir şekilde dönen Tatlı Venüs, güneş başarılarınızın onuncu evinde yörüngede dönen elektrikli Uranüs ile üçgen açı oluşturacak. Kendi kendine sunulan bir fırsat, büyük olasılıkla size gelirinizi artırma şansı verirken, aynı zamanda sektörünüzdeki statünüzü de yükseltecektir. Bu, yeni bir iş, kazançlı bir müşteri veya mevcut işvereninize zam şeklinde olabilir. Her taşın altına bakın ve muhtemelen sizi şaşırtan bir şey göreceksiniz.


Başak Burcu
3 Ağustos 2021 Salı Başak Burcu Yorumları

Muhteşem harika bir gün senin üzerinde, Başak. Bu haftaki enerjinin büyük çoğunluğu keskin, çalkantılı ve sorunlu olsa da, bugünün frekansı başka bir melodi söylemenizi sağlayabilir. Lütuf ve zevk gezegeni olan iyiliksever Venüs, burcunuz içinde yörüngede dolanır ve genişlemenin güneş dokuzuncu evinizdeki devrimci Uranüs’e üçgen açıyla bağlanır. Bir medya projesinde, belki bir dergi, web dizisi, röportaj, kitap, televizyon veya gazete aracılığıyla sizi öne çıkarmak için bir fırsat kendini gösterebilir. Bu proje, sizi sektörünüzdeki statünüzü yükselten tamamen genişletilmiş bir pazara bağlayabilir.


Terazi Burcu
3 Ağustos 2021 Salı Terazi Burcu Yorumları

Terazi, bugün daha fazla para kazanma fırsatı olabilir. Tüm bu haftanın astrolojik enerjisi sinir bozucu ve gezinmesi zor olsa da, kozmik titreşim biraz daha tatlı ilerlemenize yardımcı olacaktır. Gezegensel yöneticiniz Venüs, şimdi güneş on ikinci evinizde dönüyor, ortak varlıklardan oluşan sekizinci güneş evinizdeki elektrikli Uranüs ile üçgen açı oluşturacak. Sürpriz bir ikramiye, telif hakkı çeki, komisyon veya ticari anlaşma birdenbire ortaya çıkabilir – bu, üzerinde çalışılan ama sonunda banka hesabınıza ulaşan bir şey. Ekstra kaynaklar size iyi gelebileceğinden, bu kesinlikle sizi sevindirecektir.


Akrep Burcu
3 Ağustos 2021 Salı Akrep Burcu Yorumları

Bu haftanın çoğunda sürekli bir migreniniz varmış gibi hissedebilirken, bugünün astrolojik enerjisi sizin için biraz daha tatlı olabilir, Akrep. Zevk, uyum ve kârın büyüleyici gezegenimiz Venüs, profesyonel temaslar ve topluluklardan oluşan güneş onbirinci evinizde oldukça iyi konumlandırılmıştır. İş ortaklıklarıyla ilgili güneş yedinci evinizde bulunan cesur Uranüs’e gökyüzünde elini uzatacak. Bu, bir iş ortağının birdenbire planlarınızı destekleyebileceği ve önemli bir profesyonel dönüm noktasına ulaşmanıza izin verebileceği anlamına gelir. Bunun tezahür etmesinin bir başka yolu da teklif edilen bir sözleşmedir – her zaman hayalini kurduğunuz daha büyük ve daha iyi olasılıklara kapı açmak.


Yay Burcu
3 Ağustos 2021 Salı Yay Burcu Yorumları

Bugün tüm zahmete ve zahmete değecek bir gün olabilir, Yay! Tüm hafta sanki yoğun bir bulutun altındaymış gibi hissedecek olsa da, bugün bazı sevinçli fırsatlar sunuyor. Güneşin onuncu başarı evinizin cennetlerinde dans eden Tatlı Venüs, güneş enerjisi altıncı istihdam evinizdeki güç merkezi Uranüs tarafından serenat edilecek. Bu özellikle sizin için iyiye işarettir, çünkü işinizde size sektörünüzde adınızı yükseltme şansı veren büyük bir iş projesini üstlenme fırsatına sahip olmanız muhtemeldir. Şimdi acele ederseniz, bu proje sadece özgeçmişinizde parıldamakla kalmayacak, aynı zamanda önümüzdeki haftalarda yükselişinize de vesile olacak.


Oğlak Burcu
3 Ağustos 2021 Salı Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak burcu, elinizdeki tüm haftanın genel sıkıntılı enerjisine rağmen bugün son derece iyi idare edeceksiniz. Tüm bu haftanın kaotik, yoğun ve yıkıcı hissedilmesine rağmen, Venüs ve Uranüs’ten yayılan enerjinin tadını çıkaracaksınız. Bu gezegenlerin her ikisi de dünya burçlarında uyumlu bir şekilde dönecek ve size istediğiniz profesyonel projelere daha kolay ilerleme şansı verecek. Güneş enerjisi dokuzuncu evinizdeki Venüs, güneş beşinci evinizdeki Uranüs’ü üçgenlerken, yaratıcı fikirlerinizden birinin uluslararası bir izleyici kitlesi için onaylandığını görebilirsiniz. Bu bir iş, hukuk veya medya projesi olarak ortaya çıkabilir.


Kova Burcu
3 Ağustos 2021 Salı Kova Burcu Yorumları

Bu haftanın astrolojisi muhtemelen zaten zorlu olsa da, ileride daha da fazla zorluk olacak, Kova. Ancak buna rağmen, bugünün astrolojik planı çok daha tatlı olacak ve size daha az temkinli ilerleme fırsatı verecek. Paylaşılan varlıklardan oluşan sekizinci güneş evinizde yörüngede dönen Venüs, Uranüs ile bağlantılıdır. Bu, bir işletme kredisi, kredi limiti, melek yatırım, uzlaşma veya risk sermayesi talebinin onaylandığını öğrenebileceğiniz anlamına gelir. Bir ofis veya emlak planında ilerlemek için bu ekstra paranın peşindeyseniz, bu daha da olası olacaktır.


Balık Burcu
3 Ağustos 2021 Salı Balık Burcu Yorumları

Kozmos, haftanın çoğu boyunca bir savaşta, Balık. Bu, ele alınması gereken çok şey gibi gelebilir ve her şeyden daha fazla baş ağrısına ve hayal kırıklığına neden olabilir! Ancak, profesyonel planlarınızı ilerletmek için bugünün sıklığını daha uygun bulacaksınız. Güneş iş ortaklıklarının yedinci evinde dönen Venüs, güneş enerjisiyle ilgili üçüncü evinizdeki elektrikli Uranüs ile bağlantı kuracak. Bu, bir fikir, satış konuşması veya reklam planının devam eden bir müzakere üzerinde muhteşem bir etkisi olabileceği anlamına gelir. Mesajlarınız iyi bir şekilde alınacak, bu yüzden yarın fırtınalar dönmeden bugün kullanın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.