Günlük İş Burç Yorumları 26 Ağustos 2021

26 Ağustos Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 26 Ağustos Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
26 Ağustos 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Koç, beyin fırtınasına ve ampul fikirlerine hazır olun! Merkür, Plüton ile uyum içindeyken, zihinsel enerjiniz sürekli gelişiyor. Pluto, işte kullanışlı olabilecek konuşmalarınızı ve düşünce kalıplarınızı dönüştürmeye çalışıyor. Bu enerjiyi, üzerinde çalıştığınız sorunları veya projeleri çözmek için kullanın. Devam eden bir ikilemi yeni bir mercekle gözden geçirirken, beklenmedik bir çözüm bulabilirsin. Ayrıca iş arkadaşlarınızla sohbetlerinizi tercihen daha verimli bir konuya yönlendirebilirsiniz. Hızlı zihinsel aktiviteniz sayesinde, kariyer yolunuz için yeni bir vizyona bile sahip olabilirsiniz.


Boğa Burcu
26 Ağustos 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Profesyonel olarak nasıl karşılaşmak istersiniz Boğa? Bugün Merkür, görülmek istediğiniz yolu değiştiren Plüton ile uyum içinde buluşuyor. Konuşmaların belirli bir şekilde algılanmasını kolaylaştırmak için çok fazla zihinsel dayanıklılığınız var. Belirli bir konudaki zekanız veya mevcut konumunuzu destekleyen bir deneyim gibi işte bir şeyi kanıtlamanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Profesyonel zekanızı ve deneyiminizi nasıl ilettiğinizi yeniden tanımlamak için bu astrolojik diziyi kullanın. Özgeçmişleri, kapak mektuplarını ve profesyonel platformları yeniden çalışmak için bile ideal olabilir!


İkizler Burcu
26 Ağustos 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

İkizler, bugün iş yerinde açıkta olmaya daha meyilli hissedebilirsiniz! Merkür, zihinsel viteslerinizi finansal konulara kaydıran Plüton ile uyum içinde buluşuyor. Genel mali durumunuzu iyileştiren ani bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. Zihinsel olarak, iş arkadaşlarınızla ortak yatırımlarınızı yeniden işlemeye veya yenilemeye meyilli olabilirsiniz. Bu yatırımlar, uzun vadeli serveti sürdürmeyi amaçlayan ortak projelere, girişimlere ve iş sözleşmelerine atıfta bulunabilir. Bu yatırımları nasıl iyileştireceğinize dair bir fikriniz varsa, ilgili diğer taraflarla iletişime geçin ve fikrinizi ortaya koyun!


Yengeç Burcu
26 Ağustos 2021 Perşembe Yengeç Burcu Yorumları

Profesyonel ağınızı yeniden düşünmenin zamanı gelmiş olabilir! Bugün Merkür, zihinsel dişlilerinizi profesyonel bağlantılarınıza ve ilişkilerinize doğru değiştiren Plüton ile uyum içindedir. Profesyonel ağınızı nasıl geliştireceğiniz konusunda beklenmedik, hatta harika bir fikriniz olabilir. Bu, mevcut ve yeni meslektaşlarınızla ilişkilerinizi yeniden tanımlamak için harika bir gün olabilir. Profesyonel bağlarınızı sağlamlaştırmak için uzun mesafeli ilişkilere ulaşın. Karşılıklı sözleşmeler ve anlaşmalar hakkında mevcut ilişkilerinizle beyin fırtınası yapmak için zaman ayırın. İş ilişkilerinizi güçlendirmek için ne kadar çok zaman harcarsanız, uzun vadede işiniz o kadar iyi olabilir.


Aslan Burcu
26 Ağustos 2021 Perşembe Aslan Burcu Yorumları

İş değişiyor! Merkür’ün Plüton ile uyum içinde buluşmasıyla, günlük iş hayatınız genel kariyer yolunuza göre sürekli değişiyor. Leo, şu anda yapıyor olabileceğin şey, herhangi bir uzun vadeli profesyonel çabayı sürdürebilir veya sürdürmeyebilir. Daha tatmin edici bir kariyere sahip olmak için günlük çalışma alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gerekebilir. Kendinize daha üretken olup olamayacağınızı, profesyonel vizyonunuzla daha uyumlu bir pozisyon arayıp bulamayacağınızı veya mevcut görevinizde farklı görevler üstlenip üstlenemeyeceğinizi sorun. Profesyonel hareket tarzınızı yeniden yönlendirmek için bu zamanı kullanın.


Başak Burcu
26 Ağustos 2021 Perşembe Başak Burcu Yorumları

Başak, yaptığın işten zevk alıyor musun? Merkür’ün Plüton ile buluşmasıyla, zihinsel enerjiniz zevk ve deneyim kaynağınıza yönlendirilir. Bir cıva işareti olarak, özellikle iş yerinde sürekli olarak zihinsel olarak zorlanmanın gerekli olduğunu anlıyorsunuz. Ne de olsa bu, uzun vadeli profesyonel çabalarınızla ilgilenmenizi sağlar. Ancak, mevcut zorluklarınız olabilecekleri kadar eğlenceli olmayabilir. Sorumluluklarınızı yeniden nasıl eğlenceli hale getirebileceğinizi kendinize sorun. İş tekrar eğlenceli hale geldiğinde ilginiz doruğa çıkacak ve daha üretken olacaksınız.


Terazi Burcu
26 Ağustos 2021 Perşembe Terazi Burcu Yorumları

Profesyonel yatırımlarınız arzu ettiğiniz bir yaşam tarzını sürdürüyor mu, Terazi? Merkür bugün Plüton ile uyum içinde olduğundan, zihinsel odak noktanız ağırlıklı olarak profesyonel sözleşmeleriniz, anlaşmalarınız ve ortak projelerinizdir. Bu profesyonel girişimlere doğru enerjik ve zamanında yatırım yapıp yapmadığınızı merak ediyor olabilirsiniz. Sonuçta, her yatırımın arzu ettiğiniz yaşam tarzını, evi ve aileyi sürdürmesini sağlamanız gerekir. Başarıyı garantilemek için, daha sürdürülebilir bir şey bulmak için onlardan uzaklaşmadan önce bu profesyonel yatırımların nasıl geliştirileceğine dair beyin fırtınası yapmayı deneyin. Beklenmedik bir şekilde daha iyisi için ne kadar değişebileceğinize şaşırabilirsiniz!


Akrep Burcu
26 Ağustos 2021 Perşembe Akrep Burcu Yorumları

Sözleşmeler, anlaşmalar ve profesyonel bağlantılar hakkında açık ve dürüst olmanın zamanı geldi. Bugün Merkür, profesyonel taahhütlerle ilgili iletişiminizi geliştirmeye yönelik sürekli zihinsel dikkatinizi çeken Pluto ile uyum içinde buluşuyor. Bazıları için bu, sözleşmelerinizi ve anlaşmalarınızı yeniden tanımlamak veya yenilemek için harika bir gün olabilir. Ne kadar değişebileceğine şaşırabilirsin! Diğerleri için bu, ilişkilerinde açık olmak için ideal bir gün. Belki de amiriniz veya iş arkadaşınızla gerekli bir sohbetin, hatta bir toplantıda fikirlerinizi sunmanın zamanı gelmiştir!


Yay Burcu
26 Ağustos 2021 Perşembe Yay Burcu Yorumları

Finansal açıdan daha kazançlı olmak için günlük çalışma alışkanlıklarınızı nasıl değiştirebilirsiniz? Bugün Merkür, günlük iş hayatınıza ve bütçenize odaklanmanızı sağlayan Plüton ile uyum içinde buluşuyor. Mevcut işinizin tamamen finansal olarak sürdürülebilir olmaması mümkündür. Bugünün astrolojisi, amirinizle zam hakkında konuşmak, daha fazla vardiya almak ve hatta mali tazminat için ek sorumlulukları tamamlamak için mükemmel olabilir. Ayrıca, finansal açıdan daha faydalı olacak yeni işlere başvurmak gibi kalıpların dışında düşünmek için de ideal olabilir. İş yerindeki tüm finansal olasılıkları değerlendirmek için zaman ayırın!


Oğlak Burcu
26 Ağustos 2021 Perşembe Oğlak Burcu Yorumları

Benlik duygunuz bir süredir değişiyor, bu nedenle bugün gitmek istediğiniz yön hakkında daha iyi bir fikriniz olabilir. Merkür, zihinsel viteslerinizi nasıl görünmek istediğinize kaydıran Plüton ile uyum sağlıyor. İşyerinde profesyonel, ciddi ve sorumlu biri olarak kabul edilebilirsiniz. Daha rahat görünmek isteyebilir, ancak ciddiye alınmak istediğiniz için bunun parlamasına izin vermek için mücadele edebilirsiniz. Konfor alanınızdan çıkın ve işte işle ilgili olmayan konuşmalara katılın.


Kova Burcu
26 Ağustos 2021 Perşembe Kova Burcu Yorumları

İş gününüz ilerledikçe, ne kadar üstlendiğinizi düşünmenin zamanı geldi. Merkür, Plüton ile uyum içindeyken, zihinsel enerjiniz iş ahlakınızı nasıl geliştireceğinize yönelir. Ne kadar koyduğunuzu ve ne kadar geri alacağınızı yeniden düşünmenin zamanı geldi. İş ahlakınız muhtemelen kusursuz. Ancak bunun için tanınmanız veya uygun şekilde tazmin etmeniz gerekir. İş ahlakınızın bundan sonra tanınmasını sağlamak için nasıl bir yol izleyeceğinizi düşünün. Sırtını sıvazlamayı hak ediyorsun!


Balık Burcu
26 Ağustos 2021 Perşembe Balık Burcu Yorumları

Bunu profesyonel hayallerinizi dönüştürmek için mükemmel bir zaman olarak kabul edin! Merkür, Plüton ile uyum içindeyken, zihinsel enerjiniz profesyonel hedeflerinizi ve hayallerinizi yeniden tanımlamaya uyum sağlar. Bir meslektaşınızla yaptığınız konuşma her şeyi farklı bir perspektife oturtana kadar kariyer yolunuzu ne kadar değiştirmek istediğinizi fark etmeyebilirsiniz. Basit bir konuşma, kariyerinizde aradığınız şeyi önemli ölçüde yeniden tanımlayabilir. Mevcut hareket tarzınızın sürdürülebilir olmadığını veya konuşma boyunca size sunulan bir fırsatın olduğunu fark edebilirsiniz. Değişime açık olun!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.